Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Etapa XI: Jiul Petrosani - UTA (25.10.2008 - ora 11)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6
Primele 3 puncte din deplasare. E timpul...
Fie-ti tastatura poleita cu aur...
VICTORIE !!!
napoleon al nostru se va trezi , il va baga titular , ca mijlocas stanga pe simao iar pe dreapta va juca m.gheorghe disparand in felul asta din primul 11 indolentul de ilin si i.dumitru care sincer nu prea are fata de UTA !!!
jiul - UTA 0-2!!!(TODEA , IBEH)
meci greu...imi doresc sa batem dar cred ca nu putem mai mult de un egal...oricum bafta echipei.
Si eu imi doresc sa invingem sambata. Pronosticul meu: Jiul 1-2 UTA
daca vom juca cu Ilin sau cu Dumitru iar, nu stiu daca putem face fata si sa castigam cele 3 puncte, e momentul sa aducem primele puncte din deplasare.
pronostic:0-1
0-3 ;) o sa fie meci frumos :X FORTZA UTA
Si eu cred ca vom invinge.Cum a spus maryan ca vor reveni Simao si Mircea Gheorghe :).1-2 :D.
Daca intra in echipa M.Gheorghe si Simao ii batem:).Dar cu Ilin si cu Dumitru nu putem scoate mai mult de un egal:).Eu sper insa in victorie.Jiul-UTA 1-2
ne spune si noua cineva cite etape de suspendare a primit gheorghe? ,de obicei la rosu direct se da doua etape,de unde pina unde va juca gheorghe la petrosani,eu nu am vazut niciunde sa scrie ca gheorghe a primit doar o etapa
VA FI UN MECI AL ORGOLIILOR,nu intre cele doua formatii,ci mai mult intre simota si chirila stiinduse episodul cand chirila antrena la jiul.
ma tem ca simota vs apela la metode nu tocmai ortodoxe
pronosticuri nu dau pt ca,chirila nu stie sa stabileasca o tactica in functie de jocul adversarilor,mai ales inmomentele cand echipa beneficiaza de avantaj in joc.nu este o intamplare ca s-au pierdut puncte pe finalurile de meci(vezi meciurile anterioare).la ce echipe am vazut pana acum nu stiu cum dracu de nu avem vreo 9 puncte avans,avand in vedere valoarea individuala a jucatorilor nostri si nu exagerez cu nimic cand afirm asta s-a vazut si in meciul cu alba ,dar daca nu am avut o tactica buna ,putem pasa 90 de minute in continu daca nu marcam......................................
Orice alt rezultat inafara de victorie ne mai diminueaza din sansele pentru promovare.
Spun asta deoarece contracandidatele se pot distanta!
se mai pot impiedica si ele:U Cluj - Targu Mures 2-1 chiar si Jiul - FC Bihor 1-1
sa ne punem sperantele in ACU care au urmatoare etapa cu CFR Timisoara :biggrin:
R-1946 a surprins bine datele problemei pentru meciul asta: e mai periculos orgoliul lui Simota si dorinta de revansa in fata lui Chirila decit prestatia de pe teren a echipelor. Ma astept la un arbitraj la fel de infect ca cel de la Tg. Mures.
Eu ma tem nu numai de orgoliul lui Simota ci si de cel al lui Chirila; orgoliu care e bun intr-o astfel de situatie numai sa nu dea pe-afara. Sper ca Napoleon sa pregateasca meciul cu luciditate si sa nu-i stea mintea numai la vendeta.
Gheorghe poate juca la Petrosani
http://www.sportarad.com

UTA nu va trebui sa mai improvizeze pe banda stanga a liniei de mijloc si in importanta confruntare de la Petrosani. Mircea Gheorghe, cel a carui absenta a fost deplansa de Ionut Chirila dupa remiza cu Unirea Alba Iulia, a primit o singura etapa de suspendare ca urmare a cartonasului rosu vazut la Oradea. Asadar, mijlocasul de 28 de ani va putea intoarce armele impotriva fostei sale formatii, Jiul Petrosani, in cadrul etapei a 11-a a ligii secunde. Meciul va avea loc simbata, de la ora 11 (in direct pe sport.ro), in Valea Jiului, acolo unde vor mai cauta razbunare si alti fosti „mineri” din lotul „textilist”, ca Drida, Dumitru si Ilin. De asemenea, Ionut Chirila a declarat ca are de platit polite cu ocazia meciului cu gruparea prezidata de Alin Simota.
Mijlocaşul de 22 de ani al echipei Jiul, Cornel Gheţi, dovedind prin prestaţia avută la Jiul că îşi merită fiecare cent din contract, fiind un jucător care excelează la viteză, cu o tehnică remarcabilă şi care nu se sfieşte să facă faza defensivă.

Sa fie un meci al orgoliilor, si ce daca, noi inainte de a le cunoaste plusurile si minusurile lor, trebuie sa fim constienti de plusurile si minusurile noastre..............

Cred ca va fi un meci urat, stricat de arbitri, meci de care presa va scrie prea putin.......
Si totusi probleme pe flancul stang - Vasaie nu joaca
http://www.sportarad.com

Oarecum neasteptat, aradenii l-au recuperat pe Mircea Gheorghe pentru meciul de la Petrosani, dar l-au pierdut pe celalalt fotbalist titular pe banda stanga. Cosmin Vasaie a iesit accidentat in minutul 79 al meciului cu Unirea Alba Iulia si luni dupa-amiaza a efectuat o rezonata magnetica. Diagnosticul a fost leziune microfibrilara, astfel ca fundasul stanga de 32 de ani va sta in afara gazonului cel putin zece zile. „Ma asteptam sa-l am pe Gheorghe la Petrosani, fiindca faultul sau din meciul cu FC Bihor nu a fost intentionat, insa pierderea lui Vasaie e cu totul neprevazuta si dureroasa”, ne-a declarat Ionut Chirila. Probabil, tehnicianul utist il va titulariza pe Simao pe partea stanga a defensivei, dar mai are si varianta utilizarii lui Mihut pe dreapta si trecerea lui Melinte pe partea opusa.

Personal sper in varianta cu Simao. Dar cred ca alegerea lui Chirila va fi Mihut si Melinte ca fundasi laterali...
O noua neprogramare?
Scris de Manager
Tuesday, 21 October 2008

Probabil, maine, „Batrana Doamna” va fi informata ca nu va fi programata la meciul cu Jiul Petrosani si asta pentru datoriile ce le are la fostii jucatori. De data aceasta, cei care si-au gasit deja dreptatea la Federatie au fost Daniel Tudor (foto) si Norbert Varga, jucatori care mai au de incasat cate doua salarii din Calea Aurel Vlaicu, adica aproximativ 10.000 de euro de caciula. Memoriile celor doi fotbalisti au fost solutionate favorabil pentru ei in urma cu 17 zile, insa, conform regulamentului, Federatia Romana de Fotbal i-a dat UTA-ei un ragaz de doua saptamani sa-si achite restantele. Cum acest lucru nu s-a intamplat, gruparea „textilista” ar putea fi informata ca deplasarea in Valea Jiului este inutila.

Pana in prezent, „alb-rosiilor” le-a trecut de trei ori glontul pe la ureche. Meciurile cu Minerul Lupeni, FC Bihor si Unirea Alba Iulia au fost in pericol de a nu se disputa, fiindca UTA a fost actionata la Federatie de Steaua (pentru 220.000 de euro in contul transferului lui Zaharia), impresarul Ioan Codoban (20.000 de euro ca parte a trecerii lui Roszel la Arad) si fostul tehnician, Marin Barbu (5000 de euro, restanta salariala). Dintre acestea, doar datoria la Codoban a fost stinsa, restul litigilor fiind amanate.
Este un meci in deplasare, cred ca ar trebui sa-l foloseasca si pe Hidisan, este momentul redebutului lui si ar trebui sa-l faca in deplasare, departe de tribuna aradeana (de care ar fi huiduit)! Daca face un meci bun, cumulat cu o victorie, lumea mai uita din ispravile lui din vara si-l va lasa sa-si vada de treaba si sa-si incheie contractul. Oricum va pleca gratis, asa ca mai bine ne folosim de el! FORZZA UTA!
Asa o echipa ideala pentru mine ar fi: HUTAN - MIHUT BUICAN TOC SIMAO - HIDISAN TODEA BALAN GHEORGHE - IBEH - ROSZEL. Si printre rezerve: PASCOVICI, DAN, PUIE, MELINTE si ILIE. CU UTA PANA LA MOARTE!
Pages: 1 2 3 4 5 6
Reference URL's