Felicitari tuturor celor care au contribuit la reusita zilei de sambata!Turneul a fost frumos iar party-ul la inaltime. Iata ca s-a umplut si Moskeea de clubberi, sincer nu ma asteptam. Oricum, ceea ce se intampla de cateva saptamani este extraordinar. UTA renaste intr-adevar prin aportul miilor de suporteri si a unor oameni de afaceri cu adevarat inimosi. Simt ca putem spune: AM REUSIT! UTA nu a murit datorita noua, suporterilor! Acum urmeaza sa o purtam spre gloria de odinioara.
P.S. Ma bucur pentru concluzia lui edenbeast, mai ales ca este impartasita si de albrosu sau Spirty. :tongue: Si sa stiti ca si lui cristi b i-a placut!
A fost o reusita! Felicitari tuturor celor implicati!
Am doar o singura nedumerire... m-am deplasat pana la Armonia sa-mi achiztionez cardul de fidelitate si abonamentul pentru retur 'SI EU IUBESC UTA' insa abonamentul nu a fost disponibil. Mi s-a spus ca nici nu le-au primit, desi era prevazuta comercializarea acestora.
A intarziat clubul emiterea, sau ce s-a intamplat? Cand vor putea fi achizitionate? Multumesc.
Intr-adevar Arad Urban Summit a fost o reusita si chiar daca era loc si de mai bine sunt bucuros ca am dat o palma celor care spuneau ca nu se poate, ca fara ei Aradul ar fi mort. Ei bine uite ca se poate, daca pui putin suflet si te implici pot sa iasa lucruri frumoase.
Deocamdata nu sunt finalizate toate calculele insa din ce am inteles vom putea sa donam centrului de copii si juniori peste 2000 de euro. Nu e o suma mare insa e ceva.
poate ar fi bine ca de bani sa cumparam echipament sportiv si mingi grupelor de juniori. antrenorii daca au bani pe mana ii cheltuiesc cum vor ei, iar la club o suma relativ mica s-ar "imprastia" rapid pe vreo datorie.
parerea mea ar fi ca de acesti bani sa le cumparam ceva la copii, ceva de care au nevoie
Buna idee insa pentru asta ar trebui sa discutam direct cu parintii.
cardurile de fidelitate "Suporter UTA" se pot achizitiona in continuare. cei care doresc sa ajute UTA prin aceasta forma o pot face cu incredere. toti banii "donati" vor ajunge la beneficiari: copii din centrul de copii si juniori.
Abonamentele pentru retur se dau pe locuri si din acest motiv sunt comercializate doar la club. Binenteles este vorba de locurile ramase libere, in afara celor aferente abonamentelor vandute la inceputul campionatului.
Banii nu vor fi pusi in mainile antrenorilor de la centrul de copii si juniori ci vor fi folositi pentru acoperirea unor cheltuieli stringente. Si eu as pefera sa luam ceva copiilor, ramane de discutat cu Tetileanu, apoi decidem ce si cum.
A.U.S. in presa
http://www.sportarad.com
Weekendul trecut, suporterii „Batranei Doamne” au dat dovada înca odata de atasament fata de clubul aradean. Actiunea organizata de Suporter Club UTA, care a avut ca scop principal strangerea de fonduri pentru Centrul de Copii al echipei fanion a Aradului, a debutat sambata dimineata, cu un turneu de mini-fotbal desfasurat în parcarea centrului comercial Armonia. Au participat formatiile de copii si juniori CSS Gloria 1999 si 2000 si cele de la UTA 1997, 1998, 1999 si 2000. Cei mici au dat tot ce-i mai buni în ei pentru victorie, în majoritatea partidelor consemnandu-se multe goluri: UTA 99 - Gloria 99 8-1, UTA 2000 - Gloria 2000 1-3, UTA 98 - UTA 97 6-3, UTA 99 - Gloria 2000 4-1, UTA 97 - UTA 98 4-2, , UTA 2000 - UTA 99 9-0, UTA 98 - UTA 99 0-7, UTA 99 - Gloria 99 3-2. „Vrem sa le multumim copiilor de la Gloria si domnului Adrian Clopu, care au raspuns apelului nostru si au venit la aceasta competitie, chiar daca scopul ei a fost sprijinirea clubului UTA”, ne-a declarat Sebastian Bulumac, presedintele SCU. La finalul acestui mini-turneu, organizatorii le-au împartit cadouri copiilor si le-au oferit si o masa ca si premiu pentru efortul depus. Tot în parcarea de la centrul comercial Armonia a fost amenajat si un stand de unde suporterii „Batranei Doamne” si-au putut achizitiona carduri de fidelitate Suporter Club UTA, bratari pentru party-ul de la Moskeea, dar si revista REDUTA, ajunsa la a cincea aparitie.
Actiunea Arad URBAN Summit a cuprins – într-o oarecare masura - si partida selectionatelor de tineret dintre Romania si Andorra, partida ale caror încasari din vanzarea biletelor au intrat în visteria clubului aradean. Si aici aradenii au raspuns prezent, umpland tribunele stadionul „Francisc Neumann” pana la refuz. Seara s-a încheiat cu petrecerea din fostul club Moskeea, la care au participat în jur de 500 de persoane, concertul de muzica house fiind organizat tot în beneficiul UTA-ei. „Per total a fost o actiune reusita. Principalul scop pentru care am facut aceasta actiune, acela de a obtine fonduri pentru Batrana Doamna a fost realizat, reusind sa strangem 10.000 de RON, bani obtinuti de la suporterii utisti. În plus, pe toata durata zilei de sambata, UTA a fost în centrul atentiei, iar toate fondurile obtinute vor merge spre Centrul de copii si juniori al UTA-ei. Nu va fi ultima actiune de acest gen, avem în plan sa mai facem astfel de evenimente pentru a da o mana de ajutor „Batranei Doamne”, a încheiat Sebastian Bulumac.
Anul acesta Arad Urban Summit?
mai mult ca sigur si anul asta
Pai daca l-am putea organiza, de ce nu?!
dupa Pasti si aniversarea clubului , eventual prin luna mai (poate chiar dupa/simultan cu ultima etapa) .... insa trebuie discutate detaliile intr-o viitoare sedinta .
Arad Urban Summit se afla si pe agenda Suporter Club UTA. Sa trecem de actiunile de aniversare a clubului din luna aprilie si demaram actiunea. Amploarea si reusita evenimentului depind de fondurile pe care o sa reusim sa le atragem si de numarul oamenilor care vor dori sa se implice in organizarea evenimentului.
iar aniversarea clubului si Urban Summit nu se pot intampla in acelasi timp pentru ca...
...pentru ca cei care se ocupa de A.U.S organizeaza altceva pentru aniversarea clubului si nu se pot ocupa de 2 treburi majore simultan!
Ca sa nu mai vorbim ca ar fi absurd sa existe concurenta intre cele 2 evenimente...
Nu vad de ce am imparti participantii