Altii din psd cu esarfe rosii, altii dusi de psd din sate (probabil au si consumat ceva pe drum ca emanau vapori de alcool).
Cum sa speri la "implementarea unor legi care sa indrepte abuzurile savarsite de politicieni in ultimii 20 de ani si imposibilitatea savarsiriii altora asemanatoare de catre cei care vor veni in loc" cand iliescu si psd au facut atata rau romanilor?! Eu personal le-o dau la m..e la toti care urmaresc doar sa ajunga la putere si sa ne fure ei cu ajutorul protestelor, lui iliescu si celor care au fost la putere de la Antonescu pana azi. Pentru mine pdl si psd reprezinta ciuma, psdistii nu ar renunta la ciolan pentru nimic, cel mai recent exemplu este cu demisia din parlament.
ps. Sper sa moara iliescu in chinuri.
http://www.youtube.com/watch?v=dE9-yau8QyE
http://www.youtube.com/watch?v=a3odUFGqne4
Si eu sper sa moara in chinuri Nero, Caligula, Henric al VIII-lea, toti domnii fanarioti, Hitler, Stalin si Gheorghiu Dej. Ah... or sucombat deja?! Nah nu conteaza, ei sunt de vina pentru tot, asa ca pana ce nu vor fi eradicati fizic cei care au cea mai mica legatura de sange, nationalitate, idei si fizionomie cu acesti demoni ai umanitatii, eu unul ma retrag intre cei patru pereti ai mei. Ca toata umanitatea e de fapt aceeasi mizerie. Hai noroc si noi sa traim!
Revenind la lucruri serioase: la evenimentul respectiv m-am intalnit cu oameni precum Alexandru Nagy Vizitiu, Lucia Bibart (pentru cine nu o cunoaste e PR-ul Bibliotecii Judetene, o doamna care a facut atatea actiuni culturale si de promovare a identitatii Aradului cate postari nu are acest topic), cu profesori de la Moise Nicoara sau Ghiba Birta si cu multi altii de acelasi profil. Nu i-am vazut in nicio poza si nici nu am auzit pe cineva sa remarce prezenta lor acolo, ca tot dam exemple de persoane care au participat la miting. Cu toate acestea se discuta intens despre o poza aparuta pe te miri unde cu Stefy Pantofarul (chiar asa, pe Nicu Ieran si pe "dacul liber" nu i-ati gasit?!). Dar nuuuu, noi suntem cu mintea treaza si nu punem botul la manipulari!
Sa nu fiu gresit inteles: nu am nimic cu cei care nu sustin protestele. E dreptul lor si mi se pare o prostie sa ceri unei societati uniformitate in gandire. Ma deranjeaza insa cei care nu au curajul sa isi precizeze clar pozitia si se ascund in spatele unor scuze precum "da nici eu nu-i inghit pe astia, dar cu cine sa protestez mah, cu aia?!". Da, cu aia, cu aia toti, destepti sau prosti, educati sau inculti, oameni realizati sau boschetari. Pentru ca pana la urma in piata mergi pentru o convingere personala nu in functie de aspectul sau IQ-ul celor din jur. Asta daca nu vrem sa cadem in pacatul snobismului.
Si in final, nu pot sa remarc ca unii care in trecutul mai mult sau mai putin apropiat strambau din nas la adresa unor colegi de forum ca fac pe "elitistii" au cam cazut in aceeasi eroare. Dar pana la urma e dreptul fiecaruia de a astepta ca lumea si societatea ideala sa-i cada plocon la picioare.
sa nu uitam ca si piata e tot o oglinda a societatii in care traim...
:) deci, cum spuneam, intr-o tara de cacat cu o populatie de cacat....
ce nu inteleg e ca unii se cred Maica Tereza insa in niciun moment nu se privesc in oglinda ci se grabesc sa arunce piatra...sau poate are dreptate mandarinul care a facut analiza pe text a celebrei scandari dar si a altora...noi suntem prosti iar el (ei) e singurul imaculat, destept, inteligent, frumos, cinstit, muncitor, un adevarat mesia pentru Arad.
si mai ne miram cum a ajuns gunoiul asta sa dea lectii de moralitate si legalitate...nu trebuie sa ne mire, cititi doar forumul asta si veti intelege de ce isi permit orice...
Spre deosebire de jigodiile din TVR, care face politică şi pe bănuţii mei, Antena 3 şi-a asumat în mod public poziţia anti-Băsescu şi anti-PD. Eu mă uit la Antena 3 unde, cu unele excepţii desigur, găsesc opinii care concordă cu ale mele. Mie îmi place Mircea Badea pentru că spusele sale (să nu uităm că emisiunea lui e un pamflet) au o logică, o substanţă şi - drept e - o duritate care îmi convin. Eu nu sunt un iubitor al acestui regim - ba dimpotrivă! - şi atunci caut parteneri pe potrivă. Iar Antena 3, cu opiniile asumat-părtinitoare ale lui Mircea Badea, Radu Tudor, Maria Coman, Mugur Ciuvică şi Victor Ciutacu (bune, rele) consonează cu (re)sentimentele mele. Cui nu-i convine Antena 3 are la îndemână - har Domnului! - o droaie de posturi băsiste: B1, Tvr 1, TVR Info, Etno TV, Taraf TV (cu manele pro-Băsescu), Pro TV, Realitatea, Romania TV sau - o, da - OTV.
Ca să închei, nu văd de ce oamenii care nu agreează statul băsist trebuie să se ferească în a-şi afişa favoriţii. Când or face admiratorii PD şi ai lui Băsescu miting, şi ei pot purta pancarte cu Radu Moraru, Grigore Cartianu, Rodica Culcer, Mircea Marian, Ioana Lupea, Sebastian Lăzăroiu, Robert Turcescu, Ion Cristoiu, Dan Tapalagă, Mircea Mihăieş, arădeanul Ioan T. Morar, Andrei Pleşu, Mircea Cărtărăscu, H.R. Patapievici, Adrian Moraru, Ion Ioniţă (phii, mulţi mai sunt!).
P.S. Şi eu am fost la mitingul organizat de CLC, chiar dacă la un moment dat diversiunile şi manipulările ordinare m-au făcut să dau un pas înapoi. Şi n-am văzut la întrunire decât oameni care aveau o opinie şi vroiau să o facă publică. Dar, oare - apropo de ,,tristeţea'' clamată ironic de dl Cumătru - ce a fost mai trist: că oamenii aceia aveau ceva de spus, sau că puternicii zilei n-aveau urechi să-i audă?
repet: ca Domnu' Stan nu a fost pe poster
Ce usor schimbam placa si ce usor facem compromisuri atunci cand situatia ne convine si ne serveste intereselor proprii. Poate n-ar fi rau daca am lasa-o mai moale cu politica aici pe forum pentru ca nu avem nevoie de mai multe certuri si dezbinari. Cine vrea sa faca politica, sa o faca in alta parte nu aici.
In final mai repet inca o data: DA, TOTI SUNT LA FEL. PDL=PSD=PNL=HOTI.
Asa este toti sunt la fel, dar in momentul de fata Hotii care Iti si Ne fura din buzunar ( si din suflet) sunt Pdl de multi ani, iar ceea va urma, cat si cum ne vom lasa furati in continuare de Altii, depinde mult si de Noi!
(02-02-2012 07:21 PM)Alb_Roşu Wrote: [ -> ]Spre deosebire de jigodiile din TVR,[...]
Eu prefer jigodiile Marina Constantinescu sau Moise Guran decat colericul Ciutacu de exemplu.
Preferinţele oamenilor se cer respectate, Tigrule... De gustibus non est disputandum, cum ziceau bătrânii latini. Pe de altă parte, bănuiesc că intuieşti la ce ,,jigodii'' mă refer. Cât despre Ciutacu, să ştii că nici eu nu mă dau în vânt după individ.
(04-02-2012 11:53 AM)Alb_Roşu Wrote: [ -> ]Preferinţele oamenilor se cer respectate, Tigrule... De gustibus non est disputandum, [...]. Pe de altă parte, bănuiesc că intuieşti la ce ,,jigodii'' mă refer. Cât despre Ciutacu, să ştii că nici eu nu mă dau în vânt după individ.
Bineinteles ca stiam despre ce jigodii era vorba.Ce ma doare pe mine tare de tot este ca regimul actual a reusit sa sparga unitatea romanilor si asa destul de plapanda si sa readuca in prin plan aceea lupta de clasa atat de nociva unei societati.
Daca mai erau necesare , niste clarificari in ceea ce priveste activitatea si relatia politic-civic in legatura cu persoana lui Claudiu Cristea , consilier municipal si presedinte al Miscarii Aradene :
http://vestic.ro/articol_22430/-eu-politica-i-pncd.html
Eu, politica și PNȚCD
de Claudiu Cristea
Deși nu mai dețin funcții politice de ani de zile, observ în ultimul timp o preocupare obsesivă din partea primarului Falcă, a opoziției și a unor pseudo-consultanți politici (deopotrivă “lideri” civici) pentru statutul meu politic ori civic.
Să punem, așadar, lucrurile la punct...
De mai mult de 4 ani, zi de zi, sunt pe baricada societății civile. În dezbateri publice, în conferințe de presă, în Consiliul Local, la întâlniri cu sindicatele, cu asociațiile civice sau cu cetățenii. Nu am reprezentat nici un partid, nici de la putere, nici din opoziție. Nu am reprezentat nici măcar partidul pentru care am candidat – PNȚCD.
În toți acești ani am făcut, în numele cetățenilor, ceea ce partidele trebuiau să facă. Am propus proiecte, am propus alternative, am venit cu soluții – așa cum trebuia să facă puterea. Am criticat, cenzurat și sancționat greșelile puterii – așa cum trebuia să facă opoziția.
Am luptat pentru taxe rezonabile, pentru un preț corect al căldurii, pentru un buget echilibrat. Am promovat proiecte pentru un mediu curat. Am luptat pentru apărarea identității Aradului și pentru respectarea regulilor de urbanism. M-am opus abuzurilor și deciziilor greșite. M-am bătut în instanță pentru dreptul arădenilor la întruniri publice. Toate le-am făcut împreună cu Societatea Civilă ajutat de prietenii mei din Mișcarea Arădeană.
Nimic pentru politică sau pentru vreun partid.
Ce nu reprezint
Asemeni majorității cetățenilor Aradului, nu mă simt reprezentat de nici unul din partidele momentului. Partidul pe care îl iubesc, PNȚCD, a devenit un club închis disputat de politicieni mediocri – negustori en-détail cu vânzare la Palatul Cotroceni. În sedii, pe pereți, au rămas tablourile lui Maniu și Coposu și mai avem încă privilegiul de a saluta ultimii seniori în viață, cei care au spălat cu suferința lor obrazul Patriei. Alături de aceste icoane și de o mână de oameni de bună credință, s-a lipit o adunătură pestriță de ratați, frustrați, ezoteric-naționaliști și panglicari – majoritatea angajați în palavre interminabile și multă, multă inacțiune.
În urmă cu 2 ani mi-am dat demisia din toate funcțiile politice locale sau centrale. Nu pentru că acele funcții în partid ar fi avut vreo relevanță. Cât de mult mai contează azi PNȚCD? Am rămas simplu membru cu “cotizația la zi” și asta doar pentru respectul pe care îl datorez generației care a plătit cu ani de temniță grea dreptul nostru la demnitate. Am marcat astfel despărțirea mea de ceea ce numim “clasa politică”. A fost doar consfințirea unei atitudini cultivate consecvent timp de 17 ani – aceea de moralitate, reformă, deschidere și înnoire a vieții publice.
Drumul meu
Prin participare la viața publică eu înțeleg exercitarea dreptului de a avea obligații. Deși lucrez în mediul privat, îmi place postura de consilier. Atunci când studiez legislație, când scriu hotărâri, când propun amendamente sau apăr punctul de vedere al oamenilor sunt în mediul meu. Susțin ideea de consilier pro-bono, neretribuit. Nu mă interesează ce se întâmplă la București sau Bruxelles. Sunt interesat de viața publică locală, de Arad, de arădeni.
Mulți concetățeni au încă impresia că în Arad s-a făcut totul și s-a făcut bine. Cât de fals. În Arad s-au făcut lucrări mari, fără nici o viziune, cu enorm de mulți bani la un nivel calitativ extrem de scăzut. În mod triumfalist s-au confecționat clasamente false: Aradul a depășit Oradea, Clujul, Timișoara (sic!)
Societatea civilă are datoria să rămână lucidă. Să arate că Aradul poate fi altfel, că lucrările se pot face durabil cu costuri acceptabile, că putem redeveni un oraș verde unde sănătatea oamenilor e prioritară “dezvoltării cu orice preț”, că putem opri ruralizarea culturală care ne îneacă. Pentru acest drum am ales, cu mulți ani în urmă, să las deoparte politica stearpă de partid și să mă implic în viața publică vie, care zidește.
Sursa: claudiucristea.ro
Pai Claudiu nu a ajuns consilier din barca PNL-ului? Daca nu erau listele PNL-ului nu ar fi existat nici mandatul sau ca si consilier si din punctul meu de vedere cred ca articolul asta nu clarifica nimic, ba din contra isi face mai mult rau pentru ca adversarii sai politici vor specula aceasta ezitare/uitare.
In plus de asta te rog sa nu mai abuzezi de pasaje bolduite in mesajele tale. Inteleg ca vrei sa scoti in evidenta anumite lucruri dar deja toate mesajele tale din ultima vreme abuzeaza deja de texte ingrosate. Pe langa faptul ca este contrar regulamentului de conduita pe forum subterfugiul asta nu iti da mai multa dreptate si nici nu te face mai convingator.
Asta e cea mai tare. E interzis sa bolduiesti pasaje din mesaje ? :)))
Ti-ai intrat in pita Kidule ?
Macar cip_leo a fost sincer si a recunoscut pentru ce a candidat....
(07-02-2012 12:31 PM)Redpunk_One Wrote: [ -> ]Asta e cea mai tare. E interzis sa bolduiesti pasaje din mesaje ? :)))
Ti-ai intrat in pita Kidule ?
Macar cip_leo a fost sincer si a recunoscut pentru ce a candidat....
Nu, e interzis sa abuzezi de mesaje bolduite la fel cum e interizis sa faci propaganda politica pe forum.
Probabil daca ar fi dupa tine n-ar fi nimic neinregula nici cu asta tinand cont de noile tale ambitii.
Intr-o vreme forumul asta era folosit pentru UTA ca scop principal iar celelalte discutii printre care si cele politice erau doar asa tangentiale. Acum in schimb vad ca unii au schimbat macazul si se folosesc de orice mediu virtual si nu numai sa castige notorietate.
Revenind la mesajul tau pot spune doar atat: "nici usturoi n-am mancat cum nici gura nu-mi miroase".
P.S. Fii convins ca nu voi mai tolera derapajele si propaganda politica de orice culoare aici pe forum. Asta asa sa nu te arati surprins mai tarziu.
de la tine nu o sa ma surprinda nimic...
Dar despre infrastructura putem vorbi , ca nu prea are legatura cu UTA dar am vazut un topic cu numele asta si ma gandeam sa nu incalc vreo noua regula "a la kidu" ?
Vad ca o tot dai pe aia cu interesul meu si ambitiile mele si schimbat macazul si alte cacaturi......nu am schimbat macazul kidule, ia posturile de acum 4-5-6 ani ale mele si ai sa vezi ca am fost mereu anti-falca si anti-base din motive care au tinut la inceput strict de UTA intr-adevar si ulterior din toate motivele enumerate in ultimiii ani in postarile mele. eu nu am uitat ce a facut gunoiul asta cu UTA si nici cum e tinut in brate de nasul sau . altii in schimb, cum esti tu, mizeaza in "politicaly corect" insa cand se posteaza ceva de rau de falca sau base esti primul(si daca ai fost atent si singurul in ultima vreme) care imi dai replica si te simti dator cu o atentionare.
Asta cu "atentie la pasajele bolduite" chiar din prima zi a noii tale "domnii" spune mai multe despre tine decat pot eu spune in orice mesaj as dori sa iti scriu ca raspuns.
Sunt sigur ca daca nu era bolduirea gaseai tu ceva legat de ortografie, punctuatie sau aranjarea mesajului in pagina, deci simte-te liber sa faci ce stii mai bine........Eu unul nu ma SCHIMB dupa cum bate vantul ;)
ps. daca vrei sa stii daca iti pute gura sau nu intreaba pe altii nu sufla in fata oglinzii aiurea :)))
Hei ,hei,oameni buni ce aveti? mama lor de bolduiri,Kidule poti atrage atentia ceva mai elegant si Redpunk_one sa nu foloseasca atatea boltuiri macar ca nu deranjeaza pe nimeni boltuirile propriu zise.Asta-i una dintre vocile societatile civile aradene si daca deranjeaza aceasta "voce' nu ramane altceva de facut decat sa dispara acest topic!
Ce sa zici si tu acum?! Oricum daca esti atat vertical (desi in toti anii astia am ajuns sa te cunosc foarte bine si am vazut cat poti fi de "flexibil") ia uita-te un pic in jur sa vezi cine mai este alaturi de tine.
Mai mult de atat pune-ti intrebarea chiar si ipotetic vorbind: daca tu pe noi astia care te cunoastem nu ne convingi, in fata cui ai avea tu credibilitate?
Poti sa trancanesti cat vrei pe aici cu societatea civila in sus sau jos. Adevarul este altul si se stie foarte bine ca doar nu suntem de ieri de azi.
P.S. Faptul ca nu iti dau tie dreptate si nu ma identific cu tine sau cu actiunile tale nu inseamna ca m-am schimbat sau ca m-am dat cu portocaliii cum insinuezi tu aici. Am fost acelasi si am avut aceleasi semne de intrebare inca de cand cochetam cu ideea Miscarii Aradene (se pot vedea mesajele mele care stau marturie la voi pe site). Ulterior zic eu ca m-am lamurit cum sta treaba de fapt si nu poti sa imi ceri sa fac pe prostul sau sa ma prefac ca sunt orb doar ca asa ar da bine. Ori pentru tine cine nu-i cu voi sau cine nu ascunde gunoiul sub pres e impotriva voastra?
P.S. 2 Faptul ca am candidat ca moderator din nou nu are nimic de a face cu subiectul de fata. Consider ca am gresit in cearta aia cu Leret si nu trebuia sa ma enervez pentru niste vorbe spuse in necunostinta de cauza de unul care carcotea mereu dar asta e alta mancare de peste. Ca sa pot pretinde ca pot fi in continuare moderator aveam nevoie de votul oamenilor. Asa am considerat ca e corect, asa am procedat. Cauta sa gasesti altceva daca tot vrei sa imi faci reprosuri sau daca consideri ca ai vreun meci cu mine.
(07-02-2012 11:49 PM)Kidu Wrote: [ -> ]Ce sa zici si tu acum?! Oricum daca esti atat vertical (desi in toti anii astia am ajuns sa te cunosc foarte bine si am vazut cat poti fi de "flexibil") ia uita-te un pic in jur sa vezi cine mai este alaturi de tine.
Mai mult de atat pune-ti intrebarea chiar si ipotetic vorbind: daca tu pe noi astia care te cunoastem nu ne convingi, in fata cui ai avea tu credibilitate?
de ce vorbesti la plural cand vorbesti despre tine ? ai senzatia ca "esti mai multi" ?
da eu nu imi schimb parerile de la "pro la contra" sau de la "prieten la dusman" pe durata unui stranut in functie de persoana din fata cum faci tu. daca asta inseamna pentru tine ca eu sunt "flexibil" si tu esti vertical inseamna ca asa e.
ps. asta cu cine are mai multi prieteni in parcare venita din partea TA chiar e culmea culmilor :))) si da cine NE CUNOASTE stie despre ce vorbim. restul asista si ei ca de aia e forum public :)))
(08-02-2012 12:54 AM)Redpunk_One Wrote: [ -> ]de ce vorbesti la plural cand vorbesti despre tine ? ai senzatia ca "esti mai multi" ?
Pentru ca asa e, pentru ca nu sunt singurul care are opinia asta, pentru ca se vede cu ochiul liber, pentru ca nu te mai inghite aproape nimeni pentru ce ai devenit. In sfarsit, o stii si tu insa nu poti accepta pentru ca asa esti tu cu gura mare.
Acestea fiind spuse nu are rost sa lungim polemica. Vezi-ti de ale tale insa nu mai confunda forumul cu un suport pentru afise electorale pentru ca voi mai trece cu vederea lucrul asta.
P.S. Parerea despre tine si nu numai mi-am schimbat-o in urma unui sir lung de evenimente, nu a fost doar asa un simplu stranut cum bagatelizezi tu. Ca o paralela: ia gandeste-te numai care a fost motivul pentru care am avut clinciurile de la vremea respectiva cu Sebastian Bulumac si ce se intampla acum? Care-i diferenta?
:))) balamuc? da ai dreptate , ai ramas acelasi "vertical" pe care il stim cu totii. :)))
ok de acord cu polemica prea lunga. mai sunt vreo 4 useri pe forum du-te si baneaza vreo doi si vezi-ti de drum.
ps. falca la puscarie.