Votez pentru Zombie Nation - Kernkraft 400 :icon_cheesygrin: , dar si propunerea lui fanatic mi se pare tare.
Da eu as dori sa fac o propunere de melodie la intrarea echipelor pe stadion, pana se alege terenu...Eu zic ca melodia aia ce era si la Euro 2008 ar fi perfecta...Seamana cu prima de la propunrera pt gol dar sa nu fie varianta asta care mi se pare ca este remixata.
zombie nation sau d-me astea ar suna bine pe stadion dupa goluri...:D
fanatic Wrote:As avea eu o propunere : tinand cont ca UTA este viata noastra , cred ca s-ar potrivi Bon Jovi - It's My Life http://www.youtube.com/watch?v=g50vzZzAj...re=related , putem folosi bucata de la secunda 56 pana la 1:30
it's my life ar merge...refrenu ii beton
Blur - Song 2 din ce am auzit pana acum. :icon_cheesygrin:
parerea mea ca Zombie Nation - Kernkaraft se potriveste!!!
Zombie Nation :biggrin: (s-ar auzi mult mai fain daca nu ar fi porcaria asta de sonorizare de la stadion)
Parerea mea ca singura melodie care ar trebui sa se auda pe stadionul UTA,la intrarea echipei pe teren ,este DE LA DUNARE LA SENA.
Iar la gol simplu "UTA Arad"
@dizzyboy,
Refrenul de la Zombie Nation este si votul meu.
@strul1986,
Melodia asta mai este folosita la un club daca nu chiar doua in campionatul romanesc, in plus de asta este super folosita si nu cred ca e atat de inedita.
Zombie Nation e ok, dar parca e nevoie de ceva mai antrenant, mai rock si mai ales ceva cu versuri. Bon Jovi e o varianta, mai cautam si altele :D
as vota D-me - Oh o o o oh ooh
Batrana Doamna - iubire fara sfarsit!!!
Sincer si eu pendulez intre D-ME si ZOMBIE NATION. Sa vedem ce spune si Utu. Poate are alta varianta. Mi-ar fi placut chiar foarte mult D-ME dar sa ma edifice cineva ca mi se pare ca Steaua l-a ales pt sezonul asta, caz in care sunt un bou ca am pus melodia aici... :( Sau inca mai au Maria de la Scooter?
io vreauuuuu...puscaaaaa si cureauaaaaa lataaaaaa....
ca sa fim "speciali". :tongue:
strul1986 Wrote:Da eu as dori sa fac o propunere de melodie la intrarea echipelor pe stadion, pana se alege terenu...Eu zic ca melodia aia ce era si la Euro 2008 ar fi perfecta...Seamana cu prima de la propunrera pt gol dar sa nu fie varianta asta care mi se pare ca este remixata.
Cand intra echipele pe teren se canta imnul echipei, nu alta melodie, asa e normal!
Dj Tiesto - Lethal industry :X.Ce ziceti ? Partea aia faina.
Decat imnul vietii facut de Marcel Pavel mai bine oricare din melodiile prezentate mai sus.
O sa trebuiasca sa rezolvam si problema asta a imnului pentru ca tentativa aia ce le-a placut lui Bara si lui Sandu Ion la betie in timp ce ii admirau picioarele Luminitei Anghel nu ne reprezinta pe noi si nici nu are nicio treaba cu aceasta echipa decat niste versuri luate in pripa din catecele noastre si puse asa pe viteza pe un fundal sonor, culmea au mai si dat fraierii o caruta de bani.
In fine, sa revenim noi la problema noastra cu melodia la gol.