06-04-2009, 04:43 PM
06-04-2009, 06:34 PM
(06-04-2009 03:51 PM)Vlad_SUR Wrote: [ -> ]de Iulian Stefan ce se mai stie?iulian stefan este titular in in divizia C in seria oltenia,si se bate la promovare,este imprumutat acolo pina in vara ,iar daca nea popica va considera in vara ca merita sa ramina in lot probabil va ramine,nu avem jucator de valoarea lui la mijloc in lotul asta.
p.s. mai are contract pina in vara lui 2010,tot in vara se reintorc bumbac si furdean
07-04-2009, 02:41 AM
da furdean unde-i?
07-04-2009, 02:33 PM
Prin divizia C, cred ca la Simeria.
11-04-2009, 08:18 AM
o mare greseala sa facut cu acest furdean,s-au dat pe el in jur de 80000 de mii de euro,in urma cu doi ani era considerat unul din primi 5 tineri jucatori din liga a doua,baiatul are 20 de ani dar sa-l trimiti sa joace la simeria cum poate sa progreze acolo,mai degraba se plafoneaza,momentan nu mai joaca nici acolo,sper ca la vara cand ii expira imprumutul la simeria nea popica sa il readuca la forma de altadata.
p.s.acelasi lucru e valabil si pentru lucian todea
p.s.acelasi lucru e valabil si pentru lucian todea
11-04-2009, 05:33 PM
Lucian Todea se plafoneaza la Bierhaus din pacate. De acolo e mai greu sa fie recuperat. Pacat!
19-02-2010, 06:42 PM
19-02-2010, 10:32 PM
27-03-2010, 08:45 PM
Ce se intampla cu Dino Eze? E retinut de procurorii nigerieni? A fost dat in consemn la frontiera? Chiar nu poate sa faca rost de nenorocita aia de viza? Imediat se termina campionatul si noi tot experimentam pe stanga, reprofiland ba un fundas central (Buican) ba un mijlocas (Roman).
O alta problema, grava din punctul meu de vedere, e lipsa celui de-al patrulea atacant. Vor interveni inevitabil suspendari, accidentari, convocari la lot sau nevoia de a face schimbari pe parcursul unei partide. Baltoi si Tchami si-au oferit gratis serviciile...
Si nu in ultimul rand, m-a surprins usurinta cu care am renuntat la Bumbac, un fundas cu experienta primei ligi, titular in echipa Unirii A.I. in sezonul in care au promovat.
O alta problema, grava din punctul meu de vedere, e lipsa celui de-al patrulea atacant. Vor interveni inevitabil suspendari, accidentari, convocari la lot sau nevoia de a face schimbari pe parcursul unei partide. Baltoi si Tchami si-au oferit gratis serviciile...
Si nu in ultimul rand, m-a surprins usurinta cu care am renuntat la Bumbac, un fundas cu experienta primei ligi, titular in echipa Unirii A.I. in sezonul in care au promovat.
27-03-2010, 09:11 PM
deja au aparut probleme in compartimentul ofensiv,astfel incat pentru meciul cu silvana stam in tucudean,pecarov si...mai nou pascariu.
p.s.e imperios necesar sa mai aducem un atacant,eventual daca nu avem forta financiara sa aducem unul macar sa ii dam o sansa lui joel tchami.
p.s.e imperios necesar sa mai aducem un atacant,eventual daca nu avem forta financiara sa aducem unul macar sa ii dam o sansa lui joel tchami.
28-03-2010, 11:07 AM
(27-03-2010 08:45 PM)benson Wrote: [ -> ]Ce se intampla cu Dino Eze? E retinut de procurorii nigerieni? A fost dat in consemn la frontiera? Chiar nu poate sa faca rost de nenorocita aia de viza? Imediat se termina campionatul si noi tot experimentam pe stanga, reprofiland ba un fundas central (Buican) ba un mijlocas (Roman).Dino nu a respectat termenul de sedere legal in tara, preferand sa petreaca sarbatorile de iarna la Buzau in compania unei fete si a fost expulzat, primind si o interdictie de a intra in tara pe o perioada de 6 luni. De aceea i se respinge cererea de viza si nu e deloc vina clubului, care i-a pus in vedere acest lucru!
Cat despre Joel Tchami, ma repet, desi o sa fiu luat din nou la bani marunti de prieteni, merita o sansa in conditiile in care nu avem atacanti in lot. Ce ne facem daca, Doamne fereste, Dejan sau George se accinenteaza inainte de meciul cu Simleul? Trebuie luate in considerare toate aspectele care apar pe timpul competitiei, suspendari, accidentari, convocari la lot sau chiar forma slaba a unor jucatori. Daca nu ne costa prea mult (chiar pe nimic nu poate sa joace Joel, din ce traieste?, si la urma urmei nu e moral sa nu-l platesti pentru munca depusa) si e singura solutie, atunci ce mai asteapta stafful tehnic?
05-09-2010, 10:50 AM
UTA / Mircea Gheorghe, aşteptat să revină la Arad
Gruparea de pe Mureş nu a încheiat campania de transferuri. După ce fundaşul Tânc a fost titular în partida cu Alro Slatina, deşi venise de doar câteva zile la Arad, roş-albii ar mai putea aduce un goalkeeper şi un mijlocaş ofensiv. “Mircea Gheorghe ar putea veni chiar de luni. Vizăm şi un portar brazilian, căci nu putem sta în doar doi portari, dintre care unul de 17 ani”, a spus directorul sportiv al arădenilor, Adrian Onica.
Mijlocaşul ofensiv Mircea Gheorghe (foto, 29 ani) a mai jucat la UTA în perioada 2008-2009, iar acum nu are echipă. Acţionaţi tasta “play” pentru a audia reportajul partidei UTA – Alro Slatina.
Foto: Pro Sport
http://www.diviziasport.ro/index.php?pag...age=LIGAII
Gruparea de pe Mureş nu a încheiat campania de transferuri. După ce fundaşul Tânc a fost titular în partida cu Alro Slatina, deşi venise de doar câteva zile la Arad, roş-albii ar mai putea aduce un goalkeeper şi un mijlocaş ofensiv. “Mircea Gheorghe ar putea veni chiar de luni. Vizăm şi un portar brazilian, căci nu putem sta în doar doi portari, dintre care unul de 17 ani”, a spus directorul sportiv al arădenilor, Adrian Onica.
Mijlocaşul ofensiv Mircea Gheorghe (foto, 29 ani) a mai jucat la UTA în perioada 2008-2009, iar acum nu are echipă. Acţionaţi tasta “play” pentru a audia reportajul partidei UTA – Alro Slatina.
Foto: Pro Sport
http://www.diviziasport.ro/index.php?pag...age=LIGAII
11-09-2010, 07:32 PM
Stir cineva de la ce echipe au venit jucatori Alin Ignea si Calvin?
11-09-2010, 07:35 PM
Alin Ignea cred ca e de la juniori de la UTA si Calvin a jucat la Gloria sezonul trecut.
11-09-2010, 08:08 PM
Nu puteti sa faceti sa ramana topicul dar sa dispara chestionarul?
11-09-2010, 08:20 PM
ba da :)
ps. Suru este un timisorean care a evoluat pentru Fortuna Covaci, iar Ignea este un alt timişorean care a evoluat recent pentru Gloria Arad şi Naţional Sebiş. Calvin este un aradean care a evoluat pentru Gloria si in vara aceasta si-a incercat norocul in Portugalia unde s-a mutat impreuna cu mama sa.
ps. Suru este un timisorean care a evoluat pentru Fortuna Covaci, iar Ignea este un alt timişorean care a evoluat recent pentru Gloria Arad şi Naţional Sebiş. Calvin este un aradean care a evoluat pentru Gloria si in vara aceasta si-a incercat norocul in Portugalia unde s-a mutat impreuna cu mama sa.