Chiar daca prea tinerii utisti nu pot semna avem nevoie de sprijinul vostru la strangerea de semnaturi. Chiar daca nu puteti semna puteti convinge alte persoane sa o faca. Spor.
Anexez mai jos lista tip ce trebuie descarcata si completata de persoanele interesate.
Va rog sa nu completati numarul criterial ci doar celelalte date: numele, prenumele, seria si numarul actului de identitate sau codul numeric personal si semnatura.
tabelele complete sau incomplete pot fi depuse la Old Lady's Pub, str. Poetului nr. 5 sau la Computer World, bulevardul Revolutiei, nr. 42[
attachment=630]
1500 de arădeni au semnat pentru UTA, campania continuă
Campania „UTA, mândria mea” a demarat sâmbătă seara la stadionul “Francisc Neuman” şi, în mai puţin de trei ore, 1.500 de arădeni au semnat pentru proiectele de salvare a UTA-ei propuse de Suporter Club UTA, atât Consiliului Local, cât şi Consiliului Judeţean.
În această săptămână, campania de strângere a semnăturilor va continua, toţi cei care sunt mândri de cel mai puternic simbol al Aradului, putând semna la Old Lady’s Pub (Str. Poetului, nr. 5) precum şi la magazinul Computer World (Bvd. Revoluţiei, nr. 42). De asemenea, tabelul de adeziuni poate fi descărcat şi de pe pagina oficială a clubului,
http://www.uta-Arad.ro.
După antrenamentul de marţi dimineaţa, într-un cadru oficial, jucătorii şi oficialii clubului UTA vor semna şi ei pentru susţinerea proiectelor.
Suporter Club UTA
In afara de Chirila,cine mai e oficial la UTA?
Cred ca si Dorin Stana e.
calincrt Wrote:pai hai sa vedem:
drept de vot ai? cred ca da
domiciliul stabil in Arad ai? NU
deci...ai drept de semnatura, dar nu in cazul de fata
adica, daca nu am domiciliul in Arad, municipiu/judet, nu pot semna? asta nu reiese din modelul de lista. sper ca este totusi posibil, atata vreme cat UT-isti sunt si in afara municipiului/judetului Arad.
Ba da greu ii ...
Trebuie sa ai buletin de jud Arad si sa ai peste 18 ani. Daca esti din ciacova , timisoara, oradea ,cefa , bucuresti ..... nu poti vota
PS.Cei care nu au domiciliul in jud Arad pot face cerere eventual la primariile din care fac parte ... nu ar strica niste bani si de acolo... :D
Eu sunt de parere ca pot semna pentru campanie si cei ce nu sunt cu buletin de Arad pentru ca semnaturile astea au rol mai mult moral si nu sunt singurul factor de care depinde campania. Noi vrem sa aratam ca UTA este iubita si ca are sustinerea noastra.
hai sa stabilim o regula. sa semneze si cei ce nu au buletin de "judetul Arad" doar sa treaca langa semnatura prescurtarea judetului ( daca nu trec o serie de buletin prin care pot fi "localizati" :) )pentru ca noi sa putem face o evidenta separata...
eu stau in timisoara...din pacate, dar asta e o alta problema....eu zic ca e laudabila ideia sa semneze si cei ce nu au buletin de AR, eu am buletin de AR, dar poate mai as lamuri si pe altii sa semneze...BRAVO SUPORTER CLUB UTA!!!!!!!!!!
pana cand pot fii depuse, eu stau in cluj si sunt multi de aici care vor sa semneze si ei pt uta??
numa ca nu o sa ajung numa peste 2 sapt acasa.
Scanezi si trimiti email la:
suporterclubuta@yahoo.com
Am atasat aici tabelul pt. semnaturi
Va rog sa nu complectati la nr.ctr., complectati la NUMELE SI PRENUMELE -- CI/BI SAU CNP -- SEMNATURA
UTA: Fotbaliştii sprijină demersul suporterilor
17 noiembrie 2008 03:50
Bătrâna Doamnă a învins cu 2-0 pe Mechel Câmpia Turzii, într-un meci în care Florin Dan a fost arma secretă
UTA a învins uşor, logic şi meritat pe Mechel Câmpia Turzii. A fost 2-0 pentru arădeni - graţie golurilor marcate de un Florin Dan în zi excelentă - într-un duel inegal, oaspeţii fiind net inferiori, la toate capitolele. “Mi-a fost teamă de acest meci, de mentalitatea jucătorilor. Echipele mari, aşa-zis mari, care se află în vârful clasamentului, când joacă împotriva unor echipe mici, nu se pot concentra ca într-un derby. Mi-a fost teamă că va interveni o stare psihologică şi că nu-mi voi putea determina jucătorii să intre la joc aşa cum îmi doream” a spus Ionuţ Chirilă, după meci. Conştient că, deşi e codaşa clasamentului, trupa din Câmpia Turzii poate pune probleme, principalul utist şi-a avertizat elevii înaintea partidei. “Le-am spus că vom întâlni o echipă care n-are ce pierde. La câte meciuri a pierdut, nu mai e nicio problemă dacă ratează şi această partidă. Le-am mai spus că schimbarea antrenorului a motivat jucătorii şi că vom întâlni o echipă care nu va semăna cu ce a fost până acum. Trebuie să jucăm şi să construim chiar dacă nu dăm gol până în min 70. Cred că am reuşit să îi motivez şi să îşi dea seama că un egal era o lovitura foarte grea pentru noi. Această echipă ne-a pus probleme în prima repriză, mai multe decât “U” Cluj. Dar cred că rezultatul de pe tabela de marcaj a arătat diferenţa de valoare dintre cele două echipe” a susţinut Chirilă.
Campania pro-UTA e în plină desfăşurare: s-au strâns 1500 de semnături!
În altă ordine de idei, membrii Suporter Club UTA şi utiştii care au decis să sprijine proiectul ce vizează declararea clubului drept obiectiv de interes local au adunat sâmbătă, în câteva ore, aproximativ 1500 de semnături. Nici acum, suporterii nu ştiu dacă vor beneficia de sprijinul consilierilor pentru a promova proiectul, motiv pentru care lucrează şi la varianta alternativă, cea de propulsare a ideei în comisiile de specialitate şi în plen, prin iniţiativă cetăţenească. În această săptămână, campania de strângere a semnăturilor va continua, cei interesaţi putând semna pentru UTA la Old Lady’s Pub şi la magazinul Computer World. Tot în această săptămână, într-un cadru oficial, jucătorii şi oficialii utişti vor semna şi ei pentru susţinerea proiectului.
Deocamdată, cu toate că a fost contactat de membrii SCU, atât înainte de a-şi face publică intenţia, cât şi după, primarul Gheorghe Falcă nu a dat niciun semn de viaţă. Susţinut de primar, care conduce Aradul şi din punct de vedere politic, proiectul care urmăreşte declararea UTA-ei drept obiectiv de interes local poate avea reuşită, însă edilul nu reacţionează. Oricum, el este informat prin SMS de etapele parcurse. (C.O; S.Ş.)
http://www.observator.info
Din cate am inteles eu , semnaturile actuale au rolul de a sensibiliza oficialitatile locale, dar in cazul in care nu se vor sensibiliza am inteles ca se doreste strangerea a cca 8.000 semnaturi (parca acesta este numarul necesar) pentru a fi discutata problema oricum in consiliul local.Faza este ca aceste 8.000 cred ca trebuie sa fie de la cei cu buletin de Arad si peste 18 ani pentru a fi luate in seama.Asadar daca se vrea folosirea semnaturilor de acum si pentru o eventuala actiune de acest gen , eu zic ca semnaturile suporterilor din afara judetului ar trebui colectate pe liste separate, pentru a nu mai lua ulterior la purecat sute de liste
ok le scanez...dar totusi pana cand se pot strange semnaturi?
strangeti strangeti strangeti! duminica viitoare vom face o prima mare centralizare. asta e primul termen pe care il anuntam (duminica) dar "semnatul" continua pana la sedinta consiliilor si chiar si dupa pentru ca "insii greu de convins" din clm si cj vor incerca probabil tot felul de amanari. la treaba, ostenii mei! :smile:
later edit: se strang intr-un ritm bun semnaturile. astazi o doamna respectabila a depus la pub liste cu aproximativ 100 de semnaturi . felicitari!
cip_leo Wrote:Anexez mai jos lista tip ce trebuie descarcata si completata de persoanele interesate.
Va rog sa nu completati numarul criterial ci doar celelalte date: numele, prenumele, seria si numarul actului de identitate sau codul numeric personal si semnatura.
tabelele complete sau incomplete pot fi depuse la Old Lady's Pub, str. Poetului nr. 5 sau la Computer World, bulevardul Revolutiei, nr. 42
Are ceva ca am scris si la nr crt? :icon_cheesygrin:
vor trebui renumerotate. nu e ceva grav doar ca imi dati mie mai mult de lucru. mai multa atentie, domnilor, doamnelor si domnisoarelor :smile: