20-04-2008, 03:34 PM
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47
20-04-2008, 03:46 PM
acum cand suntem cu moralul la pamant retrogradati si pe ultimul loc........venirea lui IONUT ar putea fi o licarire de speranta ca lucrurile vor sta altfel si batrana doamna ....va intineri iar noi vom redescoperi bucuria de a merge la stadion
20-04-2008, 03:48 PM
Succes la UTA si sper ca anul viitor sa ne duceti unde ne este locul , in liga 1.
20-04-2008, 04:36 PM
Eu nu il cunosc pe domnul Chirila, nu am auzit de el pana azi dimineata cand am citit ca e la noi. Sigur ca ii urez success si mult noroc, sa ne aduca echipa pe locul pe care il merita. Este o mare oportunitate pentru acest tanar antrenor sa arate ce poate, sper ca dansul sa inteleaga acest lucru si sa faca tot ce ii sta in putere ca sa instaleze un regim de disciplina si seriozitate.
As fi preferat sa-l avem pe Munteanu, Bergodi.. antrenori cu experienta. Nu stiu de ce proprietarii de cluburi cred ca pot face echipe platind derizoriu un antrenor dar umfland buzunarele jucatorilor. Cred ca e o politica falimentara pentru ca starneste lipsa de respect in relatia jucator antrenor (Barbu de exemplu era platit pe sase luni cat este Oliveira intr-o luna... va intreb cum a decurs relatia Barbu Oliveira la antrenament?) si gelozia antrenorilor care vad niste blazati platiti de 5-6 ori mai mult ca ei care dau numai 5% pentru echipa. Dar asta e parerea mea .. poate sunt gresit.
As fi preferat sa-l avem pe Munteanu, Bergodi.. antrenori cu experienta. Nu stiu de ce proprietarii de cluburi cred ca pot face echipe platind derizoriu un antrenor dar umfland buzunarele jucatorilor. Cred ca e o politica falimentara pentru ca starneste lipsa de respect in relatia jucator antrenor (Barbu de exemplu era platit pe sase luni cat este Oliveira intr-o luna... va intreb cum a decurs relatia Barbu Oliveira la antrenament?) si gelozia antrenorilor care vad niste blazati platiti de 5-6 ori mai mult ca ei care dau numai 5% pentru echipa. Dar asta e parerea mea .. poate sunt gresit.
20-04-2008, 05:07 PM
mult succes la UTA!
sper sa aveti stiinta,inspiratia si norocul necesar pt a aduce UTA acolo unde ii este locul in elita fotbalului romanesc!
sper sa aveti stiinta,inspiratia si norocul necesar pt a aduce UTA acolo unde ii este locul in elita fotbalului romanesc!
20-04-2008, 05:41 PM
Ionut Chirila, noul antrenor
Ionut Chirila a fost numit, duminica, in funcţia de antrenor principal la UTA si il va inlocui pe Roland Nagy, antrenor care a asigurat interimatul dupa demisia lui Gabi Stan, a declarat, pentru NewsIn, patronul formatiei aradene, Nicolae Bara.
"Decizia de a-l instala pe Ionut Chirila imi aparţine si am luat-o pentru a asigura continuitate echipei. Am ales un antrenor tanar, cu rezultate impresionante la capitolul formare, cu un CV foarte bun in sectorul juvenil. Nu ma pun eu sa trec in revista jucatorii scosi de Ionuţ Chirila, ii stie toata lumea. Cert este ca am considerat ca este tipul de antrenor de care avem nevoie", a spus Bara.
Acesta a mai menţionat ca instalarea lui Ionut Chirila ca antrenor principal nu presupune automat ramanerea sa la UTA ca unic finanţator. "Nicio legatura intre aducerea lui Chirila si poziţia mea in cadrul clubului. Ca ramane sau nu Bara din vara e prea puţin important acum. Decizia este luata, dar consider ca nu a venit momentul sa o fac publica. Ionut Chirila a vazut meciul de sambata, va evalua lotul si va avea mana libera in a-l restructura. Practic, asigura continuitatea si pregateste echipa pentru campionatul viitor. Are deja planuri, imi plac si are parte de toate sustinerea mea", a incheiat acesta.
Tehnicianul, care detine si licenţa pentru agent de jucatori, a mai pregatit in cariera sa diverse grupe de juniori ale clubului Dinamo, pe Unirea Focsani si Jiul Petrosani. Acesta are doar 15 meciuri in prima divizie in calitate de antrenor, toate pe banca Jiului, in turul sezonului 2005/2006, atunci cand a obţinut doua victorii, sase egaluri si sapte infrangeri.
Chirila devine astfel al cincilea antrenor al formaţiei aradene, dupa Marius Lacatus (etapele 1-9), Roland Nagy (10 si 30), Marin Barbu (11-22) si Gabriel Stan (23-29).
Sursa: http://www.sportarad.com
Ionut Chirila a fost numit, duminica, in funcţia de antrenor principal la UTA si il va inlocui pe Roland Nagy, antrenor care a asigurat interimatul dupa demisia lui Gabi Stan, a declarat, pentru NewsIn, patronul formatiei aradene, Nicolae Bara.
"Decizia de a-l instala pe Ionut Chirila imi aparţine si am luat-o pentru a asigura continuitate echipei. Am ales un antrenor tanar, cu rezultate impresionante la capitolul formare, cu un CV foarte bun in sectorul juvenil. Nu ma pun eu sa trec in revista jucatorii scosi de Ionuţ Chirila, ii stie toata lumea. Cert este ca am considerat ca este tipul de antrenor de care avem nevoie", a spus Bara.
Acesta a mai menţionat ca instalarea lui Ionut Chirila ca antrenor principal nu presupune automat ramanerea sa la UTA ca unic finanţator. "Nicio legatura intre aducerea lui Chirila si poziţia mea in cadrul clubului. Ca ramane sau nu Bara din vara e prea puţin important acum. Decizia este luata, dar consider ca nu a venit momentul sa o fac publica. Ionut Chirila a vazut meciul de sambata, va evalua lotul si va avea mana libera in a-l restructura. Practic, asigura continuitatea si pregateste echipa pentru campionatul viitor. Are deja planuri, imi plac si are parte de toate sustinerea mea", a incheiat acesta.
Tehnicianul, care detine si licenţa pentru agent de jucatori, a mai pregatit in cariera sa diverse grupe de juniori ale clubului Dinamo, pe Unirea Focsani si Jiul Petrosani. Acesta are doar 15 meciuri in prima divizie in calitate de antrenor, toate pe banca Jiului, in turul sezonului 2005/2006, atunci cand a obţinut doua victorii, sase egaluri si sapte infrangeri.
Chirila devine astfel al cincilea antrenor al formaţiei aradene, dupa Marius Lacatus (etapele 1-9), Roland Nagy (10 si 30), Marin Barbu (11-22) si Gabriel Stan (23-29).
Sursa: http://www.sportarad.com
20-04-2008, 06:23 PM
forzza UTA ,sa speram ca o sa faca treaba buna!!!
20-04-2008, 07:13 PM
Dar totusi o declaratie a lui Chirila despre venirea lui la UTA nu exista? Macar un: " confirm ca vin, insa maine la conferinta de presa spun mai multe".:rolleyes:
20-04-2008, 07:35 PM
succes si multa bafta, iar din urmatorul sezon sa reveniti cu UTA in Liga I.
20-04-2008, 11:39 PM
...multi l-au vrut pe Tisza antrenor...slefuitorul din Arad...iata ca avem parte de slefuitorul din stefan cel Mare...ionut Chirila...avand in vedere simpatia tatalui sau , marele IOAN CHIRILA, ptr UTA ,speram ca va prinde radacini aici fiul sau...Spor la treaba si bata pe ei Ionut ca altfel nu se poate cu unii din jucatori...BAFTA si FORTA UTA!!!!
21-04-2008, 12:36 AM
Si eu ii urez bun venit in Arad,poate va demonstra ceva aici!Sincer,preferam alt antrenor dar are si Ionut un atu,este TANAR si vrea sa se afirme(banuiesc)!Bafta la UTA!
21-04-2008, 08:02 AM
Je me auzit dar necunosc acest Chirila........bring a istoric careva?:icon_cheesygrin:
Personal cred ca la UTA nu de antrenor e nevoie ci de un "staff" adevarat.
Tot eu imi permit sa afirm ca si Nagy, Tapos, Ifrim, etc trebuie sa plece.
Personal cred ca la UTA nu de antrenor e nevoie ci de un "staff" adevarat.
Tot eu imi permit sa afirm ca si Nagy, Tapos, Ifrim, etc trebuie sa plece.
21-04-2008, 09:13 AM
Mă îndoiesc că Ioan Chirilă a fost UTA-ist. Nu ştiu cine a scos chestia asta, dar eu, personal, nu deţin nici o dovadă că regretatul ziarist ar fi ţinut cu UTA (ba, dimpotrivă). Scriitorul Mircea Micu (arădean de-al nostru) poate să ne dezvăluie mai multe în această privinţă, pentru că s-a perindat în anturajul lui Chirilă senior. Cât despre fiul Ionuţ, sper doar să nu fie şi la Arad acelaşi tip conflictual ca peste tot pe unde a activat.
21-04-2008, 09:34 AM
Va dau perfecta dreptate pentru exista unii dintre noi care au o tendita de a ii face pe toti utisti mult prea usor. Intradevar Ioan Chirila a scris frumos despre UTA insa la fel de frumos cum a scris si de alte echipe, deci nu cred ca e cazul sa vorbim aici despre Ioan Chirila utist.
Revenind la Ionut sincer sa fiu nici nu stiu ce sa cred, poate daca ar fi lasat in pace sa lucreze ar putea sa faca ceva fiind dornic de afirmare insa pe de alta parte ma ingrijoreaza lipsa lui de experienta si cred ca Ionut Popa ar fi fost mult mai potrivit, acum insa asta e.
Revenind la Ionut sincer sa fiu nici nu stiu ce sa cred, poate daca ar fi lasat in pace sa lucreze ar putea sa faca ceva fiind dornic de afirmare insa pe de alta parte ma ingrijoreaza lipsa lui de experienta si cred ca Ionut Popa ar fi fost mult mai potrivit, acum insa asta e.
21-04-2008, 10:06 AM
Echipa de suflet a lui Ioan Chirila era Dinamo Bucuresti iar UTA era una din febletele lui. Materialele scrise de marele cronicar sportiv stau marturie in acest sens.
21-04-2008, 11:30 AM
Nu stiu daca are vreo legatura faptul ca febletea lui Ioan Chirila era UTA si ca Ionut vine antrenor la noi. Nu stiu ce sa cred despre el, sa ma bucur sau nu. Singurul atuu este tineretea si faptul ca a reusit sa slefuiasca tinere talente care ulterior au ajuns sa confirme. Este bine de vazut primele miscari care le va face in lot si pe teren, ultimele etape din campionatul asta ne poate forma o parere despre el.
21-04-2008, 11:34 AM
Nu are absolut nici o legatura. In fotbalul de azi, mai ales cel din campionatul romanesc, nu prea mai exista nostalgii si sentimente.
21-04-2008, 01:28 PM
Un antrenor care se pricepe sa formeze jucatori. Eu zic ca este cea mai buna solutie pentru reconstructia de anul viitor. Sper ca la anul sa reuseasca sa creasca tinerii de la UTA si sa promovam inaopoi unde e locul UTA-ei, liga 1. Mult succes domnul Chirila!
21-04-2008, 01:49 PM
am participat (am aflat din intamplare) la conferinta de presa privind numirea lui Ionut Chirila ca antrenor principal la UTA. din presa veti afla ce a declarat. aici vreau sa spun doar ca la prima vedere pare un antrenor care vrea sa faca treaba si care cam stie pasii ce trebuie urmati : evaluarea lotului, aducerea de tineri jucatori, intocmirea unor contracte cu drepturi si OBLIGATII, adaptarea la economia de piata :) prin promovarea unor tineri care urmeaza sa fie vanduti in profit, etc.
ceea ce am simtit e ca si actionariatul UTA-ei se va schimba . nici nu imi fac probleme cine ar fi sa vina (Vizer, Borcea, sfantul Petru) ca mai rau de cum e acum e greu de crezut ca va fi...
desi nu il vad un mare antrenor poate ca pentru un proiect de genul asta: formarea unei echipe, promovarea unor tineri, cresterea in valoare, e un antrenor potrivit.
ii urez bafta si aici dupa ce am facut-o personal.
p.s. i-am oferit si o brosura aniversara UTA - 63 de ani
ceea ce am simtit e ca si actionariatul UTA-ei se va schimba . nici nu imi fac probleme cine ar fi sa vina (Vizer, Borcea, sfantul Petru) ca mai rau de cum e acum e greu de crezut ca va fi...
desi nu il vad un mare antrenor poate ca pentru un proiect de genul asta: formarea unei echipe, promovarea unor tineri, cresterea in valoare, e un antrenor potrivit.
ii urez bafta si aici dupa ce am facut-o personal.
p.s. i-am oferit si o brosura aniversara UTA - 63 de ani
21-04-2008, 03:13 PM
Chiar daca chestia asta cu UTA-un bussiness suna oarecum rece , toate cluburile mari din lume sunt astazi afaceri importante. Sportul devine o afacere atunci cand este performanta. Sper ca sa Ionut Chirila sa reuseasca ce si-a propus la UTA si sa aiba parte de un actionariat si de o echipa administrativa competente.