03-07-2008, 10:49 PM
03-07-2008, 10:57 PM
Ideea e ca ne trebuie si un autocar adevarat,dar deocamdata sa ne indeplinim obiectivul si dupa aia mai discutam!!
Dupa parerea mea in momentul de fata sunt alte prioritati ale clubului care trebuie rezolvate!!!
Dupa parerea mea in momentul de fata sunt alte prioritati ale clubului care trebuie rezolvate!!!
03-07-2008, 10:59 PM
Neaparat un autocar din banii primariei :).Asemanator ca si celor de la CFR.Cu toate conditiile.
03-07-2008, 11:14 PM
Ce naiba tot ai cu Primaria? Da, trebuiau sa se implice mai mult pentru UTA, dar si Bara, si ceilalti investitori puteau/pot sa cumpere un autocar de 300.000 de euro, ca bani au, si mai ales ca in B este necesar autocarul, deoarece vom face unele deplasari pe distante scurte.
03-07-2008, 11:19 PM
Chiar autocarul nu e treaba Primariei, hai sa nu exageram. Sunt si eu de acord ca autocarul nu e numai o problema de comfort si de deplasare cat si o chestie de imagine. Deocamdata insa nu prea stim cine se ocupa la club de imaginea echipei. Chirila chiar spunea inainte de vacanta ca are un cunoscut care e foarte bun profesionist in domeniu si pe care ar dori sa il aduca la Arad. Oare ce s-o fi intamplat cu el? Revenind la subiect, avand in vedere unele deplasari (Sanicolau Mare de exemplu) si calitatea soselelor de pana acolo, poate ca am avea nevoie nu de un autocar ci de niste masini de teren. :smile:
04-07-2008, 12:11 AM
Nu este treaba Primariei,autocarul ar trebui cumparat de Bara sau eu un om cu potential financiar din Arad care sa faca un bine UTA-ei.Totusi pentru ce deplasari avem in liga 2,cred ca este bunicel si cel ce il avem acum:)
04-07-2008, 12:25 AM
care autocar?ala din 1970 din fata stadionului?poate nu sti dar autocarul acela pe care scrie UTA care e cit decit mai modern nu este al clubului,e a lui eugen nemes care cind vrea il da la uta cind nu...nu,asa ca poate e rusinos dar in anul 2008 aceasta echipa de traditie nu are un autocar ,darmite sa mai fie si modern,si domnul bara a cumparat jucatori ,i-a platit regeste,dar nu s-a gindit sa cumpere un autocar asa cum merita echipa asta,daca ar face-o si stiu ca are posibilitatea ar da multora peste nas,in plus ar demonstra ca doreste performanta.
p.s.un neoplan ultimul modern clasa high este 500 de mii de euro,la citi bani a bagat bara chiar ca nu cred ca ar fii o problema pentru el,in plus ar putea sa il ia in leasing,poate ar fii prima investie al lui bara rentabila de la UTA
p.s.un neoplan ultimul modern clasa high este 500 de mii de euro,la citi bani a bagat bara chiar ca nu cred ca ar fii o problema pentru el,in plus ar putea sa il ia in leasing,poate ar fii prima investie al lui bara rentabila de la UTA
04-07-2008, 12:36 AM
N-am stiut ca acela cat de cat modern nu este al clubului,atunci trebuie un autocar in cel mai scurt timp,sa nu ne facem de ras in deplasari cu autocarul ala care mai umpic si tot se rupe.
04-07-2008, 12:41 AM
:bd:Investitie rentabila pentru noi suporterii si pentru imaginea clubului,nu si pentru dansul!!
Te gandesti in caz ca paraseste UTA,doar nu ii fraier sa faca un cadou de vreo 500 de mii de euro.
Spuneti-mi (inafara de banii aiurea aruncati pe jucatori)ce alta investitie a mai facut Bara la stadion??
Scaunele,nocturna,tabela si multe altele sunt de la Primarie.
Asa ca cine stie pe cand si la noi un autocar bengos cu stema UT-ei pe el si cu insemne gen :,,UTA,CAMPIOANA PROVINCIEI!"
Te gandesti in caz ca paraseste UTA,doar nu ii fraier sa faca un cadou de vreo 500 de mii de euro.
Spuneti-mi (inafara de banii aiurea aruncati pe jucatori)ce alta investitie a mai facut Bara la stadion??
Scaunele,nocturna,tabela si multe altele sunt de la Primarie.
Asa ca cine stie pe cand si la noi un autocar bengos cu stema UT-ei pe el si cu insemne gen :,,UTA,CAMPIOANA PROVINCIEI!"
04-07-2008, 12:42 AM
Stati linistiti, doar nu credeti ca o sa faca echipa deplasarile in dricul cu perdelute. :smile:
04-07-2008, 12:44 AM
Ar fi chiar culmea.:))
04-07-2008, 01:10 AM
"autocar bengos cu stema UT-ei" :icon_eek::icon_eek::icon_eek:
poate : "UTA-ei"...
ce inseamna bengos? :icon_evil:
nu ai vrea si un avion pentru o echipa de divizia a doua dintr-o tara de divizia a doua sau a treia?
poate : "UTA-ei"...
ce inseamna bengos? :icon_evil:
nu ai vrea si un avion pentru o echipa de divizia a doua dintr-o tara de divizia a doua sau a treia?
04-07-2008, 02:33 AM
prieteni sunt atatea lucruri care trebuie facute pentru a deveni un club cu adevarat puternic si cred ca unul din aceste lucruri este si achizitionarea unui autocar demn de vremurile in care traim dar cred ca in momentul de fata cel mai important e sa parcurgem etapa cunoasteri noului actionariat fara de care tot ce ne propunem ramane la stadiu de vis!!!
04-07-2008, 05:51 AM
bara nu cred ca o sa cumpere autocar asa cum nu o sa investeasca nici in teren; doar nu ii prost..... Autocarul, materialele cu UTA, etc toate eu zic ca tin de imagine, din pacate nimeni nu se gandeste la acest lucru, sa speram ca pe viitor o sa avem unul cat de cat decent, si cand o sa vrem imagine sa ne luam un "BOEING 666" daca craiova are air force sau ce au :))
24-08-2008, 11:11 PM
Da' ala cu TM 99 UTA ce are? Inafara de numar, tapiterie, vechime si aspect?
24-08-2008, 11:21 PM
as zice sa-i schimbe doar numarul: AR 69 SEX
28-08-2008, 06:44 AM
De ce?
Am vazut azi autocarul echipei Dunarea Galati la hotelu' de langa teatru. Scuze de offtopic, da' care-i treaba cu el?
Am vazut azi autocarul echipei Dunarea Galati la hotelu' de langa teatru. Scuze de offtopic, da' care-i treaba cu el?
28-08-2008, 06:46 AM
probabil a adus actorii teatrului din galati.acest teatru are o colaborare cu casa de cultura a municipiului nostru
15-01-2009, 10:49 PM
Pe forum a aparut un user cu numele @furnizor, care in acest moment citeste topicul asta. O fi oare furnizorul viitorului autocar al clubului? :smile:
16-01-2009, 12:01 AM
Hai sa nu mai facem supozitii din astea gratuite pentru riscam sa atacam oameni nevinovati.