Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: UTA in scoli
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Normal ca o sa fiu alaturi de voi.
Batrana Doamna - Iubire fara sfarsit!!

red*boy

Si eu sunt elev la Ghiba si crede-ma este imposibil sa faci ceva legat de UTA in scoala aia ... Am incercat sa strang semnaturi de la elevii care au impliniti 18 ani si credema ca nu au fost de acord sa semneze iar pe multi dintre ei i-am vazut de multe ori la meciurile UT-ei .Astazi am remarcat in scoala un panou pe care scria "SPORT" ... ce credeti ca erau lipite acolo ? poze si stiri cu banel si alti fraieri de la staua ;) am incercat sa vorbit cu un profesor sa imi explice ce cauta acele stiri in scoala noastra si i-am explicat ca singura echipa de fotbal ce merita promovata in scolile aradene este UTA ... raspunsul a fost cat se poate de idiot .. NU ARE CE CAUTA NIMIC LEGAT DE UTA IN SCOALA ASTA ! lucrurile nu vor sta asa pentru ca am de gand sa vorbesc cu profesorii care se ocupa de activitatile culturale in scoala noastra despre acest subiect !
E drept ca suntem un grup ( ne poti numara pe degetele de la o mana ) care mergem la scoala cu fulare cu UTA zilnic si care incercam mai mereu sa le explicam celorlalti ca nu au cum sa fie reprezentati de niste mitici care nici nu i-au bagat in seama cand s-au strans ca cersetorii la Central si sa-i apropiem cat mai mult de UTA(aici ma refer mai mult la cei mici care vad numai meciurile de liga I deoarece parintii lor sunt prea "ocupati" si nu pot sa-si duca copii la un meci de fotbal chiar daca vad ca sunt atrasi de acest sport ) :)

@Virtaci de maine vreau sa va vad la scoala cu fular (cu UTA normal) pe tine si pe colegii tai si vreau sa vad ca vorbesti cu ceilalti mai indiferenti cat mai mult despre UTA si sa-i aduci la meciuri :D
red*boy Wrote:Si eu sunt elev la Ghiba si crede-ma este imposibil sa faci ceva legat de UTA in scoala aia ... Am incercat sa strang semnaturi de la elevii care au impliniti 18 ani si credema ca nu au fost de acord sa semneze iar pe multi dintre ei i-am vazut de multe ori la meciurile UT-ei .Astazi am remarcat in scoala un panou pe care scria "SPORT" ... ce credeti ca erau lipite acolo ? poze si stiri cu banel si alti fraieri de la staua ;) am incercat sa vorbit cu un profesor sa imi explice ce cauta acele stiri in scoala noastra si i-am explicat ca singura echipa de fotbal ce merita promovata in scolile aradene este UTA ... raspunsul a fost cat se poate de idiot .. NU ARE CE CAUTA NIMIC LEGAT DE UTA IN SCOALA ASTA ! lucrurile nu vor sta asa pentru ca am de gand sa vorbesc cu profesorii care se ocupa de activitatile culturale in scoala noastra despre acest subiect !
E drept ca suntem un grup ( ne poti numara pe degetele de la o mana ) care mergem la scoala cu fulare cu UTA zilnic si care incercam mai mereu sa le explicam celorlalti ca nu au cum sa fie reprezentati de niste mitici care nici nu i-au bagat in seama cand s-au strans ca cersetorii la Central si sa-i apropiem cat mai mult de UTA(aici ma refer mai mult la cei mici care vad numai meciurile de liga I deoarece parintii lor sunt prea "ocupati" si nu pot sa-si duca copii la un meci de fotbal chiar daca vad ca sunt atrasi de acest sport ) :)

@Virtaci de maine vreau sa va vad la scoala cu fular (cu UTA normal) pe tine si pe colegii tai si vreau sa vad ca vorbesti cu ceilalti mai indiferenti cat mai mult despre UTA si sa-i aduci la meciuri :D

probabil ca directorul scolii voastre si alti profesori sunt membrii in partidul lui Falca...deobicei asa se intampla
Faptul ca sunteti un grup care merge zilnic la scoala cu fularele UTA-ei la gat este deja un lucru extraordinar si va felicit pentru asta. Nu va pierdeti rabdarea, mentalitatile nu se schimba peste noapte, important e ca UTA este vizibila in scoala voastra si in timp, daca perseverati, rezultatele se vor vedea. Felul cum acel acel profesor a pus problema este jenant, penibil pentru el dar acest lucru speram sa-l rezolvam in viitorul mediu la un alt nivel printr-o colaborare cu Inspectoratul Scolar Judetean. Dar toate la timpul lor. Pana atunci tineti-o tot asa, fiti in continuare tot mai mandri de UTA!

red*boy

@Robbert_ro comportamentul unor profeori dar si elevi din scoala noastra in raportu cu UTA lasa intradevar de dorit si este asemanator dispretului afisat de toti membrii PD-L-ului insa ceea ce ai spus tu e cam mult :)

Cu directorul scolii nu am discutat despre acest subiect insa in scurt timp sper ca voi reusi sa primesc unda verde pentru promovarea UT-ei in scoala noastra . M-am gandit sa cer un panou care sa fie destinat exclusiv UT-ei , unde sa lipim mai multe stiri , poze , etc.

@edenbeast multumim pentru incurajare si sper ca vom beneficia de sprijinul SCU
tare semantura red*boy :))) in special partea cu falca si tarky :)))
@ red*boy ai fost la alba-iulia saptamana trecuta in ceva campus si aveai si fularu?

red*boy

@serafinorosso nu , nu am fost :)
@Redpunk_One multumesc :))
Hei. hei, UTA in scoli, da?!
la scoala nr 22 veti veni???

mine

alex...si io is la 22!!!...in 6A...Cristi

CU UTA PANA LA MOARTE!!!
Pages: 1 2
Reference URL's