ok, nu sunt o gramada.
Dar si unul sa fie, important e sa faca ceva. Eu conduc mai multi oameni decat are clubul UTA angajati si daca cei de sub mine nu sunt in stare sa ia decizii si/sau sa vina cu propuneri clare de actiuni (evident care sa se incadreze in strategia mea) atunci au zburat. Am incredere in ei si ii ajut, dar nu accept sa stea si sa astepte sa le zic eu ce / cand / cum sa faca. Cum as mai putea pleca in vacanta altfel???
Asta vreau de la clubul UTA. Nu 2 oameni care sa decida totul, ca atunci sigur iese prost.
corect domnul meu!dar daca omul angajat vrea sa faca ceva si dumneta ii spui sa astepte hotarirea dumneta el ce ar trebui sa faca????sa faca de capul lui chiar un lucru util dar fara sa astepte aprobarea dumneata??ce ai face in acest caz????l-ai mai plati ???sau il dai afara ca nu a respectat hotarirea ta??
Dl Danciar nu se stiu inca preturile biletelor?Va rog anuntati-ne de cand se vor pune in vanzare!
pt meciul de simbata biletele se pun in vinzare de vineri dimineata!
Nu d-le Danciar, Ady va intrebat de pretul abonamentelor si al biletelor pe intreg sezonul competitional 2007-2008.
Super pretul abionamentelor !!!
Sper sa jucam doar cu casa inchisa !
Abonamente:
Tribuna I: 275 lei, respectiv 250 lei (pentru abonatii din returul sezonului trecut)
Tribuna a II-a: 175 lei, respectiv 150 lei (pentru abonatii din retur)
Peluze: 90 lei, respectiv 70 lei (pentru abonatii din retur)
Bilete:
Tribuna I: 30 lei
Tribuna II: 20 lei
Peluze : 10 lei
Sint preturile oficiale? De unde ai informatia asta?
Daca informatia este corecta si biletele sunt pe tot sezonul, preturile sunt in excelente si cred eu ca vom juca meci de meci cu stadionul full.
Daca e asa, parca suna altcumva decat anul trecut. Ceva mai normale.
@heineken
Sursa informatiei? Ca asa-i frumos. :smile:
le rouge Wrote:Sint preturile oficiale? De unde ai informatia asta?
Da. Sportarad.com
Chiar si pt tur ar fi mult mai rezonabile ca si anu trecut ar fi 300 in loc de 480 la a-2-a de exemlu
later edit Sunt doar pt tur da nu pre vad avantaju intre a-ti face abonament nou si bilete(ma refer strict la pret) minus ca se vor scumpi poate cu sdr
Informatia o am de pe sportarad.com , ca tot omu' necajit ! :)
Chiar daca preturile nu vor fi pe tot sezonul(cel mai probabil), sunt niste preturi mai accesibile, mai rezonabile, sper sa vad din nou stadionul plin meci de meci, ca in vremurile bune :)
Intalnindu-se in cantonamentul echipei din Austria, mai precis la intalnirea dintre aradeni si Steaua Rosie Belgrad, conducatorii "Batranei Doamne" au batut in cuie pretul abonamentelor si biletelor de intrare la partidele din turul sezonului 2007-2008. Acestea sunt mult mai accesibile decat vara trecuta, neajungand nici macar la jumatate din valoarea ce au avut-o in prima parte a stagiunii precedente. Dar iata care sunt preturile fixate de finantaorii "alb-rosiilor" turul noului campionat:
Abonamente:
Tribuna I: 275 lei, respectiv 250 lei (pentru abonatii din returul sezonului trecut)
Bilete:
Peluze: 10 lei
Totusi, in cazul tichetelor, conducerea precizeaza ca exista posibilitatea sa se mareasca pretul la unele partide importante ale echipei lui Marius Lacatus si asta deoarece capacitatea stadionului din Calea Aurel Vlaicu s-a redus si mai mult in aceasta vara odata cu montarea scaunelor si in sectorul peluzelor. Cel mai probabil, abonamentele vor fi puse in vanzare la inceputul saptamanii viitoare, luni sau marti.
Pentru noi doar UTA conteaza !!!
Mi se par bune preturile abonamentelor si a biletelor!Sper sa ramana asa si sa nu se mai modifice!Chiar daca sunt pe tur abonamentele,este bun pretul lor!
MarĂ¾i, 17 Iulie 2007
Intalnindu-se in cantonamentul echipei din Austria, mai precis la intalnirea dintre aradeni si Steaua Rosie Belgrad, conducatorii "Batranei Doamne" au batut in cuie pretul abonamentelor si biletelor de intrare la partidele din turul sezonului 2007-2008. Acestea sunt mult mai accesibile decat vara trecuta, neajungand nici macar la jumatate din valoarea ce au avut-o in prima parte a stagiunii precedente. Dar iata care sunt preturile fixate de finantaorii "alb-rosiilor" turul noului campionat:
Abonamente:
Bilete:
Peluze: 10 lei
Totusi, in cazul tichetelor, conducerea precizeaza ca exista posibilitatea sa se mareasca pretul la unele partide importante ale echipei lui Marius Lacatus si asta deoarece capacitatea stadionului din Calea Aurel Vlaicu s-a redus si mai mult in aceasta vara odata cu montarea scaunelor si in sectorul peluzelor. Cel mai probabil, abonamentele vor fi puse in vanzare la inceputul saptamanii viitoare, luni sau marti.
http://www.sportarad.ro
Voi nu cititi mai sus ? Ati pus aceeasi stire de 2 ori :x
mai ales ca informatia a mai fost data (din aceeasi sursa) si la un alt topic ... :lol::lol::lol:
sa ne intre bine la cap:lol:
mie personal mi se par preturi rezonabile...acum trebuie sa facem si noi un minim de efort , nu trebuie sa avem pretentia sa intram pe bani de nimica si... sper ca vechii abonati de la tribunele I si II care sezonul trecut nu si-au mai permis sa isi cumpere abonamente pe vechiile locuri acum sa se intoarca inapoi, sa ne lase peluza noua 8)
felicitari de data asta conducerii...abonamentele sunt rezonabile...CU UTA PANA LA MOARTE