Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Etapa XVIII: UTA - FCM Targu Mures. Daca...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
Falca mai asteapta sa fi-e primar an Arad......Sa-i fie DE CAP

rimini

Mai,mai,ce administratori avem aici pe forum....pe Tigre il banati ca nu sa lasat calcat in picioare de unul sau de altul de pe forum,dar pe Cristi_ care a inceput totul si a injurat i-ati sters mesajele deoarece e Aradean de-al nostru si pe el nu l-ati banat!!!Rusinica....
vrei sa il urmezi pe tigre?
chiar crezi ca asta e marea si singura problema ????
Poate vrei sa te injur pe tine si sa vezi ca mie mi se vor sterge mesajele, si tie ti se va da ban! bif bif
rimini=tigre ...auzi la el : "...Aradean de-al nostru" ...tare baiatul asta!
Tigre cred ca ar vrea sa "rimini" pi forum.. Am inteles problemele felinei, vroia sa ne dea peste nas, dar nu cred ca e cazul sa acordam atentie discutiilor de genu, fiecare cu treburile lui.(portocalii de pretutindeni cu ale lor, si noi cu UTA)
Ce felina, asta e doar o musca si stim noi deasupra a ce bazaie mustele...
nu e prea ortodox ceea ce urmeaza sa fac insa....... id de "mess" al tampitului de la targu mures care isi tot face conturi si injura pe aici este : janicarina1976 .....rog cei pasionati de activitati pe mess sa ii dea cateva buzzuri sa se calmeze...fiindca e deja la al treilea user in decurs de cateva ore...
peste 15 minute incep meciurile :sad:
Cam cat se primeste daca donez un rinichi?As fi dispus sa fac asta in ciuda faptului ca am doar 12 ani.

BATRANA DOAMNA - IUBIRE FARA SFARSIT!
depinde...daca ii urgent...primeti pe unul si 15.000 de euro
Pages: 1 2 3
Reference URL's