Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Antrenorul secund
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
da, ramane de vazut. doar ca, daca dupa etapa a 8-a suntem pe locul 3-4 inseamna ca ai tu dreptate si noi, optimistii, vom inghiti in sec.
eu zic ca dupa 5 etape vom avea un avans de 5 puncte fata de urmatoarea clasata.
faptul ca il ataci pe chirila cu argumentele folosite de nu stiu cine (ahtiat dupa bani) nu ma convinge pe mine sa nu cred in sansa mare a UTA-ei
cantonament super serios, unitatea grupului, starpirea actelor de indisciplina si sanctionarea celor care gresesc, incercarea de "construire" a unei echipe de conducere "locale" tinere, metode de anrtrenament moderne, stil de joc modern- astea sunt argumentele mele pentru optimismul aratat
cum la acest topic se discuta despre antrenorul secund, dicutia se incheie aici. pe topicul presa)doar comentarii) am sters un comentariu. alte comentarii se pot posta la stiri despre UTA sau mai ales la topicul destinat antrenorului
Chita are licenta de antrenor cat. B.
chita are licenta de antrenor cat b si valoare de jucator de div b
Chita: „Daca nu vine un finantator, plecam acasa!"

La conferinta de presa de dupa meci, Chirila a dovedit lasitate si l-a trimis in fata presei pe „secundul" Alin Chita . Acesta a pus rezultatul pe seama arbitrajului, pentru ca nu le-a acordat localnicilor un presupus penalti la Florin Dan, la jumatatea primei reprize. „Asteptam sa vedem ce se intampla in iarna. Daca nu vin investitorii, incuiem si plecam, ce altceva sa facem?!", s-a intrebat retoric jucatorul-antrenor, care a scapat cu trei etape de suspendare dupa eliminarea din partida de la Timisoara, cu CFR, urmand sa aiba drept de joc in prima etapa a primaverii, de pe teren propriu, cu FCM Targu Mures.

http://www.fotbalvest.ro
e non topis mii de scuze dar am un mesaj pentru ionut popa.......DOMN PROFESOR VIN-O ACASA VIN-O LA IASI NOI TE IUBIM MULT,NE ESTE GREU FARA DMV
(09-04-2010 12:18 PM)roby21 Wrote: [ -> ]e non topis mii de scuze dar am un mesaj pentru ionut popa.......DOMN PROFESOR VIN-O ACASA VIN-O LA IASI NOI TE IUBIM MULT,NE ESTE GREU FARA DMV
Ionut Popa e acasa!ACASA=Arad..
(09-04-2010 12:18 PM)roby21 Wrote: [ -> ]e non topis mii de scuze dar am un mesaj pentru ionut popa.......DOMN PROFESOR VIN-O ACASA VIN-O LA IASI NOI TE IUBIM MULT,NE ESTE GREU FARA DMV
http://www.youtube.com/watch?v=3IeKLJIp8rk
Pages: 1 2
Reference URL's