Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Cristian Melinte
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Cristian Melinte: „Mi-e ciuda ca nu am dat gol"

Rep.: Cum a fost meciul? Greu sau usor?

C.M.: A fost greu si ne asteptam sa fie asa.

Rep.: De ce a fost greu? Ati avut multe ocazii de gol, ati pasat bine...

C.M.: Am avut ocazii, e drept. Puteam sa intram la pauza cu un avantaj de trei goluri si atunci aveam un joc usor. Dar e mai frumos cand meciul se castiga cu suspans.

Rep.: De cateva etape esti fundas dreapta. Te-ai obisnuit cu noul post?

C.M.: Da. E OK. Important este ca sunt titular si sper sa joc in continuare.

Rep.: In minutul 76 ai tintit bara transversala cu un sut de la peste 25 de metri!

C.M.: L-am vazut pe portar putin iesit, nu prea aveam cu cine intra in combinatii si mi-am incercat norocul. Mi-e ciuda ca nu am marcat, ar fi fost un gol foarte spectaculos. O sa iasa mai bine data viitoare.

Rep.: Dupa doua victorii acasa si doua egaluri in deplasare, urmeaza...

C.M.: ...inca o victorie, dar in deplasare! Apoi trecem pe primul loc. Trebuie sa castigam odata si in deplasare. Fata de meciul de la Lupeni, azi am jucat mult mai bine, iar la Targoviste trebuie sa jucam si mai bine.

Rep.: Ce zici de atmosfera din tribune?

C.M.: Suntem mandri cu suporterii nostri. Trebuie sa ii facem fericiti.

http://www.fotbalvest.ro
este un baiat tanar care dupa parerea mea daca va munci mult si va fi serios va ajunge departe
Daca o tine tot asa cu evolutiile sale bune, atunci anul viitor sau peste 2 ani, o sa avem un fundas tanar si de perspectiva,puternic, pe care ne vom putea baza in Liga 1.
Sergiu_tso Wrote:Daca o tine tot asa cu evolutiile sale bune, atunci anul viitor sau peste 2 ani, o sa avem un fundas tanar si de perspectiva,puternic, pe care ne vom putea baza in Liga 1.

daca nu il transfera la cine stie ce echipe pe sume incredibil de mici(200,300 mii de dolari)
Bună ziua, eu sunt de la un site de pe AS Monaco (ASM planetă) şi aş dori câteva informaţii despre Christian Melinte. Vă mulţumim pentru timpul pentru a obţine informaţii.
Iată un articol despre acest jucător: http://www.planete-asm.fr/breve/1553-tra...linte.html
Io sper sa luam cat mai multi bani pe el. M-as multumi cu 7-800 de mii de euro.
choumy Wrote:Bună ziua, eu sunt de la un site de pe AS Monaco (ASM planetă) şi aş dori câteva informaţii despre Christian Melinte. Vă mulţumim pentru timpul pentru a obţine informaţii.
Iată un articol despre acest jucător: http://www.planete-asm.fr/breve/1553-tra...linte.html

e un bun jucator de liga a 2-a romaneasca si hai , si un jucator mediocru de prima liga romaneasca.
are viteza si fizic bun. a jucat varf de atac, mijlocas stanga, central, dreapta, fundas dreapta, central sau stanga. nu a jucat portar dar mai are timp...
ps. m.u.i.e chirila. vedea-l-as mort in 24 de ore...
melinte nu era amanetat la steaua in contul datoriei stinse in mod misterios?
ba da. dar nu era amanetat la steaua :icon_cheesygrin:...ci la chirila care are la el hartia prin care UTA renunta la orice pretentii asupra jucatorului.
destinatia era pentru steaua dar hartiile nu au ajuns la bucuresti...au ramas ca multe altele in geanta managerului...
ca sa anticipez o alta intrebare..
da, melinte poate fi vandut practic si teoretic de catre chirila fara ca UTA sa incaseze vreun euro iar banii sa intre mangerului in cont.
Is it possible to speak english ?
melinte is a good 2 league player and a medium skilled 1 league player. he played mainly ,at UTA, as left defender , but also as the team requiered, as right defender,central defender or left midfielder! he played for national youth team a few times, good speed but he has no 1 league experience.
cip_leo Wrote:
choumy Wrote:Bună ziua, eu sunt de la un site de pe AS Monaco (ASM planetă) şi aş dori câteva informaţii despre Christian Melinte. Vă mulţumim pentru timpul pentru a obţine informaţii.

e un bun jucator de liga a 2-a romaneasca si hai , si un jucator mediocru de prima liga romaneasca.
are viteza si fizic bun. a jucat varf de atac, mijlocas stanga, central, dreapta, fundas dreapta, central sau stanga. nu a jucat portar dar mai are timp...
ps. m.u.i.e chirila. vedea-l-as mort in 24 de ore...
cum se zice pe la noi: SCHEIßE!!!
cum de nu se termina tragicomedia asta? ce se intampla defapt? Chirila are curaj sa mai calce in Arad?
sper sa gasiti o solutie pentru grupul asta de oameni care ingroapa UTA!

in rest, succes Melinte, asa poate scapa de calvarul delirului actual...
hai sa fim seriosi daca s-ar vinde melinte si din banii aceia UTA ar mai supravietui o luna dou plus plata salariilor restante ar fi extraordinar! alta e problema insa......cui da socoteala chirila, banii intra sau nu la UTA sau doar in buzunarele lui chirila, si mai una parca dezlegarea lui melinte era in contul banilor datorati stelei pt zaharia...cine mai plateste banii aia,etc,etc....??? UTA este fara stapan si asta doar datorita neimplicarii autoritatilor locale, singurele in masura sa gestioneze situatia atunci cand nu exista un stapan la clubul fanion, simbol al orasului pe care il conduc fie ca le place sau nu!!!!
Mai intervine si pretul real al jucatorului care in cazul unui transfer va fi cu siguranta mult mai mare decat banii primiti.
ce problema???.....adica il vindem cu 600.000 dar incasam 300.000 sau cum ???

acum o luna fara situatia actuala a UTA-ei ne multumeam cu 100-200.000 pt melinte sau chiar 250.000 cat il amanetase catre steaua iar acum viseaza cineva mai mult de 4-500.000 ??? sa fim seriosi!! am zis si o repet nu asta este problema ci modul in care se lucreaza/procedeaza la UTA si lucrurile care decurg de aici !!!

primarul si consilierii Aradului trebuie sa intervina, pentru a stopa bataia de joc la care este supus un simbol al orasului pe care au pretentia ca il conduc si pentru a se asigura ca pe viitor astfel de lucruri sa nu mai fie posibile!!!
Thank you. Everything you say is noy very clear for me cause the translation is not very good!!!!!
Cristian Melinte didn't play yesterday against Juventus. I hope he will be able to show how he plays in during Monaco's trainings.
@choumy,

Can you tell us that if you know, will be other matches in this training session at Monaco? Melinte could have other occasions to play? Thanks.

Regards!
va rog sa mutati aceste discutii la topicul creat pentru vizitatorii forumului care vorbesc limba engleza.
Corect insa postarile individuale nu se pot muta decat tot topicul si trebuia ca de la bun inceput raspunsul la intrebarea lui choumy sa se fi facut in sectiunea limbii engleze.

From now let's use the english section for other discussions in english which mean here: http://www.uta-Arad.ro/forum/showthread.php?tid=1164
Thanks!
Kidu Wrote:@choumy,

Can you tell us that if you know, will be other matches in this training session at Monaco? Melinte could have other occasions to play? Thanks.

Regards!

I will tell you as soon as i know, no problem.:wink:
Pages: 1 2
Reference URL's