Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: UTA in scoli
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Sar putea ca actiunea asta sa ajunga si in Ghiba Birta??? Eu sunt in Ghiba in 6 B si tot incerc sa ii conving pe colegii mei sa tina cu UTA.
Batrana Doamna - Iubire fara sfarsit!
Daca sar putea sa veniti in octombrie sau noiembrie.
In Ghiba Birta nu este teren de fotbal,din cate stiu eu.
Nu trebuie neaparat sa fie teren, ideea ii sa prezentam si sa incercam sa familiarizam tinerii cu imaginea UTA-ei si ce reprezinta ea de fapt, nu neaparat sa-i dea gol lu Hutan sau alte chestii.
O revista RedUTA pe clasa eventual ? etc :P
cristi_loveUTA Wrote:In Ghiba Birta nu este teren de fotbal,din cate stiu eu.

eu zic ca nu e necesar sa fie teren . Daca e necesar sa jucam putem improviza.
Lasa internetul, mergi si vorbeste cu cei de la Suporter Club
am numai 12 ani cum pot sa merg eu la Suporter Club ?
Suporter Club UTA a organizat azi prima actiune de promovarea imaginii UTA-ei in scoli. Alaturi de elevii si profesorii scolii au fost prezenti: Dorin Stana - directorul clubului, jucatorii Marius Marne, Alin Chita si Ionut Balan si membrii SCU. Dar imaginile vorbesc mai bine:

Grupul Scolar "Ion Creanga" - Curtici
02.10.2008

[Image: autografe2.jpg]

[Image: elevisiprofesori.jpg]

[Image: pozagrup.jpg]

[Image: steag1.jpg]

[Image: steag.jpg]
Vor fi postate si alte poze in curand.
p.s. @Virtaci, vom veni si la Elena Ghiba Birta. Doar putina rabdare sa mai ai! :wink:
deabea astept sa veniti.
Batrana Doamna - Iubire fara sfarsit !
este o ideie foarte buna!!!sper sa reusiti sa mai faceti asemenea actiuni...si sper ca si prin scolile din oras...deoarece RAR gasesti tineri care tin cu UTA!!!orikum Multa Bafta In Continoare!!!
Foarte frumos! O idee extraordinara!
Va asteptam si la Goldis!:icon_cheesygrin:
[Image: foto1.jpg]

[Image: foto2.jpg]

[Image: foto3.jpg]

[Image: foto4.jpg]

[Image: foto5.jpg]

[Image: foto6.jpg]

[Image: foto7.jpg]
super poze . mi-a placut de profa aia (cred ca ii profa ) pt. ca se vede ca tine cu UTA .
Felicitari SCU pentru acest nou proiect .Sunteti singuri care incercati sa aduceti judetul langa echipa care a adus mandrie aradenilor si nu in ultimul rand romanilor .Cand spui UTA spui Arad!!!!
exista un plan ce are in vedere si alte scoli sau licee. in functie de implicarea celor interesati, de rezolvarea bugetului pentru o astfel de manifestare, in principiu putem organiza astfel de actiuni in orice scoala care e deschisa la astfel de colaborari.
pentru inceput targetul e o actiune pe luna. daca vom fi sprijiniti putem scurta intervalul intre doua astfel de actiuni.
pana atunci traiesc inca sub senzatia placuta a zecilor de copii inghesuiti la autografe. primul efect al acestei actiuni se va vedea sambata la meci...
Eu as propune sa se faca si o donatie mica pt achizitionarea de reviste si impartite in licee cat una pe clasa eventual, in felul asta si promovam revista.
10-20 de lei cred ca putem da destul de multi..( 4 beri )
[Image: ziar-12.jpg]

Observator aradean
03.10.2008
as vrea ca urmatoarea scoala sa fie ghiba birta. Se poate ???
NU se mai aude nimic. Mai organizati ceva ???"
Batrana Doamna - Iubire fara sfarsit !
Deocamdata trebuie sa ne concentram fiecare picatura de energie pe campania "UTA mandria mea" si asta a ne-a tinut pe loc cu celelalte actiuni. In masura in care lucrurile vor intra in normalitate vom relua si actiunile in scoli. Oricum, multumim pentru interese si pana atunci te asteptam si pe tine si pe colegii tai sa fiti alaturi de noi in aceasta campanie si sa salvam UTA impreuna!
Pages: 1 2
Reference URL's