Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: UTA - obiectiv de interes local si judetean
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Trebuie sa bagam spaima in ei trebuie batuti in cel mai bun caz.
Falca a tinut un monolog de vreo 15 minute in care s-a descarcat la adresa Suporter Club UTA. Concluzia e ca noi suntem de vina pentru tot. Nici musca nu s-a auzit in timpul discursului sau.De mentionat ca dintre cei 3 consilieri initiatori, doar Cristea a mers pana la capat. Teodora Hotaran s-a comportat curveste si din initiator a devenit subit potrivnica, mentionand ca "nici macar nu e proiectul meu, a fost realizat de SCU si ei nu se prea pricep". Dekany, desi a mentionat la final sa se consemneze ca el a votat 'pentru', a avut un comportament de las. "Nu prea m-am documentat, am avut o intalnire intr-o seara cu baietii de la SCU, blabla".

Nu s-a acceptat amanarea si s-a votat impotriva proiectului iar in final, secretarul Primariei-Doina Paul, a concluzionat: "consiliile locale din alte orase, care au votat un asemenea proiect, vor fi responsabile pentru votul lor; treaba noastra este sa respectam legea in Arad".

Concluzia mea este: f.....-va m m voastre de jeguri ordinare, pana acum veneati si spuneati ca niciun oras nu a votat asa ceva, ca nu exista temei legal, etc...iar acum veniti sa dati lectii de legalitate intr-un oras cu una din cele mai corupte conduceri, intr-un oras in care Primarul trebuia sa stea de mult la racoare.

p.s. Banuiesc ca Gh Falca e responsabil de gravitatea acuzelor aduse la adresa SCU; ar putea deja sa discute cu avocatul Mateut pt ca va avea nevoie de el intr-un proces de calomnie in care se vor cere daune morale.
cip_leo Wrote:PROIECTUL A FOST RESPINS DE CLM Arad
proiectul a fost respins. in favoare au votat 3 consilieri: cluadiu cristea, tiberiu dekany si cristian moisescu
4 impotriva si 19 abtineri
iar jegul sef a spus ca: Suporter Club UTA este de vina pentru datoriile UTA-ei si pentru situatia de acum
schill a spus ca UTA este rusinea Europei
no comment except: f m m falca si tot neamul tau de gunoaie ....

Cine sunt cei 4?

Ce vot! 19 abtineri!!! Cata frica! Cacaciosi!

cip, declaratia cu SCU vinovat poate fi folosita intr-un proces?
tot cip, remarca lui schill poate fi folosita intr-un proces? de data asta initiat de club?

Eu cred ca se poate merge pana la a oferi si 75% din daunele morale obtinute firmei de aocatura care vrea sa castige acest proces.

Si...

Cine sunt cei 4?
Ar trebuii alarmata si mas media in legatura cu tergiversarea cazului "falcone rezident la DNA", cu cat mai multa atentie cu atat mai bine pentru falcone! Si in sfarsit ar trebuii sa va ganditi serios la sustinerea unui grup politic pentru alegerile urmatoare!(evident si cautarea unei alternative viabile pentru fotoliul de primar!)
Cei 4 sunt de la PDL; si daca nu s-ar fi imporivit nimeni, proiectul oricum nu ar fi trecut pentru ca era nevoie de 11 voturi 'pentru' (75%). Vom cere minuta sedintei unde apar toate declaratiile si pe baza acestei minute, il vom da in judecata pentru calomnie. A spus ca noi suntem de vina pentru contractul lui Chirila, pt contractele mari de la club, etc. A mai precizat Cipri si alta data, dar doresc sa repet: SCU a semnat doar 2 acte: numirea lui Spiru si sanctionarea lui Hidisan.
cip_leo Wrote:schill a spus ca UTA este rusinea Europei

Revin, pentru ca nu pot sa cred ca o persoana care reprezinta pe aradeni poate sa rosteasca astfel de cuvinte. Intr-o sala a unei cladiri din Arad. Si apoi sa iasa multumit si linistit pe strazile Aradului, sa se imbuibe prin restaurantele din Arad samd.

Nu vreau sa ma gandesc ce s-ar intampla daca un consilier timisorean ar fi facut o astfel de declaratie la adresa movilor...

RUSINEA EUROPEI???
eu propun sa mergem in numar cat mai mare la urmatoarea sedinta CLM chiar daca nu se va mai discuta despre UTA!!!!!!!!!!!
........................................................................................................................................................................
SA ARZI falca IN IAD!!!!!
100% de acord..
"schill a spus ca UTA este rusinea Europei"

sclavul schill este rusinea Aradului......si el stie asta...
Sunt sigur ca dupa declaratia lui de azi,nu se va mai plimba linistit prin Arad!!!!!!
.............................................................................................................
SA ARZI falca IN IAD
Municipalitatea refuza sa ajute UTA

Image 15 abtineri, 4 voturi impotriva si 3 pentru, acesta a fost rezultatul votului Consiliului Local Municipal cand s-a pus in discutie proiectul ce prevedea asocierea FCM UTA cu municipalitatea. Esecul este previzibil, atata timp cat proiectul nu a trecut de comisii, unul dintre initiatori, Tiberiu Dekany, spunand ca singura solutie ar fi dezbaterile la care sa participe toti consilierii, executivul, dar si aparatul din subordinea acestuia. „Trebuie sa gasim o cale sa sprijim UTA”, a concluzionat Dekany, fost presedinte al „Batranei Doamne”.

In momentul supunerii la vot a proiectului, a luat cuvantul si primarul Gheorghe Falca. Documentat pana in dinti, primul edil a prezentat situatia datoriilor clubului si a avertizat asupra pericolului ca Ionut Chirila, care oricum are salar mare, sa faca tot ce doreste si in continuare la gruparea fanion a orasului (?!). In fine, Falca i-a mai rugat pe consilieri sa treaca peste ambitiile politice in momentul votului, iar rezultatul s-a vazut. 15 abtineri, record absolut, semn de lasitate din partea alesilor, care nu doresc sa-si lege numele de „naufragiul” simbolului numarul unu al Aradului. Si inca ceva, din cele 12 de proiecte de pe ordinea de zi, numai cel legat de „Batrana Doamna” a fost respins. De ce? Stie secretarul Doina Paul: „E ilegal, nu stiu ce se intampla in alte orase, dar e ilegal ca un club de fotbal sa primeasca bani de la municipalitate. La Arad nu facem ilegalitati“ …

sursa: http://www.sportarad.ro

In legatura cu spusele doinei paul, cred ca ar fi bine ca primariile "oraselor unde se fac ilegalitati" de genul sa fie puse la curent in legatura cu acuzatiile care vin din partea primariei noastre de 2 lei vechi...
Mie mi se par niste acuzatii foarte grave...
Poate cineva din presa sa aduca acest fapt la urechile primariilor din orasele: Timisoara, Oradea, Alba Iulia, Cluj Napoca, Urziceni, Mioveni, Piatra Neamt, etc. ?
Cum a putut pisatu si grasanu ala de schil sau cum mortii masi il cheama sa zica asa ceva ? Cum dracu, stiam ca va fi respins proiectul, dar pisatu asta m-a scos din sarite futul in gura sa-l f*t. Cum naiba mai pot calca astfel de jeguri in orasul nostru ?
Din pacate am fost azi prezent la consiliu.....spun din pacate fiindca de fiecare data plec cu o greata imensa vis-a-vis de modul in care se discuta, ceea ce se discuta si obedienta ,slugarnica si potrivnica aradenilor, cu care se voteaza de catre majoritatea consilierilor ,cu foarte putine exceptii, impotriva intereselor Aradului . 1-2 consilieri din 22, atatia se impotrivesc masinii de vot portocalii (si pentru asta suntem DOAR noi aradenii de vina!!!). cateva idei despre ce a fost :

gunoiul de brad a facut spume impotriva suporterilor : "ei sunt vinovati, ei au fost in colegiul director (da colegiu a zis si inca a mai repetat de vreo 2-3 ori) ei au acceptat contractul lui chirila, au facut datorii si acuma vor bani publici, eu ajut am usile deschise oricui, dau bani mai multi decat orice oras din tara pentru intretinerea bazelor sportive, am vrut sa le dau bani dar cei de la UTA nu au facut proiect ca cei de la icim, sunt manipulati de juristi politici, au huiduit ziua nationala in 29.11.2008 ( PENTRU ULTIMA OARA : ZIUA NATIONALA A ROMANIEI A FOST,ESTE SI VA FI ,DEOCAMDATA, 01.12.2009 SI NOI TE-AM HUIDUIT PE TINE SI NU ZIUA NATIONALA IMBECILULE!!!!) , au facut datorii intentionat , nu este legal sa dam bani, nici un oras din tara nu da bani la cluburi,etc,etc"

sluga libidinoasa de schill : " propun infiintarea unei comisii pentru analizarea situatiei administrarii bazelor sportive (adica in caz ca nu intelegeti : " ce cauta UTA pe stadionul ala la ce haos este la acest club si aveti grija pe cine suparati ca va dam afara!!!" ) si ceea ce este UTA azi , e o rusine a europei si o rusine a tarii, datorita celor care s-au imbuibat cu miere si caviar, si acuma vor bani publici pentru salariile lor si plata datoriilor, ca eu pe vremea mea in 1965 am dat banii de mobila sa mearga UTA in deplasari si abia dupa 2 ani mi-am luat banii inapoi, si e o rusine la ce s-a ajuns din cauza celor de acolo si eu sunt impotriva cheltuirii de bani publici pentru ca altii sa se imbuibe cu miere si caviar,etc,etc"

gunoiul de dekany : " domle eu am semnat proiectul dar nu cred ca este bine facut si poate se poate corecta , si chiar daca este ilegal de ce nu propuneti o varianta de ajutor pentru UTA d-voastra executivul (adica eu care l-am semnat va spun ca nu e bun si e ilegal si aveti dreptate dom primar, dar hai sa ajutam UTA....sau nu)

amanta hotaran : " proiectul e gresit dar nu l-am facut noi ci suporterii (s-a abtinut de la vot, adica : "l-am semnat, e al meu , adica nu e al meu e bun , adica nu e bun si il votez dar nu il votez!!!) "

Cristea a fost singurul care a sustinut proiectul de la inceput pana la sfarsit si cand si-a dat seama ca l-au incoltit co-semnatarii proiectului a precizat ca se dezice de parerea colegilor si ca el sustine in continuare ca proiectul are baza legala insa lipseste doar VOINTA!!! a dat exemplele celorlalte orase unde este legal si a provocat raspunsul deja celebru acum al inaltei juriste doina paul : " bine sa zicem ca la timisoara , alba iulia, sau targu mures se dau bani, ce noi trebuie sa facem ilegalitati ca si ei ??? " .

lasand greata deoparte putin , trebuie spus lucrurilor pe nume iar gunoaiele care au aruncat cu noroi asupra UTA-ei si a SCU sa plateasca si acum , conform legislatiei in vigoare si sa dovedeasca in instanta acuzele aduse si in viitorul apropiat prin eliminarea lor de la conducerea orasului !!!
Poate ca sunt subiectiv dar nici prin cap nu m-am gandit ca macar 50% dintre "AIA" sa voteze pentru proiect , pentru salvarea brandului acestui oras dar se pare ca "AIA", daca nu iese 10% sau daca nu zice sefu , sunt pe post de marionete acolo.
Eu propun sa fim la stadion la 11 si sa tinem etapa axolo sau oriunde altundeva in orasul asta condus de boschetari.
Eu propun sa nu renuntam la ideea mitingului, sa scoatem oamenii in strada.
pai si de ce nu se mai incearca odata cu mitingul? :D hai sa iesim odata in strada sa le aratam ca suntem 100% alaturi de UTA orice va fi.
Restaurantul aflat la etajul 6 al cladirii construite de Caprar in intersectia de la Padurice a primit aviz de functionare desi cladirea figura in acte doar cu 4 etaje. Ulterior a fost votat in sedinta CLM intr-un mod total ilegal. Portocaliii vorbesc de ilegalitatea proiectului nostru, dar ar trebui sa ne raspunda la intrebarea: unde mai e posibil ca o firma sa functioneze in etajul 5 al unei cladiri cu doar 4 etaje????
Din pacate in primul rand pentru ei, consilierii localii au omis faptul ca proiectul nostru ale legitimitatea miilor de semnaturi de sustinere. Niciun alt proiect nu cred ca a mai avut aceasta legitimitate. Prin decizia de astazi, Consiliul Local a nesocotit dorinta alegatorilor aradeni, care au stiut sa se uneasc intr-o voce comuna pentru a propune un anumit proiect pe care si l-au insusit. Votul de ieri si poate mai mult, atmosfera in care a fost respins, acuzele care i s-au adus, calca in picioare ideea de democratie reprezentativa. Contrar aparantelor, votul de ieri este un esec drastic pentru administratia locala.

Este si un esec pe linie politica al partidului majoritar pentru ca primarul Falca se pune in contradictie cu anumiti colegi de-ai lui care, cat de cat, se mai implica: Pistru, Igas si hai sa zicem Iotcu (de vazut ce se va intampla la sedinta CJA). Mai mult, singurul om care il mai crede pe Falca in ceea ce priveste UTA pare a fi Lazureanu. Sa nu uitam ca zilele acestea, in jurul UTA-ei, s-au strans mai multe personalitati ale Aradului fotbalistic, printre care fostele glorii ale clubului. Din punct de vedere al imaginii, pumnul in gura adresat utistilor vine in cel mai prost moment posibil, cand UTA nu este pe cale sa nu se poata prezenta la meciul de sambata seara.

Finalmente, nu inteleg rolul Doinei Paul in toata aceasta treaba. Daca relatarile sunt corecte, ea a spus ca proiectul nu e bine intocmit, pronuntandu-se impotriva lui. Nu cred ca secretarul trebuie sa se antepronunte privind un anumit proiect. In fine, poate nu cunosc eu prea bine rolul ei.
Trebuie dat in judecata Falca de catre Suporter Club UTA pentru calomnie!
Trebuie dat in judecata Schill de catre FCM UTA pentru insulta!
Trebuie facuta o adresa de catre Suporter Club UTA catre consiliile locale din Alba Iulia, Timisoara si Targu Mures prin care sa fie instiintati ca Primaria Arad i-a acuzat de practici ilegale!
In plus de asta trebuie pusa o presiune fantastica pe aceste gunoaie si pe slugile lor, trebuie iesit in strada, trebuie apostrofati si facuti de rasul lumii cu absolut orice ocazie.
Asa nu se mai poate!
Si eu zic ca trebuie iesit in strada pana la demisia lui Falca. Sa se faca o "golaniada"!
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Reference URL's