08-07-2006, 12:04 AM
cristi_
08-07-2006, 09:53 AM
ce caterinca...
daca e asa, se pare ca falca a intrat in cacat. la ce comisioane s-au luat, sunt chiar curios cum va iesi treaba.
daca e asa, se pare ca falca a intrat in cacat. la ce comisioane s-au luat, sunt chiar curios cum va iesi treaba.
10-07-2006, 04:40 PM
Sub stadionul ACU se afla un cimitir din secolul XIX (mai precis anul 1830) care a functionat pana in anul 1900. Nu e un cimitir dacic, deoarece dacii foloseau incinerarea. Asadar inca o dovada de incompetenta din partea respectivului ziar sau de un atac impotriva primarului...
In sprijinul afirmatiilor mele e un articol din ziarul Adevarul din 10.07.2006
In sprijinul afirmatiilor mele e un articol din ziarul Adevarul din 10.07.2006
14-01-2007, 01:16 AM
Pana la urma s-a dovedit ca nu este teapa. Lucrarile sunt pe terminate, eu zic ca din primavara se va deschide acest hypermarket. Eu stau la 2 strazi de el si progresele sunt vizibile zi de zi.
Ce nu-mi place insa e ca au pus semafoare multe la colt de strada+ semafoare la distanta de 100 de metri unele de altele. In orele de varf este un trafic infernal acolo!
Ce nu-mi place insa e ca au pus semafoare multe la colt de strada+ semafoare la distanta de 100 de metri unele de altele. In orele de varf este un trafic infernal acolo!
14-01-2007, 08:47 PM
Da ma da' ti-a crescut valoarea la imobil... ;-)
HAIDE UTA!!!
HAIDE UTA!!!
06-05-2007, 12:18 PM
cand se deschide kaufland? ca parca lucreaza la el de ani de zile...si apropo langa kaufland ce se deschide,daca stie cineva imi spuna
06-05-2007, 12:24 PM
Nu stiu cand se deschide dar stiu sigur ca nu mai dureaza mult...Ce ciudat arata acum locul unde s-a jucat prima partida oficiala de fotbal din Romania. Trec des pe acolo si inca nu m-am prea obisnuit cu noul decor.
@Arad_4_ever
Langa, in ce parte te referi?
@Arad_4_ever
06-05-2007, 01:40 PM
Kaufland si Plus, doua magazine cu acelasi target. O fi interesant, daca nu au acelasi consiliu de administratie.
06-05-2007, 04:37 PM
ms gaby...deci kaufland si plus...alte super sau hypermarketuri se vor mai deschide in Arad?stiu ca se va face real nu stiu in ce zona...si parca am ami auzit ceva se de carrefour dar nu sunt sigur!!!
07-05-2007, 12:36 AM
Carrefour, 8 mall-uri, IKEA, , toti au testat piata si sunt foarte multumiti de ce se intampla in Arad, bineinteles cei care investesc pe termen lung: 15-20 de ani, cei care vor intr-un an sa se imbogateasca sa investeasca in Somalia.
11-06-2007, 02:09 PM
cand se deschide Kaufland?stie cineva?
11-06-2007, 03:32 PM
Inaugurarea Kaufland-ului este programata pentru data de 16 iulie a.c.
12-06-2007, 11:51 AM
si Plus cand se deschide?sau e deschis deja?intreb ca eu nu am mai trecut prin zona aia de cateva luni bune
12-06-2007, 03:19 PM
Amandoua se deschid deodata ....Kaufland-u parca ii gata numa nu se deschide pana nu se deschide si Plus
12-06-2007, 03:23 PM
Locuiesc foarte aproape de zona. Sunt aproape gata dar pozitionarea mi se pare cam aiurea. Mi se parea mai Ok sa fie cu fata si parcarea spre drum. Oricum nu ma incanta ideea cu supermarketurile astea le preferam al marginea orasului asa cum sunt si in Occident. Da ma rog....
13-06-2007, 10:02 AM
chestii gen Kaufland si Billa sunt mai mult supermarket-uri "de cartier", ele trebuie sa fie accesibile si celor care nu merg la shopping cu masina. In schimb, in cazul complexelor comerciale (gen Carrefour + Brico +...) ai dreptate, locul lor e la marginea oraselor.
Unde sa faca shopping gospodinele din cartierul functionarilor??? :lol:
Unde sa faca shopping gospodinele din cartierul functionarilor??? :lol:
13-06-2007, 06:19 PM
Non-Phixion Wrote:Nu stiu cand se deschide dar stiu sigur ca nu mai dureaza mult...Ce ciudat arata acum locul unde s-a jucat prima partida oficiala de fotbal din Romania. Trec des pe acolo si inca nu m-am prea obisnuit cu noul decor.
@Arad_4_ever
Scuze dar prima partida de fotbal oficiala din Romania nu s-a jucat chiar in acel loc.Mai degraba la autogara noua acolo unde era un teren de fotbal acum vreo cativa zeci de ani.Stadionul vagonu a fost construit ulterior in memoria acelui meci si s-a incercat pastrarea locatiei cat de cat.:smile:
16-06-2007, 02:57 PM
Papusa Wrote:Non-Phixion Wrote:Nu stiu cand se deschide dar stiu sigur ca nu mai dureaza mult...Ce ciudat arata acum locul unde s-a jucat prima partida oficiala de fotbal din Romania. Trec des pe acolo si inca nu m-am prea obisnuit cu noul decor.
@Arad_4_ever
Scuze dar prima partida de fotbal oficiala din Romania nu s-a jucat chiar in acel loc.Mai degraba la autogara noua acolo unde era un teren de fotbal acum vreo cativa zeci de ani.Stadionul vagonu a fost construit ulterior in memoria acelui meci si s-a incercat pastrarea locatiei cat de cat.:smile:
Nu stiu daca aveti dreptate eu stiu de la tatal meu ca terenul era situat la padurice in apropiere de bazinul de inot.
16-06-2007, 06:39 PM
daca pt un amarat de kaufland au stat atata timp pana sa il finalizeze nici nu vreau sa ma gandesc cat va dura realu,carrefou-ul si mall-ul ala ce se vrea pe locatia fostei IMAR
17-06-2007, 11:37 PM
Aici a fost o problema cu timpul pentru ca au fost si intraziati din cauza procesului de judecata care l-au avut, cel putin eu asa am inteles.