suporter_uta Wrote:Dpdv al transferurilor azi numai vesti proaste. Se pare ca i-am "pierdut" pe Badea si Drida; cat despre Varga, eu nu cred ca o sa fie transferat. Suntem ca acum 3 ani. Diferenta este ca atunci in aveam pe Popa, antrenor ce putea sa construiasca o echipa. Acum cu Lacatus.......
daca imi aduc bine aminte Ionut Popa nu avea atunci experienta de a antrena in Liga I si nici jucatori nu prea aveam ca toti au plecat ptr ca era vorba sa
vindem locul la dihor..eu sunt optimist ;)
Auzi bey. Drida s-ar intoarce acas dar nu-l lasa constiintza. Unde acasa, la comlaush??? Las sa stea la stiaua sa frece banca :roll: :roll: :roll:
La comlois, da! ;-) Tin minte ca in anu' retrogradarii din A, m-am intalnit cu el in discoteca!?, la Santana...Zicea ca il doare in cur ca retrogradeaza!Da' chestia asta cred ca am mai postat-o, pa undeva :smt030
HAIDE UTA!!!
"Varga - cu un picior si jumatate la UTA"
Vineri, 07 Iulie 2006-Sporarad.com
"In sfarsit, Wisla Cracovia i-a dat un raspuns UTA-ei in ceea ce-l priveste pe Norbert Varga. Spre satisfactia aradenilor, conducatorii polonezi sunt dispusi sa renunte la valorosul mijlocas iar varianta propusa de ei este transferul definitiv. In plus de asta Wisla a fost de acord sa accepte o plata in cateva transe, ceea ce reprezinta un avantaj clar pentru Sandu Ion si Nicolae Bara. Foarte bine dispus, acesta din urma ne-a declarat in aceasta seara urmatoarele: „Cazul lui Varga este pe cale sa se incheie fericit pentru UTA. De acum se poate spune ca fotbalistul este cu un picior si jumatate in curtea noastra. Polonezii au dat dovada de multa intelegere, dandu-si seama pote ce mult ne dorim acest jucator".
Ruptura dintre Varga si Wisla Cracovia denota si din faptul ca antrenorul Dan Petrescu nu l-a folosit nici macar un minut pe aradean la „amicalul" de aseara castigat in fata celor de la Celtic Glasgow cu 2-0 si asta in conditiile in care toti jucatorii din lot au avut o sansa de afirmare, inclusiv romanii Dolha, Chiacu sau fostului „bancar", Thwaite"
Hm!... Nu stiu ce sa zic in cazul lui Norbert Varga. La un jucator de certa valoare nu se renunta asa usor... Oare Wisla de ce a facut-o ?
Oare o sa cada drobul de sare ?! :eek:
The_Kid Wrote:Oare o sa cada drobul de sare ?! :eek:
Poate da, poate nu :lol:
Lasa-l kid0ule ca ala nu l-a vazut cum joaca.
Ce mare jucator e si Varga asta ? Are vreo 24 de ani (nu stiu exact) si spuneti-mi va rog pe unde a jucat pina acum. Doar in Divizia B. S-a du in iarna la Wisla (a ajuns acolo doar ca era antrenor roman acolo) si a jucat vreo citeva meciuri dupa care s-a accidentat.
Varga e un jucator bun de Divizia B. Poate face fata si in A , dar oricum nu e mare valoare sa cadem pe spate. Fata de Szyler si Dumitra e mai bun, dar nu e mare scula stati linistiti.
As vrea ca UTA sa aduca jucatori cu experienta, ce au jucat minim 2-3 campionate in Divizia A, jucatori pe care sa ne putem baza, nu eterne promisiuni gen Varga, Rusu, Apostu care in Divizia A nu au confirmat. Din ce imi aduc aminte Varga n-are meci in Diviza A in afara de citeva la UTA in returul din A, Rusu a jucat un meci pt Rapid, iar Apostu de asemenea f. putin la Farul.
Am dreptate?
Ca sa rezisti in A iti trebuie un schelet de 5-6 jucatori cu experienta pe care sa te poti baza si care sa fii jucat cit de cit fotbal in Divizia A. Iar restul pe linga acestia sa fie bunicei.
UTA nu a adus deocamdata jucatori care sa fii demonstrat ceva in Divizia A pina acum. Asta e parerea mea. Cu ce avem acuma nu ne putem salva. Mi-ar fii placut nume precum: Todoran, Paleacu, Coroian, Ionut Badea, Cruceru, Croitoru. Nu sunt nu stiu ce jucatori dar macar cit de cit au jucat ceva prin Divizia A.
Sunt de acord cu RED&WHITE,daca varga nu e bun atunci cine?el a fost capitanul echipei si demonstrat k poate si mai mult ajungand dincolo...hai sa fim seriosi...Varga chiar e un fundas foarte bun
Eu nu am zis ca Varga e jucator slab, am zis ca nu e mare scula. Ca dovada n-a jucat fotbal la nivel inalt (Diviza A) pina la virsta asta (cred ca are vreo 24 de ani.
am impresia ca pe ori cine ar aduce se gasesc circotasi care sa nu le fie pe plac, cred ca marile surprze se vor intimpla in ultima saptamina de transferuri.
Divizia A a ajuns la un nivel inalt doar de la inceputul campionatului ce a trecut.Pana atunci Romania era praf la capitolul fotbal fata de ce sa juca in celelalte tari...sa fim realisti.Nu sunt chiar asa multi care sa stie sa joace la un nivel inalt iar care pot sa joace la acel nivel nu cred k vor putea ajunge la UTA deoarece sunt scumpi...deci hai sa ne multumim cat de cat cu echipa pe care o vom avea si sa il lasam pe Lacatus sa se ocupe de asta pana la final...
Hai sa vedem atunci cand campionatul va incepe cine a avut dreptate...daca ala nu e bun,ala nu e bun...si chestii de genu...
LUNA_suportera, trebuie sa credem ca vor ajunge jucatori cu adevarat de clasa la UTA, si nu jucatori obscuri, pentru ca nici echipa fanion a Aradului nu e oarecare. Trebuie sa ne convingem de acest aspect. Revenind la jucatorii care se pregatesc cu UTA la ora actuala, eu cred ca multi dintre ei au deprinderile necesare pentru a fi competitivi in liga de elita a fotbalului nostru. Ne-am saturat de atatia pseudocritici. Forever UTA !!!!!!!!
Macar sa vedem primele amicale sa ne dam cu parerea despre ei!
Nu cred ca vrea nimeni sa aduca niste anonimi, dar eu va linistesc ca de obicei : TOT UTA VA FI CAMPIOANA!
Vortex,stai putin k m-ai inteles gresit.Petschovschi a spus k Varga n-a jucat fotbal la un nivel inalt iar eu i-am explicat k nu avea cum sa joace pt k in Romania nu se juca fotbal la un asemenea nivel pana acum,recent.Parerea mea k Varga ar putea fi de mare folos echipei (care bineinteles nu e una oarecare!!!)...
Eu vreau sa cred k vor veni jucatori de clasa la UTA si imi doresc lucrul asta foarte tare dar zimi cati bani s-au dat pana acuma pe jucatori si cati dintre ei sunt de clasa... :D
Hai sa credem in continuare k vin vremuri bune si sa speram k va fi bine in final pt k speranta moare ultima...nu?
LUNA_suportera, dupa cum ti-am mai scris, eu cred ca jucatorii care se pregatesc acum cu UTA (majoritatea) sunt de calitate. Intr-adevar, n-au un "nume"(poate in fara de Oncica), cum ne place noua sa zicem. Nimeni nu s-a nascut insa vedeta. In timp, se va vedea adevarata valoare a acestora si-si vor dobandi intr-adevar statutul de vedeta fotbalistica (atat ne intereseaza, nu si alte tipuri de vedete) ... trebuie sa le acordam bine-meritatul ragaz :) Forever UTA !!!!!!!!!
UlTrA Wrote:am impresia ca pe ori cine ar aduce se gasesc circotasi care sa nu le fie pe plac, cred ca marile surprze se vor intimpla in ultima saptamina de transferuri.
"Marea surpriza" Naidin.
eu cred k ar trebuii sa se orienteze spre echipe care nu mai au nevoie de jucatori gen poli.zic k naidin ne-ar fii de folos,silvasan ar fi o solutie..FORZA UTA