Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Plecari - sosiri ( de jucatori de la UTA- la UTA)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
daca tot s-a cam terminat campionatul ma gandeam sa ne jucam un pic. ce jucatori credeti ca trebui sa plece de la UTA, ce jucatori trebuie sa ramana la UTA si ce jucatori (sau macar ce gen de jucator) trebuie sa vina la UTA.
Deschid eu lista cu plecarile: tudor, chita, simao, edson, m. ilie, baltoi - goooo!!!!!
imprumutatii pleaca oricum: amoremio, marginean, oliveira, oprita
cine ar trebui sa ramana, dupa parerea mea: marne,balan, buican, marincau, fl. dan, hidisan (greu de crezut ca va ramane), todea, varga, i. stefan, radovanovici, hora (da, hora!)...
ar mai ramane vasilievic, roszel, mihut, poate si altii care imi scapa - poate or fi buni in B dar cam atat.
la capitolul veniri: juniorii imprumutati plus cei de acum din lot plus inca 3-4 jucatori luati din liga a 2-a dar care sa fie peste juniorii clubului...
sa plece :

-edson
-simao
-tudor
-chita
-fl.dan
-oprita
-zaharia
-baltoi
etc. etc.

se pare ca s-a inceput cu ilie care nu inteleg nici acum de ce a fost adus, dar ceilalti prezenti pe lista sunt principalii vinovati plus inca vreo cativa care imi scapa acum la formarea listei.

Oricum si fara jegurile astea de jucatori principala schimbare ar trebui facuta in cadrul conducerii clubului si din punct de vedere al componentei dar si al calitatii deciziilor sau a planului conducerii aradene (a existat oare vreodata asa ceva la Arad???)
Sa plece:
-Tudor
-Simao
-Edson
-Oprita
-Iacob
-Ilie
etc
Sa ramana:
- aradenii
- Vasilievic
- Hidisan
- Florin Dan
- Chita
- Iulian St.
- Baltoi
- Hora
- Balan
- Radovanovic
- Mihut

Hutan: am vorbit cu el si mi-a zis ca va pleca din vara.
marne, balan, buican, marincau, hidisan, todea, varga, i. stefan, vasilievic, radovanovici, hora ....cam astia ar trebui sa ramana...cu indulgenta.
restul sa plece toti in frunte cu bara nicolae, mitran si toata coducerea tehnica.
Redpunk_One Wrote:Oricum si fara jegurile astea de jucatori principala schimbare ar trebui facuta in cadrul conducerii clubului si din punct de vedere al componentei dar si al calitatii deciziilor sau a planului conducerii aradene (a existat oare vreodata asa ceva la Arad???)

in primul rand de aici ar trebui sa se plece in urmatorul sezon cum a spus Redpunk_One
sa ramana Tudor,Marne, Hidisan, Hora, Balan (Tudor, Balan - au declarat public ca vor ramane si in B) Todea, Varga, Radovanovic, Stefan Iulian.
lucid Wrote:marne, balan, buican, marincau, hidisan, todea, varga, i. stefan, vasilievic, radovanovici, hora ....cam astia ar trebui sa ramana...cu indulgenta.
restul sa plece toti in frunte cu bara nicolae, mitran si toata coducerea tehnica.

La fel gandesc si eu, cu exceptia celor doi ingrosati!
Restul nu au ce cauta la Arad! In plus, parca nu as schimba antrenorul...
Sa plece:
simao
edson
oprita
ilie
tudor
chita
fl. dan

sa ramana;
aradenii
hidisan
hora
marne
balan
marincau
vasiljevici
baltoi
am facut prea multe greseli in aceste 2 campionate si nu am reusit sa aducem jucatori de caracter in primul rand......totul la plesneala repede si prost....transferuri pe banda ....nume sonore....practic toti expiratii si fitosii......astia care au jucat in acesti 2 ani la UTA nu au priceput si nu vor pricepe fenomenul fotbal.....pacat atat pentru ei cat mai ales pentru noi care am traversat alaturi de ei 2 ani de nervi si neimpliniri....
daca voteaza suficienti oameni in "pool" am de gand sa listez rezultatele si sa le pun pe masa conducerii UTA-ei :icon_cheesygrin:
sa ramina:mirne,mihut,balan,marincau,buican,roszel,stefan,radovanovic,varga,todea,p​ascovici,ibeh,baltoi,sa plece restul,si sa vina:furdean,l.todea,polgar,iar pe contractul lui zaharia,simao,edson putem aduce ce-i mai buni 5 jucatori din liga 2,fara probleme
cip_leo Wrote:daca voteaza suficienti oameni in "pool" am de gand sa listez rezultatele si sa le pun pe masa conducerii UTA-ei :icon_cheesygrin:

Pai atunci schimba setarile sa putem vota si noi de vreo ...jde ori
scuzati-ma ptr vot...nu am citit sus si aia nominalizati de mine as vrea sa plece nu sa ramana:icon_cheesygrin:
Sa ramana:
1.Branko Radovanovic
2.Iulian Stefan
3.Ioan Hora
4.Marius Marne
Restul, stiti voi......
votat: marne, hutan, balan, vasilievic, hidisan, todea, varga, stefan, radovanovic
bara !
Marne, Todea, Stefan, Radovanovic... Restu out in frunte cu BARA. Afara cu amatorii !!!
hahaha am crezut ca votam cine ne dorim sa plece si am dat votul meu lui edson hahaha.

am scris mai sus cine vreau sa ramana insa cred ca cel mai de acord sunt cu postul lui tobo' . sincer as vrea sa plece toti!!!

oricum marti la antrenament le vom spune in fata iar daca nu ii gasim la antrenament le vom spune la meci!!!

AFARA TOTI DE LA UTA GUNOAIELOR!!!!!!!!!!!!!!!!
sa plece:CAT MAI REPEDE URGENT CAT MAI REPEDE
HIDISAN
TUDOR
HORA
FL.DAN
EDSON
SIMAO
MARGINEAN
M.ILIE
BALTOI
OPRITA
Daca ar ramane toti am promova la pas dar dupa parerea mea nu va ramane niciunul din aia care am dori noi.
Mai mult ca sigur Bara nu va mai investi la UTA in continuare si va incerca sa vanda tot pentru a-si mai scoate din parleala.
Plecari Bara
Sosiri Sheriff(bine ar fi chiar daca is rusii la cati bani au,si au si experienta in domeniu)

Si jucatori care sa ramana:Marne,Hora,Hidisan,Marincau,Radovanovici,Todea,Varga,Ibeh(sa vedem de ce e in stare:D)
si cam atat restu cu suturi in fund dati afara
Pages: 1 2 3
Reference URL's