03-02-2009, 04:17 AM
03-02-2009, 04:23 AM
Mai oameni dar nu stiu daca data de 14 februarie e cea mai potrivita.
Pentru mine e ziua cand se sarbatoreste Sfantul Valentin si nimic mai mult,dar multi or sa fie cu iubitele lor bla blaa stiti voi.
Pentru mine e ziua cand se sarbatoreste Sfantul Valentin si nimic mai mult,dar multi or sa fie cu iubitele lor bla blaa stiti voi.
03-02-2009, 04:28 AM
Ar trebui sa vorbim cu Negoita asta...Cica vrea sa intre in fotbal dar nu-si gaseste echipa...Incearca astia sa-l "directioneze" spre Rapid, da 12 mil pe club...La noi cu 3-4 mil se rezolva... :)) :P
03-02-2009, 04:37 AM
Red_Alin Wrote:Mai oameni dar nu stiu daca data de 14 februarie e cea mai potrivita.
da-le-n p..a de iubite. 3 ore pe zi poti sa o pui pe liber. daca tine la tine nu si-o pune cu altul. daca e zdreanta te face cu altul, si in pauza de reclame a unui film, cu tine in pat...
scuze limbajului dakovician...dar dupa o cura de politici locale romanesti simt nevoia sa ma descarc ...in scris
03-02-2009, 04:38 AM
cip_leo Wrote:Red_Alin Wrote:Mai oameni dar nu stiu daca data de 14 februarie e cea mai potrivita.
da-le-n p..a de iubite. 3 ore pe zi poti sa o pui pe liber. daca tine la tine nu si-o pune cu altul. daca e zdreanta te face cu altul, si in pauza de reclame a unui film, cu tine in pat...
scuze limbajului dakovician...dar dupa o cura de politici locale romanesti simt nevoia sa ma descarc ...in scris
Sau sa vina cu tot cu iubite... Ce?? Fetele n-au voie pe stadion si la miting?? :P
03-02-2009, 04:43 AM
cip_leo Wrote:Red_Alin Wrote:Mai oameni dar nu stiu daca data de 14 februarie e cea mai potrivita.
Si tocmai pe mine ti-ai gasit sa te descarci? :)
03-02-2009, 04:47 AM
HAAHHAA...cu iubilete la miting!
03-02-2009, 04:48 AM
Nu-i o idee rea.
Le spunem ori la miting ori deseara nu vad iesire.
Le spunem ori la miting ori deseara nu vad iesire.
03-02-2009, 04:57 AM
auzi, daca ramai si te casatoresti cu ea, o sa mai ai alte multe 14 feb. de sarbatorit, daca nu, te vei bucura ca nu ai "investit" in ea degeaba si ramai cu ceva banuti in buzunar, asa ca, hai la miting ca-i mai important !
03-02-2009, 05:00 AM
demararea "publicitatii" pentru mitingul de sustinere a UTA-ei o vom putea incepe dupa ce avem un raspuns pozitiv de la primarie referitor la autorizare. pana atunci doar "studiem"...:smile:
03-02-2009, 05:15 AM
Apropos de promovarea rapida, in doar 3-4 ani din D in Liga 1....
Cum ziceam, va fi foarte-foarte greu
Sursa: Prosport, 2.02.09 (ora 21:25)
[/u]Mircea Sandu vrea două serii a câte 12 echipe![u]
Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, a anunţat, în cadrul întâlnirii cu reprezentanţii cluburilor din ligile inferioare, de la Oradea, că va propune un nou sistem de organizare al competiţiilor din eşaloanele doi şi trei. Conform proiectului propus, Liga a 2-a va avea, începând cu sezonul 2010-2011, două serii a câte 12 echipe, promovarea şi retrogradarea urmând să se decidă în urma turneelor play-off şi, respectiv, play-out.
"Am propus Adunării Generale două serii, Est şi Vest, cu câte 12 echipe şi cu play-off şi play-out. Aceste schimbări ar putea surveni doar din sezonul 2010-2011. Noi vrem să licenţiem Liga a II-a, iar între Liga a II-a şi a III-a am dori un campionat intermediar. Astfel, cel care promovează din Liga a III-a va avea la dispoziţie un timp pentru a-şi regla problemele şi a obţine licenţa", a spus Mircea Sandu.
Directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, a precizat că, din punct de vedere comercial, o singură serie era mai atractivă, dar ar creşte costurile pentru transport, astfel că s-a ales o soluţie de compromis.
"Din punct de vedere comercial o singură serie de Liga a II-a ar putea fi mai atractivă. Într-un fel se împart drepturile de televiziune pentru 36 de echipe, şi altfel pentru 18. Pe de altă parte, există problema infrastructurii. Costurile de transport sunt foarte mari", a spus la rândul său Ionuţ Lupescu.
La întâlnirea de la Oradea cu conducerea FRF au participat conducătorii de cluburi şi licee sportive din 7 judeţe ale ţării: Timiş, Arad, Bihor, Satu Mare, Maramureş, Sălaj şi Hunedoara.
Cum ziceam, va fi foarte-foarte greu
Sursa: Prosport, 2.02.09 (ora 21:25)
[/u]Mircea Sandu vrea două serii a câte 12 echipe![u]
Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, a anunţat, în cadrul întâlnirii cu reprezentanţii cluburilor din ligile inferioare, de la Oradea, că va propune un nou sistem de organizare al competiţiilor din eşaloanele doi şi trei. Conform proiectului propus, Liga a 2-a va avea, începând cu sezonul 2010-2011, două serii a câte 12 echipe, promovarea şi retrogradarea urmând să se decidă în urma turneelor play-off şi, respectiv, play-out.
"Am propus Adunării Generale două serii, Est şi Vest, cu câte 12 echipe şi cu play-off şi play-out. Aceste schimbări ar putea surveni doar din sezonul 2010-2011. Noi vrem să licenţiem Liga a II-a, iar între Liga a II-a şi a III-a am dori un campionat intermediar. Astfel, cel care promovează din Liga a III-a va avea la dispoziţie un timp pentru a-şi regla problemele şi a obţine licenţa", a spus Mircea Sandu.
Directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, a precizat că, din punct de vedere comercial, o singură serie era mai atractivă, dar ar creşte costurile pentru transport, astfel că s-a ales o soluţie de compromis.
"Din punct de vedere comercial o singură serie de Liga a II-a ar putea fi mai atractivă. Într-un fel se împart drepturile de televiziune pentru 36 de echipe, şi altfel pentru 18. Pe de altă parte, există problema infrastructurii. Costurile de transport sunt foarte mari", a spus la rândul său Ionuţ Lupescu.
La întâlnirea de la Oradea cu conducerea FRF au participat conducătorii de cluburi şi licee sportive din 7 judeţe ale ţării: Timiş, Arad, Bihor, Satu Mare, Maramureş, Sălaj şi Hunedoara.
03-02-2009, 05:23 AM
Pai si daca am continua, cu ce lot am ramas,2009-2010 tot in liga 3 ne-ar prinde, deci,ori ca vin din D in C , ori ca vin din B in C, tot la fel de greu ar fi, tot am prinde in 2010-2011 reorganizarea ligilor
03-02-2009, 05:30 AM
data de 14 februarie e perfecta...sa vada autoritatilr locale...k dragostea noastra e UTA!...sincer daca ar merge varianta cu gloria,ar trebuie sa fie doar asa UTA,culorile alb-rosu,palmares de 6 titluri si 2 cupe,sigla
03-02-2009, 06:00 AM
E excelenta ziua, putem lega cele doua evenimente. E chiar simbolic, putem arata autoritatilor ca Aradul e indragostit de UTA!
03-02-2009, 04:50 PM
Ma pis pe semnificatia de 14 februarie, o idiotenie comerciala importata de la americani! Romania, TREZESTE-TE!!
03-02-2009, 05:49 PM
Miki cel de toate zilele...ce conteaza e scopul acestei actiuni pana la urma
03-02-2009, 05:50 PM
Exact aia spun si eu! Mister Zoli
P.S. O inregistrare a emisiunii se poate vedea?
P.S. O inregistrare a emisiunii se poate vedea?
03-02-2009, 10:03 PM
Daca te poti folosi de simbolistica acelei zile pentru a face imagine UTA-ei de ce sa nu o faci? Doar pentru ca sa ne pastram imaginea de fronda? Pana la urma ce conteaza, imaginea personala sau imaginea UTA-ei? Nici eu nu sunt un fan al felului comercial in care este tratata acea zi insa daca de pe urma ei poate trage UTA un folos chiar nu ma deranjeaza sa ma afisez cu o inima rosie pe fond alb de exemplu, asa cum am facut-o si in 2002 la Timisoara.
By the way, Burebista, mai putina furie si mai multa informatie, Valentine's Day e o sarbatoare "comercializata" de americani, si ajunsa la noi pe filiera lor dar in nici un caz nu e o sarbatoare inventata de ei. Dar ma opresc aici ca suntem off-topic.
By the way, Burebista, mai putina furie si mai multa informatie, Valentine's Day e o sarbatoare "comercializata" de americani, si ajunsa la noi pe filiera lor dar in nici un caz nu e o sarbatoare inventata de ei. Dar ma opresc aici ca suntem off-topic.
03-02-2009, 10:11 PM
Poate ca un afis cu o inima rosie pe fond alb si UTA in mijlocul acelei inimi nu ar arata rau, mai ales ca e in ton cu "sarbatoarea". Si ar merge bine si pe parbriz la masina, prin oras .. etc
03-02-2009, 10:16 PM
@edenbeast, sunt 100% deacord, dar nu sunt deacord sa spui "bai, atunci nu pot, ca-i ziua indragostitilot... si plm, trebuie sa stau cu prietena..."
p.s. Va rog sa-mi scuzati off-topicurile
p.s. Va rog sa-mi scuzati off-topicurile