08-01-2009, 03:39 PM
Pages: 1 2
08-01-2009, 04:32 PM
Raul, nu te forta prea tare cu engleza, mai bine invata una da bine, ideal ar fi romana.
Bafta si sa cresti mare.
Bafta si sa cresti mare.
08-01-2009, 04:33 PM
Pai un scurt rezumat este ca choumy ne intreba ce parere avem despre Melinte si raspunsul a fost ca este un jucator bun de liga a II-a poate chiar unul mediu de liga I, are fizic si viteza.
L-am mai intrebat daca stie cumva de alte sanse pentru Melinte si a spus ca atunci cand va sti ne va anunta.
Cam asta a fost tot.
P.S. Sa cresti mare, chiar ma bucur ca la o varsta atat de frageda esti interesat de UTA si scrii pe forum.
L-am mai intrebat daca stie cumva de alte sanse pentru Melinte si a spus ca atunci cand va sti ne va anunta.
Cam asta a fost tot.
P.S. Sa cresti mare, chiar ma bucur ca la o varsta atat de frageda esti interesat de UTA si scrii pe forum.
08-01-2009, 04:51 PM
Pentru moment, am SPA Stiri Melinte. Nu vom tine la curent informat de îndată ce voi face.:wink:
08-01-2009, 08:17 PM
calincrt Wrote:Raul, nu te forta prea tare cu engleza, mai bine invata una da bine, ideal ar fi romana.
Bafta si sa cresti mare.
"Intentia conteaza". Nu fi si tu asa de rau :icon_cheesygrin:. Copilu avea intentii bune. Nu-i taia elanul.
Raul, de la mine numai bine, nu te lasa, baga mare.
08-01-2009, 08:25 PM
Gata cu off-topicul, nu mai da si tu apa la moara pt. ca m-am saturat sa tot sterg mesaje pe langa subiect.
10-02-2009, 02:48 AM
http://www.prosport.ro/fotbal-intern/lig...te-3883706
chirila se pregateste pentru o noua runda de minciuni saptamana asta . oare cine il mai asculta (ca de crezut sper ca nu il mai crede cineva in stare de ceva bun pentru UTA )???
chirila se pregateste pentru o noua runda de minciuni saptamana asta . oare cine il mai asculta (ca de crezut sper ca nu il mai crede cineva in stare de ceva bun pentru UTA )???
Pages: 1 2