Cred ca s-ar impune crearea unei sectiuni "Euro 2008" care sa cuprinda topicul de discutii generale , precum si topicuri speciale dedicate meciurilor Romaniei. Altfel, se va aglomera topicul existent deja cu discutii cand despre meciurile Romaniei, cand despre alte partide. :smile:
Asadar, ce credeti ca vom face cu Franta? Eu zic ca vom imita jocul Turciei de astazi si vom avea noroc daca vom scoate un 0-0. Daca luam gol cred ca putem considera partida pierduta. Chiar daca nu am incredere in capacitatea ofensiva a Frantei, cred ca vom pierde 0-1.:shy:
orice e posibil..... insa eu cred in sansa noastra..... francezii au si ei problemele lor cu accidentarile si au destui jucatori storsi si la final de cariera iar in ultimele 3 amicale nu au aratat mare lucru gasind greu drumul spre poarta....
eu vad un joc in care francezii pleaca favoriti certi dar cred ca va fi un meci foarte echilibrat si cu toate ca-mi doresc enorm victoria cred ca va fi un meci egal!!!
as vrea sa batem dar e greu...dar un egal scoatem!!!
Chiar daca din aceasta grupa mi-as dori sa ne calificam, noi si francezii,dupa parerea mea cu Franta avem sanse destul de mari!Franta mi s-a parut destul de subtire in meciurile amicale,e adevarat ca difera un meci amical de la un meci la un turneu final,dar un egal putem scoate!!
Franta e Franta, 2-0 sau 3-1 pentru ei
Franta nu mai este acea echipa redutabila care castiga campionatul mondial din 1998 si cel european din 2000, au destul probleme si din cate am vazut in atac au cele mai multe sincope in sensul ca nu marcheaza.
Daca ne vom mobiliza si vom trata cu seriozitate partida putem sa trecem de ei pentru ca nu este imposibil, de altfel eu nici nu concep alt pronostic pentru ca deageaba ne incordam noi cu Muntenegru si Albania daca nu reusim sa castigam si in compania echipelor cu pretentii pentru ca pana acum la declaratii am fost buni, ne mai ramane sa si demonstram ceva si sa nu ne mai tot cramponam in "nationala de aur" pentru ca fie vorba intre noi acelele rezultate au fost o performanta pentru noi insa daca luam in calcul situatia per ansamblu realizarea respectiva a fost una destul de modesta si ramanem tot o nationala de mana a II-a indiferent de ce declara idiotii aia de la FRF sau de la liga.
Cu alte cuvinte daca vrem sa demonstram ceva acum este momentul insa pentru asta trebuie sa si credem in sansa noastra si aici am mari retineri pentru ca nu stiu de ce cred eu ca Piturca are impresia ca se poate califica si cu 3 egaluri, gandire si atitudine care nu ne vor conduce niciodata spre marea performanta.
100 % de acord cu tine... chiar m-am saturat de ei... si imi doresc sa luam 4-5 goluri, sa se trezeasca la realitate... chiar daca as vrea sa avem rezultate...
Nu mi se pare cazul sa faca toti declaratii ca batem pe aia... pe aialalti... suntem o echipa de mosi si jucatori increzuti... cu 2-3 jucatori de perspectiva, maxim 2-3 puncte facem... 1 egal cu Italia.. si poate unul cu Franta.
Cu o organizare foarte buna a jocului, cu o disciplina tactica din primul pana in ultimul minut, cu o daruire fizica si o concentrare mentala la cel mai inalt nivel, cred a putem spera intr-un egal. 0-0 e pronosticul meu.
Romania-Franta 3-1 :icon_cheesygrin: ii spargem...la cartonase galbene si cornere
pronosticul meu este 1-1, asta in cazul in care vom avea mare noroc....
Eu zic ca va fi ori 1-0 pentru noi, ori 0-0. Apropo, nu s-au montat in oras niciunde televizoare mari?
un 1-0 ar fi mai mult ca sadisfacator, dar cum zice si galacticul si 0-0 ar fi ceva bun
Hai sa fim mai optimisti!Franta e slaba in aparare, face erori,iar in atac ajung doar in fata careului fara sa concretize nicio ocazie.Romania cred ca va juca pragmatic la mijlocul terenului si va inscrie la o faza fixa, iar apoi cu putin noroc pe un contraatac gol niculae, deci un 2-0 OPTIMIST!
daca as fi pesimist as vedea o victorie clara a frantei.....campioana mondiala si europeana cu jucatori care valoreaza de vreo 20 de ori cat toti fotbalistii din liga1........ cu experienta si un campionat puternic care produce anual vedete dar in fotbal nu joaca calculul hartiei si optimismul ma face sa cred ca totusi maine vom sarbatori o victorie bazata pe dorinta si concentrarea jucatorilor nostrii care stiu sa se mobilizeze in fata unor adversari puternici.......pe mutu care in zi buna poate castiga singur un meci.....pe norocul lui PITI......pe ultimele victorii la scor in fata rusiei si muntenegrului.........pe faptul ca mai trebuie sa ne bucuram si noi ......macar din cand in cand