Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Bilete/abonamente
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
500.000 pe tur la peluze , 1 mil la trib a2-a si 1.5 sau 2 la trib a1-a !

razvanpsv

salutare la toti ii primul meu post ce pot sa spun is foarte dezamagit de pretul abonamentelor da nu cred sa ramana asta pretul nu pot sa isi bata joc in asa fel de Aradeni. Doamne Ajuta! :cry: :bd:
am auzit din surse demne de incredere preturile
TRIBUNA I-120 RON
TRIBUNA II-90 RON
PELUZE-65 RON
dupa data de 15 cand se va primi licenta o sa declare oficial cat ii pretul abonamentelor.. ;-) dak ii cum zice njok ii foarte bine
deci sambata dimineata toti la stadion :D !
95% va fii asa.
pai spunene jeremy sursa :) .....
nu pot sa spun sursa pt.ca va mai fii o sedinta unde pot intervenii unele
mici modificari
Mi-a spus cineva din anturajul clubului ca acele preturi foarte mari sunt adevarate, nu stiu ce sa mai cred...
Mda, trist. Daca abonamentele sunt asha mari, cat vor fi biletele, oare?4 sute de mii sau cat? avem bilete si abonamente ca in tzarile supra dezvoltate din Europa. Pacat o sa prind si eu 2-3 meciuri de Liga I si restu la Tv daca le transmite. Categoric nu dau atatzia bani pt abonament. o idee buna (nu sunt primul cu ea) un protest sau ceva de genu. Este inadmisibil ce se intampla
500 un abonament la peluze e excelent nu trebuie sume enorme si astronomice ,oricum stadionul va fi plin si vom arata ca suntem suporteri adevarati !!! asa-i?

razvanpsv

Daca va fi 500 000 abonamentul vom avea stadionul plin la fiecare meci daca va fi 2 mil majoritatea aradenilor ar trece la bilete si doar la 3-4 meciuri cu echipele importante (Steaua Dinamo si Rapid ) si la meciul cu mica echipa poli :twisted:
asa e...nu chiar la 3-4 meciuri...mai sunt echipe...precum cfr-ul,craiova...dar cred ca va fi plin stadionul la meciul asta cu farul
teai gandit mult cand ai zis 3000????am fost la poli-rapid si au lasat 1500 restul la revedere
ma treb sa ne dea 10 % din capacitate iar stad lor are 32 000 de locuri deci normal ar fi obligati sa trimita la Arad 3 200 de bilete ... !
esti sigur ca sunt aradeni??noi am ajuns inaintea celor din buc si resita cu trenul...si am vrut sa o luam p jos dar rpd neor inconjurat 15jandarmi .:de udne sunteti? noi:Arad auzi ei:aaaa jmecherii aia.. X-(
aloo alooo .....postati la subiect si voi....nu ne intereseaza unde ati fost la meciuri :x
ok,10x scz. deci sper sa fie 500 abonamentul la peluze ca asa e cel mai convenabil
dar astia nu sunt normali din club:cum sa ceara 2 milioane pe un abonament pana in retur inclusiv meciul cu vaslui astia sunt nebuni.D'l Bara daca vreti suporteri pe stadion scadeti preturile la abonament :( :inca ceva la Arad sunt cele mai scumpe abonamente macar la asta suntem campioni :D
Ii prea scump mai ales ca ii numa tur + meciul vaslui nici dak am fi in cupele europe nu cred ca trebuia asa pretzuri O INEBUNIT LUMEA
Reference URL's