Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Bilete/abonamente
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Quote:Abonamente pentru TUR 2006-2007
Avand in vedere capacitatea redusa a stadionului municipal si a numarului mic de scaune, comitetul director al FCM UTA Arad a hotarat urmatoarele preturi la abonamente pentru turul Ligii I , editia 2006-2007:

TRIBUNA I - 500 RON
TRIBUNA II - 400 RON
PELUZE - 200 RON

asta e gluma? :x
de unde ai luat preturile astea... ?!
de pe pagina noastra http://www.UTA-Arad.ro (pe prima pagina)
astia nu mai sint normali!
Ba ce nesimtiti de unde dracu sa scoata oamenii atatia bani astia is psihopati daca vor ramane preturile astea i ..... in gura :? :? :? :? :?
Nu va suparati dar asta ori e prostie,ori e bataie de joc...
Is curios cat or fi biletele...150 eur un abonament... :(
Asta e pur si simplu nesimtire si cel mai bine ar fi daca am face cum a spus cristi_ cu o pagina inainte sa se adune lumea in jurul stadionului si pur si simplu sa refuze sa intre pe stadion. Sa joace cu stadionul gol sa isi admire singuri munca lor la stadion.
nu pot sa cred ca trebe sa vad meciurile uta-ei la tv!!!!!!!!!!!!!da parca vad ca o fi stadionu plin :smt067
Da Gru,dar tu crezi k vor fi de acord toti suporterii?faci pariu cu mine k se vor trezi unii care nu vor fi de acord cu asta?
asha sunt de acord cu ideea lui Gru. Este o palma data aradenilor.rushine :oops:

nutu

mult prea scump. cred ca multi nu pot sa cumpere nici macar la peluza.... mare rusine clubului pentru aceste preturi.
Sa le fie ''RUSINE'' daca astea sunt preturile, cred ca imi voi vinde un rinichi sau voi dona mult sange ca sa pot sa imi i-au si eu un abonament
Teoretic un abonament ar trebui sa fie un pic mai ieftin decat suma biletelor. Asta inseamna ca pretul biletelor la tribuna I va fi 600.000 la un meci??? :eek:

Daca preturile astea erau pe tot sezonul mai intelegeam...

Daca aveam stadion de vreo 4000 de locuri cat era biletul la un meci? 2 milioane?
scump domle`scump dincolo era mai ieftin :D
apropo voi prindeti Telesportu? ca akolo vor fi cele mai multe meciuri transmise
[quote="Rhyordian"]nu pot sa cred ca trebe sa vad meciurile UTA-ei la tv!!
Avand in vedere ca 90% dintre ele sunt pe Telesport mi-e teama ca nici acolo n-ai sa le vezi...

nutu

:smt076 telesport
nuuu prindem telesportu :lol: alta tzapa pe ziua de azi. bah lucrurile merg tot "mai bine" :puke:
Cred ca ar trebui sa facem cereri la rds sa inclda in grila de programe si Tele Sport. macar meciurile din deplasari ca vaslui sau urziceni, ceahlaul ...etc sa le putem vedea. Zic eu.
cred ca ar trebuii sa protestam impreuna nu sa facem cereri la eerdeeshh ..... oricum cu preturile astea mai bine ma duc doar in deplasari....
am putea protesta chiar de la meciul cu Sopron.....ce ziceti ? :) ...sunt niste preturi :eek: ...daca erau pe tot campionatul era bine adika na la 17 meciuri 2 mil venea 120 si ceva de mii pe meci deci era mai rentabil ....
Reference URL's