Hai sa deschid eu topicu' cu o declaratie a lui Pelici
http://www.sportarad.com
Alexandru Pelici, antrenorul celor de la Ariesul Turda, a anticipat duelul cu UTA, din runda urmatoare a ligii secunde. Fostul fundas de la Poli, Resita si Alba Iulia afirma ca ii confirma stilul Batranei Doamne, apreciind ca maniera aradenilor de a nu refuza jocul se poate transforma intr-un avantaj pentru baietii sai. "Asteptam cu incredere meciul cu UTA. Cu echipele care ies la joc, ne descurcam. Avem probleme cu formatiile care nu joaca", a zis Pelici, dupa meciul cu FC Targoviste (0-0). La Ariesul evolueaza ex-aradenii Panaitescu, Nadaban, Hardau si Bilia.
eu zic ca vom avea un meci greu ca si cele de pana acum din deplasare
1-0,victorie la limita cu emotii
Indiferent de rezulatul din Cupa, baietii vor fi obositi.
Prin urmare, egal. Zero. Dar parca mi-as dori si un alt erou al meciului, nu numai Hutan:icon_cheesygrin:
va fi prima VICTORIE in deplasare a noastra 1-3!!!
vom castiga SIGUR!!!
0-0 sau 1-1 se va termina.Si eu cred ca baietii vor fi obositi dupa meciul cu CFR Timisoara.
Nuuu. El joaca doar in Cupa, cu CFR-ul. In campionat tot Hutan va apara. Ma gandeam de fapt la un fundas central, nu stiu care dintre ei, unul care sa faca un meci mare de tot. Sa domine careul, sa respinga tot, sa nu se apropie Ariesul de poarta noastra, sa fim scutiti, macar intr-un meci, de emotii (mai ales pe final de meci).
Burebista Wrote:Mîrne?
0-1 ( gol inscris intre minutele 60-75 de un mijlocas) :biggrin:
socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din deplasare in cazul nostru asa ca imi e greu sa cred ca vom invinge desi imi doresc enorm ca aducem puncte si din deplasare.oricum bafta echipei!!!
Va fi prima victorie a noastra din deplasare.0-1,gol Ibeh in a doua repriza.FORZA UTA!!!
UTA are nevoie de victorie la Turda pentru a se mentine in plasa liderului! Si mai ales are nevoie de victorie pentru moral, ar insemna primul succes extern din actuala stagiune si consolidarea cifrei zero in dreptul infrangerilor. Pentru promovare UTA are nevoie de doi atacanti si doi fundasi centrali. Stiu ca ii are pe Branko, Edson, Chita sau Pascovici dar acestia nu sunt valizi! Ca sa nu mai spun ca ii are in componenta si pe Mihut, Simao sau Hidisan, jucatori cu care in retur am promova la pas! Dar sa fim acolo sus pana la pauza competitionala cu actualul lot valid este mai greu. Daca reusim asta atunci nu vom avea emotii in retur! FORZZA UTA!
Pana acum, partial cu exceptia partidei de la Tg Mures, ne-am cam facut de ras pe unde am fost. Personal nu mai inghit inca o umilinta, asa ca jucatorii ar trebui sa se hotarasca: ori joaca ori nu ne mai incurcam reciproc. Ii inteleg omeneste in problema salariilor, nu le iau in nume de rau eventualele memorii, dar daca intra pe teren, sa joace nu sa-si bata joc de numele UTA-ei. Sper ca sambata sa vad altceva decat am vazut ieri la Timisoara, iar in privinta rezultatului, fie ce-o fi, mai ales ca promovarea e cea mai mica dintre problemele actuale ale UTA-ei.
Ce va face UTA la Turda? O sa piarda deoarece NU JOACA NIMIC.
Asadar , daca nu avem atacanti de valoare suferim :|
prima victorie va fii la TURDA 0-1
Sa fie oare prima victorie din deplasare??
Speram ca da.
sper sa ii bateti pe imbecili astia ... :)
Sper sa batem la Turda, dar, daca e sa fim realisti nu prea cred sa se intample. In cel mai bun caz facem egal! Inca in nicio deplasarare nu am jucat nimic, mai ales acum cand au jucat si miercuri. Principala scuza a infrangerii (sper ca nu) va fii oboseala acumulata in meciul de cupa! Paradoxal in acel meci nu au jucat absolut nimic!
Deci Turda 1(2)-UTA 1, iar pentru prima victorie in deplasare asteptam meciul de la oradea!
belbe Wrote:sper sa ii bateti pe imbecili astia ... :)
dar de ce "e" imbecili astia,mah?
Eu zic ca putem bate la Turda,pronostic 0-1.
Batem 3:0! Trebuie sa ne dam drumu` si noi...
eu cred ca va fi prima noastra victorie in deplasare scor 0-2!
meciul cu cfr vreau sa cred ca a fost un accident si nu asta este fata baietiilor!
succes si sa vina cu primele 3 puncte din deplasare la Arad!!!