Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Credeti ca sintem o candidata serioasa la ...PROMOVARE ??
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6

ColoniaUTA

Ideea mi-a venit de la celalalt tread cu candidata la ..retrogradare .
Din pacate sa adeverit a fi real.
Acum dupa citeva zile fierbinti de vara si ceva miscari de trupe la UTA ,apare intrebarea inevitabila
Sintem o candidata SERIOASA la promovare ??
Sigur suntem una din ele. Astept sa vedem definitivarea seriei si cine ar fi principalele contracandidate.
suntem una din ele dar inca nu sa tras liga a 2-a.....daca baga si pe mioveni la noi in serie vor fi cel putin 4 echipe la promovare....Noi ,U Cluj ,Dacia Mioveni,si Alba Iulia....parerea mea
incredibil, ce avatar gretos!!!
daca te referi la cel a lui coloniauta, subscriu in totalitate!!!!
Incredibil ce off-topic sinteti!
lasa sa fie cat mai multe echipe favorite la promovare, macar asa vedem daca is in stare sa mai joace in prima liga, si un pic de cometitie nu strica niciodata
coloniauta Wrote:.....................
Sintem o candidata SERIOASA la promovare ??

eu astept "noul" actionariat, cine va conduce clubul, profesionalism si seriozitate, atunci voi spera la promovare;
off topic : avatarul lui coloniauta e cool:icon_cheesygrin:, parca aici dezbatem idei........
Cu toate ca ar fi frumos sa promovam in primul an... insa cred ca e mult de muncit si daca nu o sa avem o conducere capabila in zadar ne facem sperante...
Cred ca suntem o candidata la prmovare, insa nu una SERIOASA. Motivele le stiti si voi, nu are rost sa le enumar, din nou...
Depinde in ce masura Mioveniul si Clijul isi vor mentine jucatorii din editia incheiata ligii I.
Am vorbit cu ceva clujeni si mi-au zis ca la ei nu-i prea roza situatia si jucatorii vor sa plece. Mioveniul au fost, oricum, mai slabi ca noi, dovada ca i-am batut in ambele partide.
Deci, zic eu, putem fi o candidata serioasa.
Nu stiu Jiul cum sta. Simota, dupa cate stiu eu, a cam saracit.
Suntem o candidata serioasa,dar nu cred ca vom promova!!
De ce??
Din cauza amatorismului de la club din ultimiele 2,3 luni!!!
Crezi ca restul cluburilor din Liga a 2-a dau pe-afara de profesionism? Hai sa nu mai dam aiurea cu pietre, deocamdata avem finantarea asigurata, avem o conducere administrativa, avem un antrenor, o sa vedem si ce lot vom avea. Ce naiba, e vacanta, ce ati vrea sa se intample? Dupa 1 iulie o sa putem sa ne dam cu parerea dar pana atunci hai sa nu demolam inainte de a avea motive.
Sa dea Dumnezeu sa fie asa cum spui tu!!!!!
Eu n-am zis nici ca va fi bine, nici ca va fi rau, am zis doar ca nu mi se pare normal sa punem in carca celor care sunt acum la club, tampeniile celor dinainte. O sa vedem cate parale fac si Spiru si Chirila si noii jucatori, dar hai sa le dam intai sansa sa arate ce pot.
Absolut corect ceea ce spui!!
eu ca cred ca suntem.celelalte contracandidate ar fi:Alba Iulia, Dacia Mioveni, U Cluj (desi are probleme cu punctele minus). Ramnicu Valcea.
nu cred ca sunt echipe care sa ne poate pune probleme, ar mai fi si Jiul care ne poate incurca, pe Dacia Mioveni i-am batut tur-retur sezonul trecut, U Cluj are destule probleme, Unirea Alba Iulia e un adversar destul de puternic, sa nu uitam si sezonul trecut au vrut promovarea si au terminat pe 4 cred, CSM Ramnicu Valcea lui Barbu, asa antrenor, asa echipa.
Cred si sper ca vom promova din primul an. U Cluj nu cred ca mai promoveaza anul asta. Deci, DA...suntem o candidata serioasa la promovare.
sa nu uitam CSM Resita.
...si sa asteptam configuratia finala a seriei de vest...
Folosind pleonasmul preferat al lui Tariceanu "parerea mea personala" ca o sa promovam la pas...:fi_lone_ranger:
Pages: 1 2 3 4 5 6
Reference URL's