Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Arad Urban Summit
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
In data de 28 martie se va organiza intr-o hala din parcul industrial UTA acest eveniment. Organizarea este facuta de de catre DJ Kool (membru RASA), SCU, SUR, RASA si toti cei ce vor sa se mai implice in bunul mers al acestui eveniment.
Acest eveniment va tine o zi intreaga si vor fi organizate concursuri de skateboard, grafitti, streetjumping iar seara se va organiza un concert la care vor participa HAB-AR, DJ locali, DJ Kool, DJ Pagal plus ca am inteles ca se va aduce si un DJ renumit din strainatate.
Toti banii castigati din acest eveniment se vor dona clubului UTA (viitoarea asociatie S.A.) si dupa cum va dati seama singurul scop al acestui eveniment este promovarea clubului.
Pretul va fi aproximativ 20 de lei din ce am inteles eu aseara insa oricum o sa revin cu detalii mai multe in zilele urmatoare.

Sper sa fim cat mai multi.
excelenta idee, trebuie promovata si in presa locala
promovarea tb facuta pe toate canalele: presa scrisa sau audio-video, site-uri, posta electronica, etc.
pentru asta avem nevoie de date cat mai exacte despre eveniment, participanti, sponsori, locatie, etc
in plus trebuie sa legam evenimentul de "noua UTA" prin "ceva" simplu dar de efect...
si eu am auzit de chestia asta aseara si am hotarat ca sa organizez un concert si in taboo iar banii incasati din bilete vor fi donati viitorului club. acuma ramane sa vad ce formatii chem. + voi vorbi cu seful meu ca si o parte din incasarile de pe bar sa mearga spre club.
va ajutam cu cea mai mare placere orice afise si alte chestii !
Arad URBAN SUMMIT este o mână întinsă celui mai important simbol al oraşului-UTA, care se află în pragul dispariţiei. UTA este o parte din noi, fie că suntem suporteri, spectatori ocazionali sau simpli cetăţeni ai Aradului. Timp de 6 decenii, UTA a produs câteva generaţii mândre de oraşul în care trăiau. Noi avem însă datoria să o facem pe Bătrâna Doamnă, mîndră de generaţia noastră. Vino alături de noi şi participă la renaşterea UTA-ei! Pentru că UTA este Arad!

PROGRAM

Incepand de la ora 12:00 pana la 18:00
Conucurs de skateboard si Bmx
Concert Habar
Concert Suie Paparude
Concert Vita de vie
Incepand de la ora 18:00 pana la 20:00
Decernarea premiilor
Incepand de la ora 20:00
Dj Paul Hava & Snaz
Dj Nanook
Dj Pagal
Miss Sunshine (Croatia)
Dj Kool
Dj Magyi
de unde se pot procura bilete si de cand?
O sa anuntam in timp util.
Pt concurs unde se fac inscrierile?

beckham

Da ce vrei sa te dai cu patinele?:))Hai ca glumeam...
Dar unde e situat locul pana la urma urmei?Am inteles ca undeva in afara orasului...
Arad Urban Summit pret bilet 20 de ron! 28 martie Incepand de la ora 12:00 pana la 18:00 Conucurs de skateboard si Bmx Concert Habar Concert Suie Paparude Concert Vita de vie Incepand de la ora 18:00 pana la 20:00 Decernarea premiilor Incepand de la ora 20:00 Dj Paul Hava & Snaz Dj Nanook Dj Pagal Miss Sunshine (Croatia) Dj Kool Dj Magyi

Foarte bun de dat mass (mai lipseste locatia), deci haideti sa facem reclama !
beckham Wrote:Da ce vrei sa te dai cu patinele?:))Hai ca glumeam...
Dar unde e situat locul pana la urma urmei?Am inteles ca undeva in afara orasului...

undeva in afara orasului sunt cei 2 neuroni si jumatate ai tai.

evenimentul va fi organizat intr-o hala din parcul industrial UTA de pa Campul Linistii ( in spatele blocurilor Ared aflate in constructie).

tot pe 28 martie se pare ca va juca si nationala de tineret la Arad, deci inca un prilej sa facem cunoscut demersul nostru.
serafinorosso formatiile is sigure? eu am vb cu cei de la habar si eu habar nau de acest concert... si ca sa vina sa cante trebuie platita casa lor de discuri cu 1700 euro + ca andrei (vocalu) dupa cate am aflat ii polist convins...deci care is formatiile care vor venii sigur?
Nu stiu inca daca a vorbit Kool cu cei de la Habar dar probabil ca se gandea ca se va intelege cu Fly. Daca nu vor sa vina si sa cante nicio problema insa toata lumea face sacrificii pentru acest eveniment dar ganditi-va ca Pagal vrea cam 400 de Euro din cat am inteles iar gagica aia din Croatia la fel vine sub 1000 de Euro (cei drept Kool este si un bun negociator).
Speram ca macar noi aradenii sa intelegem ca scopul acestui eveniment este sprijinul UTA-ei si cam la asta ar trebui sa ne gandim prima data nu la cati bani castigam din asta. In sfarsit.

Bogdane tu ii stii bine pe cei de la Habar? Intreb deoarece informatia asta este utila in momentul in care vom merge sa negociem cu ei.
nu ma intelege gresit eu nu zic ca nu ar vrea sa vina, chiar vor si cel putin fly ,dumi si calin sunt utisti convinsi, dar apare problema casei de discuri cu care au contract , care nu le da voie sa mearga la concerte decat daca primesc onorariul de 1700 euro. credema ca si eu am vb cu fly vineri cand a fost in Arad cu cei de la vita de vie si am vrut sa ii chem si in taboo(pe habar), dar mi-a explicat care ii problema.nu pot face nimic de capu lor ca se pun rau cu sefii.
apropo daca vreti ceva trupe punk pentru inceput sa imi ziceti.1 sau 2 trupe cred ca pot duce sa cante.
Pai o sa discutam si vedem care sunt pretentiile, vedem ce se poate face si daca ne intelegem bine, daca nu asta e.

P.S. Mai mult de atat, daca aveti si alte propuneri, stiti alte trupe tinere care sunt dispuse sa se implice, spuneti va rog si vedem ce putem face. Toti trebuie sa ne implicam si orice sugestie este binevenita.
Kidule cum spunea si bogdan 1 sau 2 trupe punk putem duce plus ca nu au pretentii financiare cel putin 1 dintre ele nu are sigur daca vreti pot vb cu ei si rezolvam treaba!;)
deci acuma pot sa va confirm exact prezenta unei trupe punk. am vb aseara cu ei si or zis ca ii ok.sa ma contacteze unul dintre organizatori pe privat pentru mai multe detalii
s-a definitivat partea de line-up pentru Arad Urban Summit

vor fi 100% Kool, Pagal si Suie Paparude, plus multe trupe din Arad.

detalii in media in zilele urmatoare.
buna. se mai face pana la urma si concurs de graffitti.sper sa se faca, nu doar de bmx si sk8. chiar daca ar trebui sa venim cu tuburile de vopsele de acasa , numa sa facetzi.[/font]
Pages: 1 2 3 4
Reference URL's