Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Roland Nagy
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Dat fiind faptul ca cel putin pentru cateva zile Roland Nagy este din nou antrenor principal la UTA, cred ca merita un topic la noi pe forum.:biggrin:

Sper ca acum sa aiba parte de autoritatea pe care nu a avut-o in tur. Alexandrescu poate , daca vrea, sa ii asigure "spatele".
Roland Nagy nu e om de antrenor principal. Imi pare rau ca ati inchis topicul Stan, pentru ca mai erau niste comentarii de facut la andresa dansului. Oricum hai sa ne uitam la partea buna a acestui dezastru. Echipa acum e mult mai ieftina de cumparat si daca cineva serios are niste banuti (jumatate din cat se cerea 3 luni in urma) poate investi si readuce UTA acolo unde-i este locul. Municipalitatea stie acum ca are nevoie de finantatori seriosi, si poate poate o sa avem noroc.
Asta cu Roland Nagy antrenor principal nici de gluma n-ar fi buna.
Slab si fara"coloana" adeptul zicalei ziua trece,leafa vine
expirat, insa in ton cu echipa
NU cred ca are fata de antrenor, parerea mea...
Are spate de secund.
Nu are licenta de Liga I
La UTA 100% s-a spus ca Roly Nagy se va ocupa de pregatirea echipei pana la sfarsitul sezonului, impreuna cu Lucian Tetileanu care zice-se poate obtine mai usor derogarea de a fi antrenor principal.
Cu Nagy si Tetileanu antrenori nu facem nici macar baremul.
oricum nu il facem dar nu asta e marea problema. 2 puncte in minus intr-un campionat nu conteaza decat daca te bati la retrogradare :icon_cheesygrin:
Si ai dubii ca nu ne vom bate tot la retrogradare si anul viitor?
"Sa dezarmam ar fi cel mai simplu"

Desi spune ca doar maine va avea o discutie lamuritoare cu directorul executiv, Adrian Alexandrescu, Roland Nagy si-a intrat de astazi in paine ca antrenor principal la UTA. Fostul stelist va fi ajutat de Dan Tapos si Lucian Tetileanu, acesta din urma fiind cooptat mai mult pentru studiile sale, necesare pentru un club de Liga 1. Cu siguranta, va fi un interimat al celor trei, situatia fara iesire a "Batranei Doamne" in prezenta editie a Ligii 1 neimpunand alte variante in acest moment. "Lucrand cu toti antrenorii care s-au perindat la UTA in ultimele doua sezoane se poate spune ca sunt printre cei care cunoaste bine jucatorii si problemele din vestiar. Poate am si eu o vina ca s-a ajuns in aceasta situatie, dar acum nu mai putem da timpul inapoi, ci trebuie sa scoatem maximum din aceste ultime cinci partide. Cred ca orice antrenor si jucator din lumea asta isi doreste acest lucru, trebuie sa incercam si noi sa facem acelasi lucru. In primul rand, ma astept sa regasim placerea de a juca fotbal si sa acceptam cu totii ca am gresit. Suntem, insa, datori cu un final demn de campionat." - ne-a declarat fostul "secund" al Marius Lacatus, Marin Barbu si Gabi Stan.

Referitor la moralul jucatorilor dupa esecul decisiv de la Iasi, Nagy a spus: "Poate pe unii nu se vede, dar cu totii constientizam situatia in care am ajuns si ne-am propus cu totii sa lasam o impresie cat mai buna in aceste ultime etape. Stim ca impresia general nu o mai putem schimba radical, dar sa dezarmam ar fi cel mai simplu. Trebuie sa fim barbati si sa mai reparam ceva din partea sifonata a fiecaruia dintre noi." Roli Nagy e aproape sigur ca fanii aradeni nu vor arata prea multa caldura fata de echipa cel putin la meciurile ramase de disputat pe teren propriu. "Reactiile negative au aparut deja in precedentele meciuri, probabil vor continua si sambata, cu CFR Cluj. Pe undeva e normal, la fotbal nu are voie sa-ti fie teama, ci trebuie sa privesti inainte. Obiectivul nostru este cel putin castigarea a inca doua puncte pentru barem, dar si recastigarea demnitatii." - e de parere noul tehnician al "alb-rosiilor".
Sursa: http://www.sportarad.com
Saracu,daca citeste ce postam noi aici in topic!!!!!!????:icon_cheesygrin::icon_cheesygrin::icon_cheesygrin::icon_eek:
Primul semn de demnitate ar fi ca in cazul in care apare valiza de la Becali sa iasa in public si sa demaste marsavia, apoi sa moara pe teren si sa invinga CFR-ul iar banii adunati din prime sa le doneze centrului de copii si juniori ai clubului. Asta ar fi modul in care o echipa aflata in situatia UTA-ei si-ar putea recastiga demnitatea in fata suporterilor. Dar binenteles asta nu se va intampla asa ca Roli cand vorbeste de demnitate sunt de parere ca foloseste cuvinte mult prea mari si prea nepotrivite pentru actualii sai elevi.
edenbeast Wrote:Primul semn de demnitate ar fi ca in cazul in care apare valiza de la Becali sa iasa in public si sa demaste marsavia, apoi sa moara pe teren si sa invinga CFR-ul iar banii adunati din prime sa le doneze centrului de copii si juniori ai clubului. Asta ar fi modul in care o echipa aflata in situatia UTA-ei si-ar putea recastiga demnitatea in fata suporterilor. Dar binenteles asta nu se va intampla asa ca Roli cand vorbeste de demnitate sunt de parere ca foloseste cuvinte mult prea mari si prea nepotrivite pentru actualii sai elevi.

Doamne Ajuta!!!
Roli Nagy: „Este un meci important pentru UTA” http://www.observator.info
Roland Nagy are încredere că UTA va arăta o altă faţă în meciul de sâmbătă, cu CFR Cluj. După demisia lui Gabi Stan, acesta răspunde de pregătirea echipei şi, în ciuda dificultăţii partidei de sâmbătă, speră ca echipa să îşi schimbe atitudinea: „Nu ne rămâne decât să terminăm cu fruntea sus campionatul şi în ultimele cinci etape să ne jucăm şansa, pentru a acumula cât mai multe puncte. Trebuie să demonstrăm că ne putem ridica la nivelul unor astfel de meciuri.”
Roli Nagy spune că UTA se confruntă cu destule probleme de efectiv, printre cei care vor absenta în meciul cu CFR numărându-se Edson şi Simao, accidentaţi, Hora, suspendat, în timp ce Amoreirinha, Oliveira şi Mărginean (toţi trei împrumutaţi de la CFR), nu vor juca, conform unei înţelegeri între cele două cluburi. „Cei şapte nu vor juca, iar Florin Dan a acuzat şi el dureri uşoare inghinale. Nu cred că vor fi probleme în ceea ce îl priveşte. Vom avea câte un antrenament pe zi până sâmbătă, iar în funcţie de discuţiile cu cei din conducere, vom vedea când se va intra în cantonament.”
Având în vedere că a jucat la Steaua, unde a cunoscut şi cele mai bune rezultate din carieră, Roland Nagy îşi doreşte o victorie cu CFR Cluj, asta şi pentru a-l ajuta indirect, pe prietenul şi fostul coleg Marius Lăcătuş: „Noi vom pregăti meciul în aşa fel, încât să ne putem apropia victoria. Este un meci important pentru UTA. Ca o paranteză, se poate spune că m-aş bucura de două ori, pentru că mi-ar plăcea ca Steaua să ia campionatul, asta şi pentru prietenul meu, Marius Lăcătuş.”
16 Apr 2008

bravos . daca ne spune si de ce e important meciul pentru UTA merita o lada de bere sau vin sau...oare ce or fi consumat la Felix?!? meciul e important doar pentru cei implicati in lupta pentru titlu.
pentru noi, meciurile din acest final ar putea fi importante doar daca onor conducerea executiva si tehnica dimpreuna cu jucatorii ar gasi vreo formula de a-si cere scuze fata de suporteri pentru ce a au reusit sa faca din UTA.
UTA Arad
“Atitudine”
de Radu Romanescu

Antrenorul Roland Nagy le cere jucătorilor să-şi apere onoarea în etapele care au rămas.

Anul trecut, UTA a pus în cap CFR-ul, cîştigînd cu 1-0 la Arad

- Mai speră UTA să salveze ceva pe finalul de sezon?
- E greu să mai spui ceva după ultimele rezultate. Dar au rămas 5 meciuri pînă la finalul campionatului. Aş vrea să avem, măcar, o altă atitudine. Vom încerca să scoatem cît mai mult din aceste jocuri.

- Se mai pot face calcule legate de salvare?
- Dăm tot ce putem, să iasă ceva.

- Vor fi schimbări în echipă? Veţi miza pe jucători care au evoluat mai puţin?
- E posibil. Depinde doar de ei, de cei care au jucat mai puţin. Va veni şi rîndul lor.

- S-au făcut multe speculaţii legate de jocul cu CFR.
- E o situaţie care mă depăşeşte. Eu şi Ţapoş vom încerca, împreună cu jucătorii, să ne pregătim astfel încît să nu ni se poată reproşa nimic. Speculaţiile sînt altceva, nu ne interesează. Trebuie să ne concentrăm pe ce avem de făcut.

4 titluri de campion are în palmares Roland Nagy, toate cu Steaua

17 partide în Champions League a jucat Roland Nagy, între 1995 şi 1997

5 jucători de la CFR are UTA în lot

Surpriza Ibeh
Roland Nagy l-a convocat pentru meciul cu CFR Cluj pe nigerianul Ike Ibeh (21 de ani), un jucător pe care antrenorul de dinainte, Gabi Stan, nu l-a utilizat. “Nu-mi permit să fac experimente”, a spus Stan, însă Roly nu are nimic de pierdut. Mijlocaşul a ajuns în februarie la UTA, dar nu a jucat nici un minut în partidele oficiale.

Probleme cu Roszel
Marcatorul golului de onoare al “Bătrînei Doamne” în partida de la Iaşi, Robert Roszel, s-a resimţit la antrenamentul de ieri. “Vom vedea mîine dacă ne putem baza pe el”, a spus Roland Nagy. Arădenii nu contează în partida de sîmbătă pe nu mai puţin de 7 jucători. Edson, Simao, Huţan şi Hora sînt accidentaţi, iar Oliveira, Amoreirinha şi Mărginean, împrumutaţi de la CFR, nu au drept de joc.

http://www.prosport.ro
Nagy: "Primul gol ne-a naruit planurile"

Fostul jucator al UTA-ei a acceptat din nou dorinta conducerii de a asigura interimatul la carma echipei, acelasi lucru intamplandu-se si dupa demisia lui Marius Lacatus. Nici de aceasta data Roland Nagy nu a avut mai mult noroc, pierzand fara drept de apel in fata CFR-ului.

"Stiam ca ne asteapta o partida grea, impotriva unei formatii extrem de bune. Dar tot ce am pregatit in legatura cu acest meci, s-a naruit cand am primit primul gol. Dupa aceea, de la 0-2, era foarte greu sa revenim in fata unei echipe care a evoluat foarte bine." Antrenorul UTA-ei a continuat: "Nu am ce sa imi reprosez in legatura cu alcatuirea primului unsprezece. Alaturi de Dan Tapos am mizat pe acesti fotbalisti, asteptand in primul rand o schimbare de atitudine in jocul lor, care ar fi contat foarte mult. Dar avand in vedere rezultatul final, este posibil ca si eu sa fi gresit."
Naghi a mai afirmat ca situatia grava in care se afla "Batrana Doamna" nu este una noua, probleme existand la clubul aradean de mai multa vreme.
Sursa: http://www.sportarad.com
Nagy....dute si din mers ia-l si pe Tapos...si duceti-va paravanelor
Roli e un baiat super ....stau f aproape de el si vb des...deci il cunosc destul ... poate ca nu e pregatit de antrenor principal...dar are caracter si e un tip f serios... nu il mai jigniti ca nu stiti ce vorbiti.
Pages: 1 2
Reference URL's