M-am gandit sa fac acest topic, in care sa discutam despre activitatea noastra. O sa pun si niste poze ...
La mitingul ultrasilor din Bucuresti, pentru cei 5 suporteri retinuti in Bulgaria.
La meciul cu CFR Tm.
La finalul victoriei de la Oradea.
Aniversarea 60 de ani, de existenta a clubului.
![[Image: dsc083136yz.jpg]](http://img224.imageshack.us/img224/9106/dsc083136yz.jpg)
Faine pozele.
La voi cum merge forumul ca nu reusesc sa intru?
da Kidule in legatura cu forumu de pe site lui S|U|R de ce nu merge?ii ceva in neregula de la mine de pe comp sau altceva?.............apropo de poze is FAINE..... :lol:
Este pe dap.ro si este off-line serverul. Probabil vom renunta la el, daca am reusi sa comasam bazele de date cu forumul asta, care la randul lui sa salvam baza de date si sa o punem pe ala oficial cand v-a fi gata.
Va fi unul oficial pana la urma ?
Oricum fata de ce a fost pana acum, forumul asta e un mare pas inainte...
OK, dar haideti sa postam la subiect, iar subiectele dedicate forumului sa le postam la topicul destinat acestui subiect, pentru a nu crea o serie de posturi inutile.
Pai, am zis ca ar fi bine sa ne rezumam la activitatea de pe stadion si sa lasam deoparte activitatea de pe net.
Cam asta ar fi motivul pt. care situl a cazut intr-un asa zis "con de umbra", plus ca "1000" de forumuri si nici unul ca lumea, nu fac nimanui bine.
Pai, daca tot am animat cat de cat acest forum, sa incercam sa mai informam si pe alti iubitori a UTA-ei, sa discutam aici, si doar aici despre UTA...
La tribuna a 2-a sunt multi mancatori de seminte si plin de batrani senili care nu prea mai stiu ce-i cu fotbalu :D
De-acord ca la tribuna a II a is tot felul de oameni...dar faza e ca la meciurile unde vine mai multa lume, si UTA joaca bine, 8) , nu se prea aude nici S.U.R., nici R.F., ci tribuna a IIa...Adica vocea galeriilor este acoperita de uralele dezordonate de la tribuna II, cel putin asa se aude la tribuna 1... :D Oricum, ultima data cand s-a intamplat acest fenomen a fost la meciu cu Bihoru de anul trecut cred, cand am batut. :lol:
Dar totusi, in perspectiva, cred ca ar trebui gasita o solutie... :?:
Am sa iti raspund eu la cele 2 intrebari:
1) Am renuntat la toba deoarece este destul de dificil sa o tot cari dupa tine pe la meciuri si in plus de asta tobele sunt folosite mai mult de turcaleti, care au alt stil de a incuraja echipa. La ei este ma mult haos, sunt dezorganizati si nu prea ne incanta stilul lor de a incuraja echipa. In plus de asta cam peste tot in tara, s-a cam renuntat la tobe.
2) Nu stam la tribuna deoarece un grup ultra sta NUMAI si NUMAI la peluza, si niciodata la tribuna. Apreciez aportul tribunei a 2-a, dar acolo este haos. Se incurajeaza doar la gol si la fazele mai fierbinti, iar in rest lumea rontaie seminte. Nu blamez tribuna a doua, dar uneori prea repede baga p#la in gura antrenorului sau jucatorilor, in necunostinta de cauza. Sa nu mai mentionez aici eternul "mesaj de la Arad", care acum cand noi ne zbatem in mocirla asta a diviziei B, iar ei sunt unde sunt, nu prea ii mai vad rostul. Nu interpretati gresit, nu ii are nimeni dintre noi, la suflet pe movi, dar nici sa cadem in penibil.
Multi de la tribuna a 2-a sunt cu vechi state prin galeriile UT-ei sunt "batrini" din galeriile ce au adus-o pe UTA de 2 ori in A pe vremea cind (scuze) voi nici nu stiati cu ce se manica fotbalul iar ei umblau in "haite" ce ocupau vagoane de trenuri intregi la meciurile din deplasare si cind coborau in gari lumea raminea prostita de "puhoiul" alb-rosu ce se revarsa peste ei.
UlTrA, nu te pripi sa tragi concluzii gresite. Eu unul umblu la meciuri la UTA de cand a promovat UTA in 93. Era pe atunci sef de galerie Troe.
Eram mic si de fiecare data imi luam suturi cand mergeam la galerie. Au trecut in schimb anii, si am acumulat o vasta experienta in ceea ce inseamna galerie. Si eu am fost in RF la inceput, dar de la o vreme ideile mele nu au mai coincis cu cele ale lui Luca, iar impreuna cu niste prieteni am fondat SUR.
Nu imi vorbi tu mie de puhoaie si de hoarde, pt ca daca stau sa ma uit acum in jur nu vad pe nimeni. Unde sunt acum toate puhoaiele alea ?
Decat o gloata care stie sa strige numai m..e, si sa se incoarde numai cand raportul este de 10 la 1, prefer oricand 50 de oameni uniti si pe aceeasi lungime de unda. Oricum, daca am reusi sa formam un nucleu de vreo 300 de oameni in galerie, ar fi perfect. Dar pt asta trebuie rezultate, trebuie implicare, trebuie responsabilitate, si nu in ultimul rand trebuie dragoste pt UTA.
Asa cum luam eu suturi in urma cu 3 ani, cand era UTA in A :lol:
Oameni buni aveti dreptate 100% numai ca eu va spunam despre cei ce faceau galerie prin ani 80... e mult de atunci, ne bateam pentru promovare cu cu Corvinul care il avea pe Lucescu in echipa ca jucator-antrenor, atunci garile se umpleau de culori alb-rosii.....e mult de atunci.