Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Bilete/abonamente
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
:lol: :lol: :lol: daca eu as putea aduce noroc UTA-ei...ar fi asa de bine..........tot norocul din lume i l-as da Batranei Doamne...dar din pacate nu pot :( mai ales acum cand vin vremuri grele...si UTA chiar are nevoie de ceva noroc...dar daca o tine tot asa,eu cred k o sa fie bine...batem Steaua aks...batem Argesu in deplasare....si tot asa :lol: :P gluma e gluma dar preturileastea enorme nu mai sunt o noutate...pacat pt suporterii care chiar nu isi permit...
A anuntat cineva din conducerea UTA-ei ca vor fi asa mari preturile la meciul cu steaua sau vorbim asa aiurea?
Se schimba preturile la bilete la meciul UTA - Steaua?

ali

mai is abonamente?
RED SHARK Wrote:A anuntat cineva din conducerea UTA-ei ca vor fi asa mari preturile la meciul cu steaua sau vorbim asa aiurea?

Asa o scris pe net :) parca pe sportarad

redfight

Mai sunt abonamente.
Pentru cei care sunt dispusi sa plateasca, un abonament cu 2 milioane ar face biletele la 3 meciuri tari.
Sa mearga invirtindu-se cu preturile lor
Parca vad ca are sa fie stadionul gol si la meciul cu steaua !
Bine ca au consilierii abonamente gratuite.
M-am intalnit ieri cu unul care mi-a dat abonamentul care l-a primit gratis spunand ca oricum el nu este microbist!

cristi_

te-ai scos ;-)
Chiar ca te-ai scos...altii nu au norocul tau...profita de el ;-)
nu pretul abonamentelor este cea mai mare greseala facuta de conducatori...greaseala este ca au dat abonamente pensionarilor la tribuna a doua unde trebuie sa se faca atmosfera dar cu ei in preajma nu poti nici sa te ridici in picioare ca s-ar cu gura de parca suntem la teatru...trebuia sa le de-a abonamente la peluza nu unde am dat noi 4 millioane si trebuie sa ne certam cu ei...la tribuna a doua a fost atmosfera mai faina in b decat la meciul cu farul din cauza acestor pensionari care au plans sa primeasca abonamente gratuite...asa ca ciocul mic tuturor ce au primit gratis abonamente...adevaratii suporteri au facut sacrificii sa-si cumpere abonamente nu au plans pe la colturi din cauza pretului...acum sa-i vad cum intra la meciul cu oitele lui jiji...FORZA UTA...ANTI POLI...
Daca vrei atmosfera stai la peluza.Eu zic ca pensionarii stau la 1.
la meciul cu bistrita cine a dat tonul la scandari?...si la tribuna a doua sunt utisti adevarati...
eu mai aveam putin si ii bateam pe aia.
sunt de toata jena ...strica atmosfera
la meciul cu oitele lui jiji ii scoatem afara daca comenteaza...
tot trei sute de mii ii pretu' la bilet in meciu' cu steaua?!
heineken Wrote:tot trei sute de mii ii pretu' la bilet in meciu' cu steaua?!
Ar fi bine. S-ar putea sa fie 50 RON la peluza :eek: . Asa k de cei care au abonament e bine :smile: .
Oficiali clubului au zis ca nu-i nik sigur si inca nu se stie cat vor costa preturile biletelelor
La radio timisoara au spus ca biletele in principiu vor costa cat la meciul cu farul.
redfoot Wrote:La radio timisoara au spus ca biletele in principiu vor costa cat la meciul cu farul.

Sper oricum am abonament :) dar ii usor de zis si greu de facut cam asa vine :| se zice UNA si se face ALTA
RazvY92 Wrote:Oficiali clubului au zis ca nu-i nik sigur si inca nu se stie cat vor costa preturile biletelelor

asta e chiar foarte incurajator pt cei care isi doresc sa vina la stadion, fie ca sunt fani infocati...sau pur si simplu vor sa fie martori la un meci in care UTA scrie o pagina de istorie pe prima scena a fotbalului romanesc dupa multi ani....
....astia chiar nu vor oamenii in tribune??? :?:
Reference URL's