11-07-2006, 08:19 AM
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65
11-07-2006, 01:05 PM
alte anunturi despre IEFTINIREA abonamentelor???ati aflat ceva?
11-07-2006, 01:25 PM
Maine, se discuta pretul abonamentelor
Marþi, 11 Iulie 2006
Preturile aberante pentru abonamentele pe o jumatate de sezon i-au scandalizat pe aradeni, care, oricat ar iubi culorile „alb-rosii", nu concep sa plateasca mai mult, aproape dublu, decat stelistii, dinamovistii sau rapidistii, care - totusi - au pretentii de titlu de la gruparile favorite. Nimeni nu doreste sa vada un spectacol pe gratis, dar ce e mult e mult: 500 RON la tribuna I, 400 RON la tribuna a II si 200 RON la peluze - contravaloarea meciurilor oficiale din acest an.
Simtind mai bine pulsul orasului si al aradenilor, caci se afla in mijlocul lor de cateva zile, directorul executiv, Adrian Alexandrescu ne-a marturisit: „Problema abonamentelor o s-o rediscutam maine. Asteptam revenirea acasa a domnului Sandu Ion si luand legatura prin telefon cu domnul Bara, sper sa ajungem la un acord comun. Eu am propunerile mele de pret, sa vedem acum daca vor fi acceptate." - a incheiat „oficialul" utist, lasand sa se inteleaga ca va incerca sa-i faca sa se razgandeasca pe cei doi investitori cu privire la valorile fixate initial.
sursa http://www.sportarad.com
Marþi, 11 Iulie 2006
Preturile aberante pentru abonamentele pe o jumatate de sezon i-au scandalizat pe aradeni, care, oricat ar iubi culorile „alb-rosii", nu concep sa plateasca mai mult, aproape dublu, decat stelistii, dinamovistii sau rapidistii, care - totusi - au pretentii de titlu de la gruparile favorite. Nimeni nu doreste sa vada un spectacol pe gratis, dar ce e mult e mult: 500 RON la tribuna I, 400 RON la tribuna a II si 200 RON la peluze - contravaloarea meciurilor oficiale din acest an.
Simtind mai bine pulsul orasului si al aradenilor, caci se afla in mijlocul lor de cateva zile, directorul executiv, Adrian Alexandrescu ne-a marturisit: „Problema abonamentelor o s-o rediscutam maine. Asteptam revenirea acasa a domnului Sandu Ion si luand legatura prin telefon cu domnul Bara, sper sa ajungem la un acord comun. Eu am propunerile mele de pret, sa vedem acum daca vor fi acceptate." - a incheiat „oficialul" utist, lasand sa se inteleaga ca va incerca sa-i faca sa se razgandeasca pe cei doi investitori cu privire la valorile fixate initial.
sursa http://www.sportarad.com
11-07-2006, 02:18 PM
Daca vor fi la nivelul cluburilor din Liga I atunci nu trebuie sa ne facem griji. La tribuna II maxim poate fi 2 milioane abonamentu
12-07-2006, 11:05 AM
Cica Sandu Ion ar fi zis ( in Adevarul de ieri), ca la tribuna I se bazeaza pe firme, la tribuna II, pe aradenii mai cu bani, pe cand restul, pleava, plebea, incap la peluze. Nu sunt comunist, nici macar social-democrat, dar asta chiar e ageratie. Adica la tribuna vor fi 1400 de directori? Si la tribuna II, vor fi sotiile directorilor??
Sincer eu nu prea inteleg. Probabil pilele sunt la mare baza. :eek:
Sincer eu nu prea inteleg. Probabil pilele sunt la mare baza. :eek:
12-07-2006, 11:16 AM
din cate am inteles cererea se ridica undeva la 5*capacitatea stadionului...asa ca cei din conducere vor sa profite la maxim...nici o problema...am mai facut noi mesaje gen "Preturi de UEFA, joc de promotie" :P
petschovschi
12-07-2006, 12:29 PM
I 929 Wrote:la tribuna I se bazeaza pe firme
La tribuna I (in special in sectorul C) sunt destui oameni care au abonament de zeci de ani (eu personal am din 1991). Sunt acelasi numar constant oameni care isi fac an de an abonament la UTA indiferent de divizia in care joaca echipa(cam vreo 200-300 la numar).
Eu personal ii stiu pe toti din jurul meu (la mijlocul sectorului C). Sunt oameni care chiar au vazut fotbal la viata lor si care vin tot timpul la UTA.
In schimb la ultima promovare in A au aparut in jurul meu (in locurile in care nu erau abonati vechi) tot felul de indivizi care veneau doar ca " da bine sa vi la meci". Si bineinteles ca erau multi pe dinafara...
Nu cred ca Sandu Ion isi va permite sa alunge vechii abonatii de la tribuna I ca va iesi scandal.
12-07-2006, 01:56 PM
Abonamente valabile pentru
12-07-2006, 06:09 PM
Daca FINANTATORII nu prea au banuti trebuie sa mareasca preturile la abonamente si bilete, e normal sa fie asa!
Avand in vedere ca a scazut capacitatea stadionului si jucam in A preturile nu mi se par exagerate si cred ca se vor vinde toate abonamentele!
Probabil la tribuna 1 vor mai ramane locuri libere.
O treaba buna era daca incasarile de la intrarea pe strand ar fi fost dirijate spre bugetul clubului!
Avand in vedere ca a scazut capacitatea stadionului si jucam in A preturile nu mi se par exagerate si cred ca se vor vinde toate abonamentele!
Probabil la tribuna 1 vor mai ramane locuri libere.
O treaba buna era daca incasarile de la intrarea pe strand ar fi fost dirijate spre bugetul clubului!
12-07-2006, 06:30 PM
Daca cererea e de 5 ori oferta mi se pare normal sa ceara cat vor.Pana la urma ei au investit in echipa e corabia lor,daca vrei sa intri pe ea dai cat vor ei daca nu stai acasa. In plus daca esti adevarat suporter acum ai ocazia sa ajuti echipa prin cumpararea unui abonament.
PS-Sandu Ion a zis ca va oferi abonamente gratuite abonatilor vechi.
PS-Sandu Ion a zis ca va oferi abonamente gratuite abonatilor vechi.
petschovschi
12-07-2006, 06:39 PM
La preturile astea nu cred ca va fii cerere prea mare...
Daca la ultima promovare s-au facut cam 3000 de abonamente, acum cu preturi mult mai mari cred ca nr. abonamentelor nu va fii peste 1500.
Daca la ultima promovare s-au facut cam 3000 de abonamente, acum cu preturi mult mai mari cred ca nr. abonamentelor nu va fii peste 1500.
12-07-2006, 11:22 PM
Pariu ca se vor epuiza toate abonamentele, mai putin la tribuna 1 , in maxim 3 zile !!!
12-07-2006, 11:54 PM
Cererea a fost mare, inainte de aflarea preturilor abonamentelor. Pretul e o chestie de reglaj intre cerere si oferta. Asa mai bine nu am face stadion nou niciodata.
Si acum, da la tribuna I , sector C, sunt oameni care au de f multi ani abonament. Si nu tti sunt patroni, dupa cum considera domnul Sandu Ion. Iar an de an, in semn de respect, se pastrau locurile cateva zile pentru cei care au avut acolo abonament anul trecut. Asa au zis ca fac si acum, dar parca vad ca va trebui sa imi schimb useru de pe forum, chiar daca am primti asigurari de la finantatori ( parinti) ca nu vom renunta la abonament. :D
Si acum, da la tribuna I , sector C, sunt oameni care au de f multi ani abonament. Si nu tti sunt patroni, dupa cum considera domnul Sandu Ion. Iar an de an, in semn de respect, se pastrau locurile cateva zile pentru cei care au avut acolo abonament anul trecut. Asa au zis ca fac si acum, dar parca vad ca va trebui sa imi schimb useru de pe forum, chiar daca am primti asigurari de la finantatori ( parinti) ca nu vom renunta la abonament. :D
13-07-2006, 12:16 AM
Luna mai usor cu entuziasmul asta ca nu suntem in C.L.As vrea sa vad ce ai zice daca ai avea familie ,copil mic o gramada de utilitati de platit si salar de muncitor pe care nu-l primesti la timp si nu itit ajunge ce ai face ?
Gandestete ca majoritatea sunt muncitori si stii cum e situatia economica?Asa ca nu mai brava atat cand primesti totul de-a gata ii usor cand trebuie sa lupti singur ptr ceva .....
sper sa nu te superi .... :)
Gandestete ca majoritatea sunt muncitori si stii cum e situatia economica?Asa ca nu mai brava atat cand primesti totul de-a gata ii usor cand trebuie sa lupti singur ptr ceva .....
sper sa nu te superi .... :)
13-07-2006, 12:26 AM
Ai perfecta dreptate,e greu pentru oameni simpli.Am N -cheltuieli si nu-mi ramane 4 milioane,pentru tur si retur,sa nu zic 6 sau 8 milioane,asta e. Hai UTA :))
13-07-2006, 12:28 AM
nu ca as vrea sa iy iau apararea da ea cred ca se referea la preturile de 5 sute pe tur la peluza , 1 mil pe tur la trib a2-a si 1.5 mil la trib a1-a ......daca nu a facut referi la astea :eek: ....poate stau banii pe garduri la ea :roll: !
13-07-2006, 12:34 AM
Sincer ma refeream la prima parte din ce a spus Alin...acum sunt de aceeasi parere cu voi...este o bataie de joc daca preturilor vor ramane acestea in final...
13-07-2006, 08:56 PM
La un meci ma duc sigur.In deplasare cu POLI. :)))
Reddy
14-07-2006, 04:06 PM
ala ii cel mai important meci
la ala nu o sa am probleme, da imi fac probleme la returu din Arad, k masina mea are nr d timis! !!!! sper sa facem cumva sa nu o am sparta! as veni cu trenu, da cu trenu vin jegurile !!!!
FORZA UTA
la ala nu o sa am probleme, da imi fac probleme la returu din Arad, k masina mea are nr d timis! !!!! sper sa facem cumva sa nu o am sparta! as veni cu trenu, da cu trenu vin jegurile !!!!
FORZA UTA
15-07-2006, 12:13 PM
daca iti vinzi un rinichi ne faci cinste la toti cu abonamente :))))))))))sa speram ca se rezolva si treaba asta cu abonamentele....
DOAR UTA CONTEAZA!!!!!!!!!!!!!!!!!
DOAR UTA CONTEAZA!!!!!!!!!!!!!!!!!