01-07-2008, 07:41 PM
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65
23-07-2008, 05:27 PM
Cu ocazia deselor intalniri avute saptamana trecuta la Bucuresti, Nicolae Bara si Marian Spiru au stabilit orientativ preturile la bilete pentru sezonul 2008-2009. Acestea sunt: 15 lei, la tribuna I, 10 lei, la tribuna a doua si 8 lei, la peluze, urmand ca in momentul in care managerul Ionut Chirila le va aproba sa se calculeze si valoarea abonamentelor ce vor fi puse in vanzare in jurul in prima parte a lunii august. Cert este ca odata cu inaltarea stalpilor de nocturna in cele doua peluze, capacitatea stadionului din Calea Aurel Vlaicu s-a redus din nou. La un simplu calcul, locurile pe scaune se ridica la aproximativ 6200. (http://www.sportarad.com)
30-07-2008, 06:44 PM
Conducerea clubului FCM UTA Arad va face cunoscut ca se pun in vanzare abonamentele pentru sezonul competitional 2008 - 2009, incepand cu data de 05.08.2008.
Pretul abonamentelor este stabilit pentru intregul an competitional, dupa cum urmeaza:
- abonament tribuna I - 225 RON
- abonament tribuna II sector J - 200 RON
- abonament tribuna II sector F,G,H, I - 150 RON
- abonament peluza - 75 RON
- abonament V.I.P. ( tribuna oficiala ) - 5000 RON
Ca o noutate se vor implementa abonamente de tip familial ( adult + copil sau adult + sotie + copil ), cu un cost redus cu 10 %, acestea se vor elibera numai in sectorul "G" al tribunei a II a, avand pretul de 135 RON / membru.
ImagePretul biletelor de intrare pentru noul sezon va fi urmatorul:
- tribuna I - 15 RON
- tribuna II sector J - 15 RON
- tribuna II sector F,G, H, I - 10 RON
- peluze - 5 RON
Pentru unele partide, clubul isi rezerva dreptul de a modifica preturile.
Abonamentele se vor elibera pe baza de carte de identitate pentru fiecare loc, individual.
Vanzarea abonamentelor se va face ca de obicei sub tribuna I, orarul caseriei este de:
- luni pana vineri 10.00 - 14.00, 15.00 - 20.00
- sambata 10.00 - 14.00
Vechii abonati care doresc sa-si pastreze locurile pot sa-si achizitioneze abonamentele in perioada 05 - 12.08.2008.
comunicat club UTA, preluat de sportarad.com existent si pe site-ul oficial http://www.uta-Arad.ro
Pretul abonamentelor este stabilit pentru intregul an competitional, dupa cum urmeaza:
Ca o noutate se vor implementa abonamente de tip familial ( adult + copil sau adult + sotie + copil ), cu un cost redus cu 10 %, acestea se vor elibera numai in sectorul "G" al tribunei a II a, avand pretul de 135 RON / membru.
ImagePretul biletelor de intrare pentru noul sezon va fi urmatorul:
- tribuna I - 15 RON
- peluze - 5 RON
Abonamentele se vor elibera pe baza de carte de identitate pentru fiecare loc, individual.
Vanzarea abonamentelor se va face ca de obicei sub tribuna I, orarul caseriei este de:
- sambata 10.00 - 14.00
Vechii abonati care doresc sa-si pastreze locurile pot sa-si achizitioneze abonamentele in perioada 05 - 12.08.2008.
comunicat club UTA, preluat de sportarad.com existent si pe site-ul oficial http://www.uta-Arad.ro
30-07-2008, 06:46 PM
Non-Phixion Wrote:Pentru unele partide, clubul isi rezerva dreptul de a modifica preturile.
Ma intreb oare pentru ce partide? Cu Jiul, U Cluj si CFR Timisoara? Sau cu Lupeni, Tg Mures si ACU...
30-07-2008, 10:53 PM
Quote:Conducerea clubului FCM UTA Arad va face cunoscut ca se pun in vanzare abonamentele pentru sezonul competitional 2008 - 2009, incepand cu data de 05.08.2008.
Pretul biletelor de intrare pentru noul sezon va fi urmatorul:
- tribuna I - 15 RON
- peluze - 5 RON
Vanzarea abonamentelor se va face ca de obicei sub tribuna I, orarul caseriei este de ;
- sambata 10.00 - 14.00
Sursa: http://www.uta-Arad.ro
Pentru cei cu reducerile: daca si la pretul asta mai vreti reduceri atunci puteti sa mergeti la Timisoara si sa vedeti meciuri de liga I pentru ca nu sunteti altceva decat niste suporteri de ocazie. La banii astia mi-ar crapa obrazul de rusine sa pretind reduceri.
30-07-2008, 11:02 PM
strul1986 Wrote:Atunci de ce diferenta asa mare intre peluza si tribuna 2?? Este dublu... Un 50 % in + era mai normal oricum eu imi voi face in continuare aboanament la J...
Peste tot in lume exista aceste diferente pentru ca peluzele sunt ocupate de unii dintre suporterii cei mai fifeli care isi incurajeaza echipa si in plus o insotesc si in deplasari. Apoi mai e vorba si de diferenta de confort, vizibilitate, etc...
La sectorul J, platesti 200 de lei dar vezi 17 meciuri, asta insemnand o medie de 11 lei pe meci. Mi se pare un pret corect.
30-07-2008, 11:08 PM
As vrea din TOT sufletul sa jucam meciurile cu casa inchisa sa fie doar abonati...Desi nici in A nu au fost multi... Sunt curios sa vad cati sunt utisti ca asa cu vorba toti sunt... Forzza UTA si... Liverpool d-le Danciar (am inteles ca si dumneavoastra aveti o " slabiciune " pt ei)... Sper sa ii vad o data jucand la Arad in amical sau oficial...
30-07-2008, 11:09 PM
In niciun caz nu se poate spune ca aceste preturi sunt mari.
Pe de alta parte, o forma de "fidelizare" a abonatilor ar fi binevenita si ar arata bine. Nu neaparat o reducere, ar fi suficient si o ciocolata sau o sticla de vin la reinnoirea abonamentului si imediat suna altfel...
In fine, poate odata si odata...
Pe de alta parte, o forma de "fidelizare" a abonatilor ar fi binevenita si ar arata bine. Nu neaparat o reducere, ar fi suficient si o ciocolata sau o sticla de vin la reinnoirea abonamentului si imediat suna altfel...
In fine, poate odata si odata...
05-08-2008, 02:42 PM
De azi se dau abonamente! La coada, prieteni!
http://www.sportarad.com
Pentru suporterii aradeni asteptatarea a luat sfarsit. Incepand cu maine vor putea procura abonamentele pentru noul sezon. Cum preturile au fost reduse iar UTA are nevoie de cat mai mult public alaturi de ea, conducatorii "Batranei Doamne" spera la un numar cat mai mare de abonati. Va fi si un test pentru suporterii aradeni, care vor arata daca au depasit supararea pricinuita de retrogradare si sunt alaturi de echipa lor favorita intr-un sezon care se anunta dificil.
Dorin Stana (foto), directorul administrativ al clubului a declarat ca: "In noul sezon, speram sa aducem alaturi de noi si firme puternice din Arad care sa isi procure abonamente la tribuna oficiala. Suntem de asemenea in discutii si pentru gasirea unui sponsor oficial, lucruri care speram sa le rezolvam pana la inceperea campionatului."
Va reamintim preturile la care pot fi achizitionate abonamentele, cu mentiunea ca ele sunt valabile pe intregul sezon:
De asemenea, va prezentam si orarul casieriilor de la care se pot cumpara tichetele de acces, casierii care se situeaza sub tribuna I:
- sambata 10.00 - 14.00
http://www.sportarad.com
Pentru suporterii aradeni asteptatarea a luat sfarsit. Incepand cu maine vor putea procura abonamentele pentru noul sezon. Cum preturile au fost reduse iar UTA are nevoie de cat mai mult public alaturi de ea, conducatorii "Batranei Doamne" spera la un numar cat mai mare de abonati. Va fi si un test pentru suporterii aradeni, care vor arata daca au depasit supararea pricinuita de retrogradare si sunt alaturi de echipa lor favorita intr-un sezon care se anunta dificil.
Dorin Stana (foto), directorul administrativ al clubului a declarat ca: "In noul sezon, speram sa aducem alaturi de noi si firme puternice din Arad care sa isi procure abonamente la tribuna oficiala. Suntem de asemenea in discutii si pentru gasirea unui sponsor oficial, lucruri care speram sa le rezolvam pana la inceperea campionatului."
Va reamintim preturile la care pot fi achizitionate abonamentele, cu mentiunea ca ele sunt valabile pe intregul sezon:
De asemenea, va prezentam si orarul casieriilor de la care se pot cumpara tichetele de acces, casierii care se situeaza sub tribuna I:
- sambata 10.00 - 14.00
05-08-2008, 06:19 PM
Abonamentele pentru galerie (sectorul X) se dau incepand de maine 05.08.2008 la OLD LADY'S PUB la acel pret cu cel anuntat de club.
Pentru orice eventualitate sa aveti un buletin sau carte de identitate la voi.
Restul abonamentelor se distribuie la punctele de vanzare de la stadion.
Pentru orice eventualitate sa aveti un buletin sau carte de identitate la voi.
Restul abonamentelor se distribuie la punctele de vanzare de la stadion.
05-08-2008, 11:34 PM
Pentru orice suporter (care se respecta),de aceasta data preturile sint accesibile.Costa cam cit o deplasare pe cont propriu la un meci in deplasare. Eu cred ca acum se vor vedea care sint suporterii cei adevarati.Procesul de eliberare ar putea fi insa mult ameliorat,de ce sa stai la rand aiurea pentru o prelungire ?.An de an se cer buletine,abonamentele vechi etc. De ce,cind au baza de date,mai degraba ar pune poza pe abonament.Doar sus la "oficiala" mi-ar place sa coste mai mult,prea se maimutaresc unii acolo,mai mult pe gratis,cu invitatii,sau legitimatii de tot felul.
06-08-2008, 03:20 AM
Tare curios sunt daca se vor vinde macar 1500 de abonamente,avand in vedere ca in Liga1 spectatorii nostrii cred ca preferau alte sporturi si umpleau stadionul(si asa prea mic)numai la meciurile cu stoia,poli rapid si dinamo.
06-08-2008, 03:09 PM
1500??? :icon_eek:
Nici vorba. Nu se vor vinde nici jumate din acest numar.
Parerea mea :smile:
Dar e mai bine asa. N-am chef sa revad muuuulte din fetele ce erau prin jurul meu sezonul trecut. Si nic n-am chef de fraiericare sa vina la meci doar pentru ca aua bonament si, na, trebuie sa mearga daca tot au dat banu'.
Nici vorba. Nu se vor vinde nici jumate din acest numar.
Parerea mea :smile:
Dar e mai bine asa. N-am chef sa revad muuuulte din fetele ce erau prin jurul meu sezonul trecut. Si nic n-am chef de fraiericare sa vina la meci doar pentru ca aua bonament si, na, trebuie sa mearga daca tot au dat banu'.
06-08-2008, 06:39 PM
Mi-am facut abonament aseara si la ora 18 eram al 27-lea care are abonament la "J". Nu stiu in alte sectoare cum sta treaba, poate a fost si prima zi de vina, dar daca se strang 1500 de abonamente e mare minune! Oricum acuma se vede cine iubeste UTA cu adevarat!
HAI UTA!
HAI UTA!
06-08-2008, 07:11 PM
eu cred ca pana la finalul campionatului vom avea in jur de 1000 de abonamente
06-08-2008, 11:11 PM
Eu nu as fi asa pesimist... totusi in Liga 2 e avantajul ca meciuruile nu sunt televizate... dar si dezavantajul ca nu e Liga 1 :-) iar pentru unii (suporteri de ocazie, sau "de duminica") asta conteaza din pacate.
Forzza UTA!!!
Forzza UTA!!!
06-08-2008, 11:14 PM
Ce mai atata avantaje/dezavantaje, eu va spun, spre dezamagirea tuturor nu vom avea nici macar 1000 de abonati...
07-08-2008, 06:06 AM
Ar fi rusinos sincer,indiferent de motive!!
12-08-2008, 04:11 PM
Pai daca dupa prima saptamana s-au vandut 400 de abonamente e de rau. Dupa cum a jucat echipa in cele 3 meciuri, vor fii cativa din cei 400 care vor vinde abonamentele :)
12-08-2008, 04:21 PM
@BogdyS:
Nu cred. Cei 400 sint hard-core. :icon_cheesygrin:
Si sa nu uitam ca abonamentele sint tur-retur si ca mai sint si oameni care au gratuitati.
Nu cred. Cei 400 sint hard-core. :icon_cheesygrin:
Si sa nu uitam ca abonamentele sint tur-retur si ca mai sint si oameni care au gratuitati.