Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Transferuri
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
RaduGeorge Wrote:N'Jock , Florentin Petre , Elton , Panin , Botis ; neaparat ar trebui achizitionati si dc vindem jumate de echipa :)

I-as lua pe toti cei enumerati de tine in afara de N`Jock.Dupa cate am vazut,nu mai este nici pe departe jucatorul ce a fost la Arad.Chiar azi am citit ca a fost amendat cu 10.000 de dolari din cauza ca l-a criticat pe Cioroianu.Nu avem nevoie de el la echipa,putem gasi alt atacant mai bun ca el.Elton nu prea are fizic,dar are viteza si dribleaza foarte bine,deci cred ca ar fii un plus pentru echipa.Sa vina Panin,dar nu cu pretentii foarte ridicate.Florentin Petre ar fii foarte bun acolo la mijloc pe dreapta,Botis se descurca foarte bine in aparare.Am avea nevoie de ei,repet in afara de N`Jock.
ai gradina mare?:))
RaduGeorge Wrote:elton , neaparat E CEL MAI BUN DIN DIVIZIA A IN PLM MERITA SI 8,10 MILIOANE , sa am bani eu l-as cumpara

Cred ca glumesti.10 milioane de ce?De nasturi?:eek: Ii bun,nu zic ca nu,dar nu as da pe el mai mult de 400.000 euro.
oare se pricep sa puna parchet ca iau si eu vreo 2...:lol::lol::lol:
pentru ca deocamdata e doar un copil 21 de ani , e jucator de viitor si il vad ca un viitor balon de aur , iubeste fotbalul si sincer cand e pe teren nu-mi pot lua ochii de la el ; eu il vad peste multi jucatori de la echipe mari de champion league , ii lipsesc doar putine jocuri in picioare .
RaduGeorge Wrote:pentru ca deocamdata e doar un copil 21 de ani , e jucator de viitor si il vad  ca un viitor balon de aur , iubeste fotbalul si sincer cand e pe teren nu-mi pot lua ochii de la el ; eu il vad peste multi jucatori de la echipe mari de champion league , ii lipsesc doar putine jocuri in picioare .

In primul si in primul rand ii lipseste fizicul!Cel mai mare defect al lui!
si lui Maradona ii lipsea, dar s-a dovedit a fi unul dintre cei mai buni din lume ; ii lipseste lui fizicul dar compenseaza prin inteligenta tehnica si spectacol , si e jucatorul care poate face diferenta , si de ce nu poate deveni chiar un simbol pentru UTA
Dintre numele enumerate mai sus clar Panin si Fl.Petre daca s-ar putea,Elton desi e tehnic din cauza inaltimii vesnic va fi privit ca si un personaj de la circ,Njock si Botis sunt sub ce avem la ora asta la echipa,poate si Ianu ar trebui adus sau un alt varf de viteza pt ca de careu il avem pe Edson si o alternativa pe partea stanga
ady_tuning Wrote:
RaduGeorge Wrote:pentru ca deocamdata e doar un copil 21 de ani , e jucator de viitor si il vad ca un viitor balon de aur , iubeste fotbalul si sincer cand e pe teren nu-mi pot lua ochii de la el ; eu il vad peste multi jucatori de la echipe mari de champion league , ii lipsesc doar putine jocuri in picioare .

In primul si in primul rand ii lipseste fizicul!Cel mai mare defect al lui!

nu va juca NICIODATA la o echipa mare. nu face faza defensiva. pentru a-l tine in teren trebuie sa ai alti 9 jucatori care sa joace si pentru el si sa te multumesti cu o pasa de geniu sau un dribling prin care sa scoata jucatori din joc. nu e rau dar mie nu imi place "de nici o culoare'. in plus de asta, eu port ochelari si imi va fi foarte greu sa-l vad...
Lacatus stie ce face si nu ori ce jucatori duce!!!Da sa nu uite sa il dea pe DANALACHE!!!!Hai UTA!!!!!
RaduGeorge Wrote:N'Jock , Florentin Petre , Elton , Panin , Botis ; neaparat ar trebui achizitionati si dc vindem jumate de echipa :)

Din cei 5 ne-ar trebui doar 2 (Petre si Panin) care nu pot fi adusi deocamdata! Restul de 3 nu reprezinta nimic in fotbalul actual!
1. N'jock nu mai e ce-a fost, nu ne-ar ajuta cu nimic. Am avea nevoie de un atacant de viteza, pentru ca de careu avem.
2. Elton degeaba este el tehnic si brazilian daca nu ajuta cu nimic echipa. De bun ce este nu joaca la steaua, cu atat mai putin l-as dori la UTA.
3. Botis nu este peste nici unul din fundasii nostrii centrali, dar admit ca l-am putea avea in lot.
Petre si Panin, 2 valori indiscutabile de care am avea oricand nevoie!
RaduGeorge Wrote:pentru ca deocamdata e doar un copil 21 de ani , e jucator de viitor si il vad  ca un viitor balon de aur , iubeste fotbalul si sincer cand e pe teren nu-mi pot lua ochii de la el ; eu il vad peste multi jucatori de la echipe mari de champion league , ii lipsesc doar putine jocuri in picioare .

Pai ce, Elton are picioare? Alea-s grisine...
UTA daca vinde 3 jucatori si face in total macar 1 milion de EURO, ar putea alege varianta asta:

Elton-500.000 euro

Un atacant de la o echipa din Bucuresti [Steaua,Dinamo,Rapid]-300.000 euro

Dorin Goian [fundas] - 200.000 euro
sergiuarad Wrote:UTA daca  vinde 3 jucatori si face in total macar 1 milion de EURO, ar putea alege varianta asta:

Elton-500.000 euro

Un atacant de la o echipa din Bucuresti [Steaua,Dinamo,Rapid]-300.000 euro

Dorin Goian [fundas] - 200.000 euro

Serj, te credeam om serios! :)
Vortex Wrote:
RaduGeorge Wrote:pentru ca deocamdata e doar un copil 21 de ani , e jucator de viitor si il vad ca un viitor balon de aur , iubeste fotbalul si sincer cand e pe teren nu-mi pot lua ochii de la el ; eu il vad peste multi jucatori de la echipe mari de champion league , ii lipsesc doar putine jocuri in picioare .

Pai ce, Elton are picioare? Alea-s grisine...

Pentru Steaua, Elton sa zicem ca nu e nu stiu ce, pentru ca Steaua are pretentii de Champion League, dar pt. UTA ar fi foarte bun Elton, pentru ca in sezonul viitor, UTA ar putea prinde un loc de inter-totto, iar peste 2-3 ani...sa mai adaugam o stea la tribune....=>> Un Trofeu
La UTA nu ii trebuie nici un Elton!Nu zic ca nu-i bun dar nu are ce cauta la UTA is altii mai buni ca el ;). Dai pe un jucator milioane de euro cand pe banii aia poti lua 5 jucatori buni nu numa unu !
RazvY92 Wrote:La UTA nu ii trebuie nici un Elton!Nu zic ca nu-i bun dar nu are ce cauta la UTA is altii mai buni ca el ;)

CORECT!
Daca il ducem la UTA pe Elton probabil ii vom pierde pe Hidi , Hora sau Simao pentru ca trebuie sa-i facem loc lui Elton , dupa ce mijlocul a inceput sa miste ceva dupa mult timp de asteptare iar sa-l schimbam ? => Elton NU are ce cauta la UTA!
Parca ati luat-o toti razna cu Elton! Ori faceti thread numit Elton ori ar fi bine sa incheiem subiectul pentru ca sunt jucatori mult mai importanti in echipa deocamdata, iar cand atingeti subiectul Elton parca sunteti oile razboinicului! (NO OFFENCE!)
el-ton...el-ton...el-ton:lol:
Reference URL's