Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Bilete/abonamente
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
De astazi, bilete mai ieftine la UTA
Vineri, 10 Noiembrie 2006-Sportarad.com
Biletele pentru meciul de maine cu Jiul Petrosani se vor pune in vanzare la ghiseele stadionului UTA incepand cu orele 16 ale acestei dupa-amiezi. Astfel, aradenii vor putea in posesia noilor tichete, unele mai iefitine decat in primele etape. Pentru un loc la tribuna I, spectatorul va scoate din buzunar 35 RON in loc de 50, la tribuna a II-a - 20 RON, fata de 40 si in fine, la peluza, 15 RON, in loc de 30 RON. Aceste preturi vor ramane in vigoare pentru tot restul campionatului, abonamentele pentru retur ieftinindu-se si ele, dupa cum urmeaza: Tribuna I: 245 RON si 200 RON (pentru abonatii din tur), Tribuna a II-a: 130 RON si 80 RON (pentru abonatii din tur), Peluze: 100 RON si 60 RON (pentru abonatii din tur).

Va reamintim, ca femeile, copiii sub 14 ani si studentii au intrare libera la meciurile de pe teren propriu ale „Batranei Doamne".
cum sa nu studentii si elevii au intrare gratuita!!!stiti ce mi s-a spus la stadion? nu ai bilet nu intri:| rog pe cei de la sportarad SA NU MAI DEZINFORMEZE!!!!!
Rhyordian Wrote:cum sa nu studentii si elevii au intrare gratuita!!!stiti ce mi s-a spus la stadion? nu ai bilet nu intri:| rog pe cei de la sportarad SA NU MAI DEZINFORMEZE!!!!!

Stiam ca numa studentii au intrare gratuita...elevi nu...
Nici studentii nu au intrare gratuita, eu a trebuit sa cumpar bilet desi aveam carnetul la mine..
oare vom mai vedea stadionul plin? ca in ritmul asta ramanem fara spectatori... eu inteleg sunt preturi mai mici dar macar elevii si studentii sa intre gratis
Stie cineva daca se dau deja abonamentele pentru retur?

razvanpsv

Rhyordian Wrote:oare vom mai vedea stadionul plin? ca in ritmul asta ramanem fara spectatori... eu inteleg sunt preturi mai mici dar macar elevii si studentii sa intre gratis

A fost stadionul aproape plin cu Craiova nu stiu de ce stadion vorbesti tu , preturile sunt super bune fata de ce a fost
Rhyordian Wrote:oare vom mai vedea stadionul plin? ca in ritmul asta ramanem fara spectatori... eu inteleg sunt preturi mai mici dar macar elevii si studentii sa intre gratis

Ai fost la meci duminica ?
Lasati ma baiatu ca postu ala a fost scris in 11 noiembrie...

razvanpsv

tobo` Wrote:Lasati ma baiatu ca postu ala a fost scris in 11 noiembrie...

:oops: :oops: :oops:

batistUTA

PROMISIUNEA conducerii ca abonamentele vor fi valabile si in RETUR ramane valabila sau a fost spusa in gluma ?
De astazi, bilete mai ieftine la UTA
Quote:Vineri, 10 Noiembrie 2006-Sportarad.com
Biletele pentru meciul de maine cu Jiul Petrosani se vor pune in vanzare la ghiseele stadionului UTA incepand cu orele 16 ale acestei dupa-amiezi. Astfel, aradenii vor putea in posesia noilor tichete, unele mai iefitine decat in primele etape. Pentru un loc la tribuna I, spectatorul va scoate din buzunar 35 RON in loc de 50, la tribuna a II-a - 20 RON, fata de 40 si in fine, la peluza, 15 RON, in loc de 30 RON. Aceste preturi vor ramane in vigoare pentru tot restul campionatului, abonamentele pentru retur ieftinindu-se si ele, dupa cum urmeaza: Tribuna I: 245 RON si 200 RON (pentru abonatii din tur), Tribuna a II-a: 130 RON si 80 RON (pentru abonatii din tur), Peluze: 100 RON si 60 RON (pentru abonatii din tur).

Va reamintim, ca femeile, copiii sub 14 ani si studentii au intrare libera la meciurile de pe teren propriu ale „Batranei Doamne".
calincrt Wrote:De astazi, bilete mai ieftine la UTA

pai ma futuma in ei de jandari cand m-am dus cu legitimatia de student la meciul cu Craiova nu m-au lasat sa intru au zis ca tre sa imi iau bilet...
@Evolution

Asa am patit eu la meciu cu Jiul. De acum ma duc direct la bilete nu-mi mai duc legitimatia. A fost vraja aia cu studentii gratis etc.
Inainte de meciul cu cfr cluj conducerea se gandea la reducerea preturilor dar au spus atunci ca daca vor ieftini preturile nu vor mai fi gratuitati: nici pt copii,nici pt femei,nici pt studenti...la meciul cu jiul un jandarm mi-a spus ca bara le-a comunicat ca "nu mai intra nimeni pe gratis ca doar am ieftinit biletele"...
Evolution Wrote:

pai ma futuma in ei de jandari cand m-am dus cu legitimatia de student la meciul cu Craiova nu m-au lasat sa intru au zis ca tre sa imi iau bilet...

Prietene,Jindarii nu fac nimic de capul lor. Daca nu se intra gratuit ,nu se intra pt ca asa au spus cei din conducere care platesc serviciile Jandarmilor. Toata lumea acuza Jandarmeria ,de ce? Daca tu declari ceva in presa atunci tinete de cuvand,mie daca imi dai ordin ca nimeni nu intra gratuit asa este ,nimeni nu intra gratuit. -
Ceva de genul knd meri la finante sa platesti cotele,stai la rand si intr-un final tot iti sare mustaru,si te iei de functionar ,cu toate ca el nu are nici o vina,este platit doar sa te incaseze si nimic mai mult.
La UTA nimisc nu este definitiv. Orice serviciu prestat de Jandarmerie se face in scris pt motivul de a nu se putea interpreta. Conducerea declara ca pt femei,copiii sub 14 ani si studentii au gratuit,si la Jindari le spune ca toata lumea trebuie sa posede bilete si abonamente. Iaca asa se face la UTA,si nu este prima data,si nu va fi nici ultima. Acceptati ca este o cloaca politica care trebuie sa scoata bani din aceasta afacere.
Alfeus Wrote:
Evolution Wrote:

Prietene,Jindarii nu fac nimic de capul lor. Daca nu se intra gratuit ,nu se intra pt ca asa au spus cei din conducere care platesc serviciile Jandarmilor. Toata lumea acuza Jandarmeria ,de ce? Daca tu declari ceva in presa atunci tinete de cuvand,mie daca imi dai ordin ca nimeni nu intra gratuit asa este ,nimeni nu intra gratuit. -
Ceva de genul knd meri la finante sa platesti cotele,stai la rand si intr-un final tot iti sare mustaru,si te iei de functionar ,cu toate ca el nu are nici o vina,este platit doar sa te incaseze si nimic mai mult.
La UTA nimisc nu este definitiv. Orice serviciu prestat de Jandarmerie se face in scris pt motivul de a nu se putea interpreta. Conducerea declara ca pt femei,copiii sub 14 ani si studentii au gratuit,si la Jindari le spune ca toata lumea trebuie sa posede bilete si abonamente. Iaca asa se face la UTA,si nu este prima data,si nu va fi nici ultima. Acceptati ca este o cloaca politica care trebuie sa scoata bani din aceasta afacere.

Ba iar tu cu jandarmii tai, mai scuteste-ne cu voma albastra ca ne-am convins cu totii cat sunt de muisti.
Intrarea se plateste peste tot! Nu as lasa pe nimeni gratis inafara de femei si copii! Daca nu va convine stati in fata telesportului si vizionati partida de acolo!
razvanpsv Wrote:

A fost stadionul aproape plin cu Craiova nu stiu de ce stadion vorbesti tu , preturile sunt super bune fata de ce a fost
Ai dreptate razvi! preturile acum sunt bune!
Abonamentele pentru tur mai sunt valabile si pentru meciul cu vaslui, sau se pot cumpara deja abonamentele pentru retur?
Reference URL's