Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Cristian Melinte
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Hey eu am 9 ani nustiu Engzlea:sad::sad::sad:...Si hai melinte......!!!
Raul, nu te forta prea tare cu engleza, mai bine invata una da bine, ideal ar fi romana.
Bafta si sa cresti mare.
Pai un scurt rezumat este ca choumy ne intreba ce parere avem despre Melinte si raspunsul a fost ca este un jucator bun de liga a II-a poate chiar unul mediu de liga I, are fizic si viteza.
L-am mai intrebat daca stie cumva de alte sanse pentru Melinte si a spus ca atunci cand va sti ne va anunta.
Cam asta a fost tot.

P.S. Sa cresti mare, chiar ma bucur ca la o varsta atat de frageda esti interesat de UTA si scrii pe forum.
Pentru moment, am SPA Stiri Melinte. Nu vom tine la curent informat de îndată ce voi face.:wink:
calincrt Wrote:Raul, nu te forta prea tare cu engleza, mai bine invata una da bine, ideal ar fi romana.
Bafta si sa cresti mare.

"Intentia conteaza". Nu fi si tu asa de rau :icon_cheesygrin:. Copilu avea intentii bune. Nu-i taia elanul.
Raul, de la mine numai bine, nu te lasa, baga mare.
Gata cu off-topicul, nu mai da si tu apa la moara pt. ca m-am saturat sa tot sterg mesaje pe langa subiect.
http://www.prosport.ro/fotbal-intern/lig...te-3883706

chirila se pregateste pentru o noua runda de minciuni saptamana asta . oare cine il mai asculta (ca de crezut sper ca nu il mai crede cineva in stare de ceva bun pentru UTA )???
Pages: 1 2
Reference URL's