Nu stie nime ce s-a discutat in leg.cu abonamentele?
de la cineva din club am aflat ca SIGUR nu vor fi preturile prohibitive de prin ziare. deci, nu trebuie sa luam credit sa ne facem abonamente ...
Preturile cam acolo vor fi ,se va da o reducere pentru sectorul peluzei in care sta galeria.
Noi nu vrem pomana nimanui, preturile vor fi mai scazute dar nu cred ca vor fi nu stiu ce schimbari spectaculoase, cred ca vor ramane acelasi dar nu doar pe perioada turului si pe a intregului campionat.
Orice club face o reducere pentru galerie dar avand in vedere capacitatea stadionului nu mi se par exagerate preturile
La peluza las sa vina cat mai multi sa avem de unde sorta! :D
de acord cu EL CHE. Stadionul are o capacitate foarte mica. Cererea este foarte mare. Avand in vedere numarul de locuri de pe stadion preturile vehiculate mi se par normale. Sunt de acord cu aceasta politica doar daca acesti bani ajung la UTA.
Pe de alta parte salut initiativa conducerii ca sa acorde gratuitati vechilor abonati. Ei au dovedit ca au fost langa UTA si la bine si la rau (mai ales la rau) si nu fac parte din acei "suporteri" care vin la stadion doar atunci cand echipa o duce bine. Dupa cum vedem (cand vorbesc la pers I pl ma refer la cei ce suntem mai "vechi" pe forum) astfel de "suporteri" ne-au
invadat forumul in ultimul timp.
si eu cred ca pe undeva s-ar justifica preturile mari la abonamente si bilete datorita numarului mic de locuri a stadionului. macar sa isi scoata parleala cu Arbitri, Jandarmeria si intretinerea ca de deplasari nu cred ca le mai raman bani....
A spus Danciar ca cei care au abonamente de mult timp, sa se prezinte la stadion PANA VINEREA ASTA. A zis ceva de genul ca sa se intrebe de el.
In alta ordine de idei, zilele astea va da un comunicat cu preturile oficiale ale abonamentelor. :)
In alta ordine de idei, chiar pare OK acest domn Danciar. Mi-a placut ca a adus acea scrisoare de la un suporter al UT-ei din Bucovina, pe care meciurile cu Feyenoord l-au impresionat foarte mult. Acel bucovinean se pare ca nu a fost niciodata la vreun meci al UTei, dar a fost invitat sambata la amicalul cu Sopron.
Am auzit astazi un zvon (ii spun zvon pt ca nu e nimic oficial) cum ca pretul abonamentelor va fi 250 RON/sezon la tribuna I si 200 RON/sezon la tribuna II-a.
Daca nu sunt astea sa nu ma injurati.
la peluze nu se vor da abonamente?
The_Kid Wrote:Am auzit astazi un zvon (ii spun zvon pt ca nu e nimic oficial) cum ca pretul abonamentelor va fi 250 RON/sezon la tribuna I si 200 RON/sezon la tribuna II-a.
Daca nu sunt astea sa nu ma injurati.
Da de ce ?
Esti scutit de doctor? :D
Vezi de preturile oficiale ca nu vreau sa fiu ultimul inscris la lista de abonamente ! :x ;-)
La peluze nu vor fi abonamente, doar galeria va avea abonamente in peluza.
Pai la asta ma gandeam. Care e pretul, nu de alta numai sa vad ce scot de la sconcs (ciorap) :D :oops:
Ma prunci nu aduna nime guganii sa luam abonamente,sau mere fiecare. Am inteles ca se fac liste,io deja am vorbit cu vreo 5 ,daca tre sa la cumpar pe toate am puso,poate ma aleg cu ceva mare gros si carn.
micutzu Wrote:Pai la asta ma gandeam. Care e pretul, nu de alta numai sa vad ce scot de la sconcs (ciorap) :D :oops:
Litle boy,sconcs zici :lol: :lol: :lol:
ce faci TONTONEL?tot cu polii cimisoara?
stiu ca si poli vor marii pretu la abon cand au auzit cat sunt preturile la noi! vom avea si noi utacarduri? :)
da Njock,asa este vot fi si la UTA carduri dar nu se vor numi utacarduri. Nu stiu ce nume o sa aibe probabil numele sponsorului care le-a propus
Intrarea la meciul amical de sambata cu Sopron se va face pe baza de bilete care se vor distribui gratuit la club vineri dupa-masa si sambata dimineata.
O persoana nu poate lua mai mult de 5 bilete, la fel cum nici la meci nu se poate intra fara bilet, numarul biletelor ce se vor distribui va fi 7500.
Am fost azi la club si am vb putin cu domnul Dancia. La peluza sud ( sau est), vor fi 200 abonamente pt suporteri. In potcoave propriu-zis, acolo unde nu vor fi puse scaune, se vor vinde bilete. Am inteles ca si curbele din peluza nord vor fi tot cu bilete pentru aradeni.
Preturile intr-adevar vor fi mai mici, dar nu le site inca. A spus ca va emite un comunicat "pe toate limbile" cu pretul abonamentelor in cateva zile.
Nu cred ca ar trebui sa va faceti probleme cu anumtie abonamente "acontate" la tribune, deoarece omul lucreaza destul de transparent, are scris intr-un caiet toate sectoarele si toate locurile. Oricum, luni va fi coada ca la pita in vremurile "bune". :)