21-07-2008, 09:42 PM
23-07-2008, 07:54 AM
Si totusi rezistam
Articol aparut in Flyerul “Ultras, nu infractori” numarul 3, realizat si distribuit cu sprijinul peluzelor din Bucuresti, Craiova, Timisoara, Arad, Vaslui, Constanta, Cluj, Iasi, Galati, Brasov, Tulcea si Ploiesti.
E super articolul si merita citit.
Articol aparut in Flyerul “Ultras, nu infractori” numarul 3, realizat si distribuit cu sprijinul peluzelor din Bucuresti, Craiova, Timisoara, Arad, Vaslui, Constanta, Cluj, Iasi, Galati, Brasov, Tulcea si Ploiesti.
E super articolul si merita citit.
23-07-2008, 07:00 PM
24-07-2008, 05:32 PM
24-07-2008, 08:01 PM
24-07-2008, 08:37 PM
esentialul:
Quote:Tifo: Care au fost cele mai frumoase meciuri si cele mai frumoase deplasari ale tale?
Claudiu: Cea mai tare deplasare cred ca a fost una la Arad cu Teste Matte. Am mers cu trenul. In stadion am facut coregrafie in rasul ala de sector al oaspetilor, am avut si torte. Au fost si incidente cu garda. Tin minte ca jucam fotbal cu o sticla de plastic in gara, la intoarcere. Nu avea nimeni curaj sa ne zica nimic.
24-07-2008, 08:50 PM
Ei na se umfla si olteanasul ca orezul insa lucrurile sunt putin diferite pentru ca imi amintesc foarte bine meciul ala: au venit insotiti de scutieri si la fel au plecat, nu au fost incidente deosebite cu toate ca pe vremea aia Red Fighters erau pe nicaieri iar galeria noastra era la pamant, singurele chestii notabile au fost faptul ca saracia aia de Luca Alecu le-a aratat Nokia lui 5110 la care avea background cu sigla Craiovei de l-au si facut astia de la ziare "vedeta" pt. ca au si scris despre asta, tomberonul de gunoi aruncat peste gard pe pista de zgura (?!), prezenta destul de numeroasa a timisorenilor la acel meci alaturi de ei si daca bine imi mai aduc aminte, mesajul afisat de olteni care suna ceva de genu' "ingenunchiati, stapanii sudului va onoreaza cu prezenta" si nu in final golul lui Baldovin dupa care le-a aratat niste degete mijlocii plus inca un gol regulamentar al lui Njock (pe vremea aia la UTA) care a fost anulat eronat pe motiv de ofsaid.
In fine, epitete, metafore, grandomanii si in final deceptii, oltean si cu asta am zis totul.
In fine, epitete, metafore, grandomanii si in final deceptii, oltean si cu asta am zis totul.
Vlad_SUR
24-07-2008, 08:51 PM
cristi_ Wrote:esentialul:
Quote:Tifo: Care au fost cele mai frumoase meciuri si cele mai frumoase deplasari ale tale?
Claudiu: Cea mai tare deplasare cred ca a fost una la Arad cu Teste Matte. Am mers cu trenul. In stadion am facut coregrafie in rasul ala de sector al oaspetilor, am avut si torte. Au fost si incidente cu garda. Tin minte ca jucam fotbal cu o sticla de plastici in gara, la intoarcere. Nu avea nimeni curaj sa ne zica nimic.
mai bine ar povesti ultima deplasare la Arad:icon_cheesygrin:
Kidule da-mi voie sa te corectez,era golu lu manta.
24-07-2008, 08:52 PM
El nu a fost in ultima deplasare pt. ca este ultras liber, in fine, hai ca i-am acordat deja destula atentie.
24-07-2008, 09:05 PM
Vlad_SUR Wrote:Kidule da-mi voie sa te corectez,era golu lu manta.
Aici are dreptate Vlad :icon_cheesygrin: Tin minte ca de atunci nu-l sufar pe razvan lucescu.
24-07-2008, 09:16 PM
Cat kkt a putut manca Razvan Lucescu in seara aia la televiziune. S-a vazut de pe Everest ca a fost gol valabil dar tiganul o tinea una si buna ca a fost fault la portar.
24-07-2008, 09:34 PM
suuuuper!!! daca tot sunt discutii Ultras, ce parere aveti despre cravata lui Razvan Lucescu?
24-07-2008, 11:47 PM
chiar daca a avut escapada de 8 martie cadn a blagoslovit-o pe femeia-arbitru este totusi cel mai fair-play antrenor din Romania si cred ca merita premiul de anul acesta acordat de frf.
24-07-2008, 11:58 PM
Quote:Tifo: Care sunt brigazile existente acum in peluza?
Claudiu: In Sud: Ultras, Praetoria, South Guard si Blue Lions. Nord: noi si Sezione.
Ce tupeu la prazilian...se prefac ca nu s-a intamplat nimic...
25-07-2008, 12:29 AM
Lasa OldRed, ca asa or facut si Red Fighters...
25-07-2008, 03:13 AM
pai aia nu au dat interviuri si nu s-au umflat in pene in stanga si in dreapta ce mentalitate sanatoasa au ei...nici macar nu au inteles de ce trebuie sa se desfinteze...:tongue:
25-07-2008, 03:30 AM
Aici ai dreptate :icon_mrgreen:
26-07-2008, 11:32 PM
Istoria suporterilor utisti
Sper sa fie ok pentru ca eu unul am incercat sa il fac cat mai obiectiv.
Sper sa fie ok pentru ca eu unul am incercat sa il fac cat mai obiectiv.
27-07-2008, 03:51 AM
Foarte bun si obiectiv.
Felicitari pentru articol!
Felicitari pentru articol!
27-07-2008, 05:47 PM
Excelent articolul:).Felicitari Kidu!