Trebuie sa incepem sa mediatizam in cercul nostru de cunoscuti (lucru,familie,prieteni,acasa, scoala,etc) mitingul din 14.02.2009, sambata la ora 11 in fata stadionului (12 in fata primariei).
As propune sa folosim "sistemul piramidal" folosit si de unele firme in recrutarea de clienti si anume : fiecare dintre noi sa covinga minim 10 persoane sa participe sambata viitoare la miting, iar acestea sa faca acelasi lucru, adica sa convinga la randul lor alte 10, etc,etc. Desigur ca vom folosi toate mijloacele de mediatizare posibila a acestui eveniment (radio,tv, presa,etc) insa prin aceasta metoda fiecare dintre noi isi poate aduce contributia la reusita mitingului.
Trezirea din letargie UTISTI , trebuie sa implicam in acest demers al nostru, al ARADULUI cat mai multi oameni!!! Mai multi decat ultimile dati cand am iesit in strada, adica minim 2-3000 de UTISTI si ARADENI !!!
p.s. Postati la acest topic realizarile voastre de zi cu zi( precum si progresele persoanelor contactate de voi si care au contactat la randul lor mai deparete alte persoane) precum si ideile voastre legate de acest miting!!!!
UTA este Arad !!!!!
In fiecare zi la ora 8 seara sa trimitem un "mass" la toata lista noastra de messenger invitatie la miting.
Eu personal am sa trimit din ora in ora cate un mass in lista dar nu cred ca asta e solutia eu zic sa vorbim cu baietii de la E.R.A. si cu cei de la hunedoara poate o sa vina si sa incepem de pe acuma la punem afise prin oras ca sa stie lumea din timp...
P.S.:De data asta chiar vreau sa ma implic cu adevarat deci daca e ceva cu ce va pot ajuta va rog anuntati-va si voi fi prezent!!!
Nu avem noi nevoie de nimeni,ci doar de utisti adevarati.
Seba,sau careva daca e vorba de afise sau alte chestii,pe zona Micalaca ma ocup eu.
Beckham ce sa caute aia la miting la noi ? La miting vor fi prezenti toti aradenii.Nu avem nevoie de bucuresteni , moldoveni etc.
lasatil pe beckham el inca este sub influenta minimartienilor cine stie cunoaste:))
avem nevoie de oricine doreste sa fie alaturi de noi insa la acest miting este important sa vina cei din jurul nostru fiindca lor le este mult mai usor sa vina sambata pana la stadion si apoi la primarie!
da-ti mass , sms , tel , bipuri, vorbiti peste tot pe unde mergeti de acest miting ....scrieti aici fiecare realizare a voastra legata de acest miting !!! Trebuie sa facem in asa fel incat toata lumea sa doreasca sa vina alaturi de noi.
mitingul este unul de sustinere al UTA-ei. al UTA-ei infiintata in 1945, cu istorie si palmares.
folositi orice modalitate de "propaganda" care va sta la dispozitie. orice intrebari le puteti adresa pe pm daca informatiile oficiale nu sunt suficiente.
mai multe pot fi aflate si maine in conferinta de presa pe care scu o va organiza.
Cipri cum stam cu aprobarea mitingului? Mi se pare mie sau astia cam incearca sa traga de timp?
intrebarea e cine trage de timp si la indicatiile cui?
oare cati utisti l-au votat pe gunoiul ala de falca?
Astazi vom afla daca nu l-au aprobat. Sper ca l-au aprobat. Astept si eu o varianta de afis ca sa o pun pe blog. In schimb, am dat mass-uri, am pus pe hi5, pe unde am putut. Voi face tot ce pot. Voi ajuta si eu la lipirea de afise, impartire fluturasi. Tot ce se poate. UTA este Arad!
Ma dudi hunedoara e in vesul tarii:))dar cum vrei eu i-as putea chema si pe ei oricum ma implic si am sa fac tot ce pot eu mai bine...
@beckham,
Haide sa ne vedem de problemele noastre si sa ne concentram asupra grijilor din ograda proprie pt. ca oricum cine vrea sa vina la acest miting va fi binevenit.
Nu s-a primit aprobare pt. miting in fata Palatului Administrativ! Cica daca vrem sa-l facem pa platoul din fata stadionului. Exista o dispozitie a gunoiului de falca, de anul trecut prin care se interzic manifestarile publice in fata primariei cu exceptia celor organizate de ei! Mortii masii de mot imputit!
Trebui sa il facem orice ar fi!!! Daca vor razboi in Arad n-au decat sa puna jandarmii pe noi!!! Eu personal imi asum orice risc!!! Daca nu se revine asupra deciziei se va lasa cu lupte de strada pentru ca nu cred ca am ajuns atat de lasi incat sa ne lasam calcati in picioare de niste gunoaie ordinare.
Falca gunoiule, ne pisham pe tine si pe toata cloaca ta, va dam foc in sediul portocaliu sa ardeti ca niste sobolani mizerabili ce sunteti!!!!!!!!!
Daca nici acum nu reactionam cum trebuie, eu incetez sa ma mai numesc aradean si cat de curand va fi posibil ma mut din Arad! Refuz sa traiesc precum un sclav!!!
Deci pur si simplu nu imi vine sa cred ce gunoaie avem in Arad....in loc sa ne ajute el inca continua sa ne ingroape...eu unul ma risc si la prostiiii deci......haos
maine va fi inca o sedinta la primarie insa e clar....singurele variante pe care ni le-au propus au fost:
1. "cum vrem noi"..... adica stati pe loc la stadion si faceti-va mitingul acolo
sau
2. "deloc" .... nu va dam aprobare , ne da-ti in judecata pana la haga si inapoi, asta-i ordinul lui falca si punct.
Asa deci, vreti sa jucati la intimidare. BUNNNN!
sau 3. Stam la stadion si cand ne-am adunat mergem la primarie ORICE ar fi...punct
pan' la haga pana la urma e dreptul fiecarui cetatean!