Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Bilete/abonamente
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Vedem ce va fi. Cati vor fi la meci.
B
Cica s-au dat toate abonamentele la tribuna 1-a si la a2-a mai sunt jumatate.La stadion nu prea am vazut multa lume pe la ora 14.
Naiba mai stie ce sa creada....
[quote]Pre
:lol: :lol: :lol: imi vine sa-i impusc pe conducatorii UTA-ei.CARE MA AJUTA??? :smt067 :smt068
Mai tre sa mai si radem :lol:
dar deshi noi vorbim aici sa nu cumparam abonamente, lumea le cumpara..e chiar trista situatia :(
[quote=Gru][quote]Pre
Pentru un loc cumparat in Liga I,preturi nemaipomenite in Romania la Tribuna I,Tribuna II si Peluze.Asta e,nu are Sandu Ion si Nicu Bara (zis si "Ratangiul" ca o dato-n bara) bani de iahturi,cineva trebuie sa le sponzorizeze.Pentru asta suntem noi spectatorii,pentru restu egzista MasterCard

uta72

nu vad care e problema voastra, ei finanteaza echipa, scot produsul pe piata, daca este cerere e ok daca nu e problema lor.
eu cred ca trebuie si noi sa contribuim la echipa si am luat abonament.

si pe vremea comunistilor cotizau cei de la fabrica, chiar daca nu erau microbisti, macar acum poti sa alegi, daca nu vrei nu esti obligat sa dai banu si te uiti la tv
uta72,nu vroia nimeni sa mearga pe gratis stai linistit...bani tot se dadeau...dar preturile sunt prea mari iar unii chiar nu isi permit...nu e vorba ca nu vor...oricum conducerea a reusit sa isi bata joc de unii suporteri care chiar nu meritau asta...dute tu la meciuri si dale satisfactie lui Bara si lui Sandu Ion

cristi_

uta72 Wrote:nu vad care e problema voastra, ei finanteaza echipa, scot produsul pe piata, daca este cerere e ok daca nu e problema lor.
eu cred ca trebuie si noi sa contribuim la echipa si am luat abonament.

si pe vremea comunistilor cotizau cei de la fabrica, chiar daca nu erau microbisti, macar acum poti sa alegi, daca nu vrei nu esti obligat sa dai banu si te uiti la tv

mai gandeste-te...
UTA este UTA si cine iubeste UTA, matura si strada pentru a putea fi alaturi de ea.
parerea mea este ca si noi suporterii trebuie sa contribuim cu ceva la bunul mers la clubului. si eu mi-am cumparat abonament cu 500 RON, venitul meu lunar nu este cu mult peste aceasta suma, dar din economii am reusit. Cand am scos acesti bani din buzunar m-am gandit ca-i dau pentru UTA, nu pentru dl. Bara sau pt. dl. Sandu Ion.
uta72 si nick, voi faceti reclama gratuit sau sinteti platiti pentru ea?
cati dintre voi o sa mergeti in deplasari?

petschovschi

Preturile abonamentelor sunt vecine cu nesimtirea. Este evident asta si nu mai trebuie comentat.
Dar dragostea pt. UTA e prea mare ca lumea sa nu cumpere abonamente chiar si la pretul asta.
petschovschi ai pus punctul pe i!
Corect petschovschi..dar altfel vine pusa probleama...
Acesti "domni" investitori se gandesc cam asa: Dragostea suporterilor e foarte mare pt UTA...de ce sa nu exagereze pretul abonamentelor ca oricum cumpara fraierii(doar din dragoste pt uta)..si lor le ies banii.
Ei chiar vor sa ia tot de pe simplul suporter care isi da painea de la gura ca sa isi vada echipa si sa o poata incuraja.
Asta este faptul rusinos si jignitor la adresa suporterilor "Batranei Doamne".

PS:Dupa care invita si cei ce nu isi permit, sa se angajeze la firma lui...Auzi doamne.."potentul" om de afaceri. :puke:
fratilor,problema pentru acesti cumparatori de abonamente "trufandale"va fi cind echipa(doamne fereste)va inregistra 1,2 infringeri acasa in fata cumparatorilor de abonamente si au sa inceapa sa-si puna intrebarea cine ia pus sa isi cumpere abonamente asa scumpe sa vada echipa pierzind.Atunci sa-i auzi strigind catre jucatori si antrenori(care nu au nici o vina) ca le trebuie numai abonamente scumpe si nu sint in stare sa joace fotbal :D :lol: :eek:
Reference URL's