Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Transferuri
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Stojanovic, faza zilei la antrenament
Marþi, 20 Februarie 2007
La sedinta de pregatire desfasurata in aceasta dimineata pe arena CSS Gloria, sarbul Boban Stojanovic a facut faza zilei. Proaspata achizitie a „Batranei Doamne" a primit o pasa grea pe care a preluat-o cu stangul, iar in secunda urmatoare a tras din voleu cu dreptul la poarta, surprizand pe toata lumea cu executia sa. De maine, antrenamentele vor fi conduse din nou de catre „principalul" Marius Lacatus, care a revenit in seara aceasta la Arad, dupa ce a participat la inmormantarea soacrei sale in judetul Salaj. UTA va intra in cantonament pentru meciul cu „ros-albastrii" vineri, la pranz.

Ultima actualizare ( Marþi, 20 Februarie 2007 )

http://www.sportarad.com
Edson - la parametri normali      
Marþi, 20 Februarie 2007  
Cu cinci zile inaintea partidei cu Steaua, „infirmeria" UTA-ei este aproape goala. In afara mai vechilor indisponibili, Codreanu, Buican si Stefan, despre care se stie ca nu vor putea fi recuperati pana spre mijlocul returului, restul fotbalistilor care au avut probleme medicale revin treptat in „circuit". Spre exemplu, astazi, portughezul Edson a rezistat unui antrenament complet, la capacitate maxima, in timp ce Norbert Varga evolueaza si el spre bine dupa contractura musculara suferita sambata, cu FCM Resita. In ceea ce-l priveste pe Dorin Mihut, care era suspect de pubalgie, alarma a trecut, iar de maine fundasul dreapta se va pregati cot la cot cu colegii sai.

UTA si-a mai adus un brazilian!
Miercuri, 21 Februarie 2007
De astazi, „Batrana Doamna" mai are un brazilian in lot. Pe filiera impresarului care l-a adus la Arad si pe Tiago Ramos, in aceasta dimineata la club s-a prezentat Ilario Casani, un fundas central de 19 ani. Jucatorul are 1,90 metri si vine din campionatul tarii pentru a incerca sa convinga stafful aradean ca poate face saltul in Liga 1. Deocamdata, Casani va evolua pentru „satelitul" Gloria, primele minute pe taram romanesc bifandu-le chiar astazi, in amicalul „tramvaistilor" cu CFR Timisoara. Brazilianul a evoluat - insa - doar 25 de minute, caci l-au batut ghetele cumparate chiar in aceasta dimineata si a fost inlocuit cu Ionele. Asa se face ca deocamdata, posibila achizitie a UTA-ei nu a avut timpul necesar sa se remarce cu ceva

nu inteleg de ce au mai adus un fundas si nu un atacant sau un mijlocas dreapta? incepem iarasi sa luam ce ne pica ?in legatura cu cartea verde a lui Varga sper sa se rezolve desi sunt foarte sceptic avand in vedere ca nu a ajuns in 2 luni care sunt sansele sa ajunga azi ?
Suspans cu Norbert Varga

DEZAMAGIT Norbert Varga poate deocamdata sa îmbrace doar echipamentul de antrenament, nu si pe cel de joc
INCERTITUDINE Wisla Cracovia n-a trimis înca la Bucuresti cartea verde a fotbalistului, care ar putea lipsi cu Steaua.

Cartea verde a fotbalistului împrumutat de la Wisla Cracovia pentru un an si jumatate nu a sosit înca, polonezii exasperându-i pe aradeni.

Saptamâna trecuta, oficialii clubului Wisla Cracovia i-au anuntat pe omologii aradeni ca au trimis pe adresa Federatiei Române de Fotbal cartea verde a lui Norbert Varga. Documentul în baza caruia se pot opera transferuri internationale n-a ajuns însa la Bucuresti. De la începutul saptamânii, de când au constatat ca actul lipseste, conducatorii utisti au intrat în transa. “Cartea verde nu e la FRF. Discut zilnic cu cei de la Wisla Cracovia, însa mereu îmi spun ca mâine se rezolva. Ei sustin ca si-au mutat sediul, ca n-au instalat liniile telefonice, dar deja se apropie termenul. Am luat legatura cu Florin Prunea, sa vorbim direct la Federatia din Polonia, sa obtinem cartea verde direct de acolo. Nu putem risca sa nu-l avem pe Varga legitimat”, a declarat Marius Mitran, oficial al FCM UTA. Indiferent de modul în care se va solutiona problema cu cartea verde, fotbalistul va ramâne la UTA, deoarece aradenii au achitat contravaloarea împrumutului, iar actele între cluburi au fost deja parafate.

Un alt fotbalist venit recent al carui transfer e înca nerezolvat este sârbul Boban Stojanovic. Atacantul adus de la Steaua Rosie Belgrad via Hajduk Kula, a semnat cu “Batrâna Doamna”, iar de ieri se antreneaza sub comanda lui Marius Lacatus, însa n-a obtinut înca legitimarea la LPF. Conform conducatorilor aradeni, nu vor fi probleme cu transferul lui Stojanovic, impresarul acestuia fiind asteptat la Bucuresti cu toate actele necesare.

Altfel, fundasul central brazilian Casoni a fost testat ieri, în meciul amical dintre Gloria Arad si CFR Timisoara, scor 1-3. Probabil, însa, nu va fi pastrat la Arad, el neintrând oricum în calcule la prima echipa.

http://www.prosport.ro
robitzi Wrote:nu inteleg de ce au mai adus un fundas si nu un atacant sau un mijlocas dreapta? incepem iarasi sa luam ce ne pica ?in legatura cu cartea verde a lui Varga sper sa se rezolve desi sunt foarte sceptic avand in vedere ca nu a ajuns in 2 luni care sunt sansele sa ajunga azi ?

Pai probabil a venit moca, s-a trezit impresarul lui ca nu mai are unde sa-l duca si a incercat la UTA ca doar nu costa pe nimeni nimic.
"steaua este organizatorul partidei pe baza sportiva a bihorului!!!!!bihorul pune la dispozitia stelei baza sportiva si utilitatile si restul problemelor privesc direct clubul steaua!!!!bihorul este doar executant!!!!!!!!!!!varga s-a rezolvat in ultima clipa!!!!!!!! "

Mai sus am pus un reply al domnului Danciar din topicul "Intrebari pentru Danciar Ionel". Retineti va rog pentru acest topic doar informatia referitoare la Norbi Varga.:smile:
Astazi, Marius Mitran a inregistrat la Liga Profesionista de Fotbal si contractele lui Norbert Varga si Boban Stojanovic. Cei doi s-au temut pentru intarzierea cartilor verzi de la Wisla Cracovia, respectiv Steaua Rosie Belgrad, insa pana la urma ei se vor afla la dispozitia lui Marius Lacatus pentru partida cu Steaua. „Toate contractele sunt inregistrate in acest moment. Nu mai avem nicio problema.”, a confirmat Mitran, directorul de imagine al UTA-ei.

Totusi, in cazul lui Varga, prezenta in lotul impotriva campionilor nu este certa, mijlocasul resimtindu-se dupa meciul amical cu FCM Resita, cand a suferit o contractura. Aradeanul s-a antrenat la intensitate redusa timp de trei zile, dar spera intr-o recuperare totala pana la ora intalnirii de duminica.

Portughezul Simao - noul Mara
Joi, 22 Februarie 2007
Odata cu legitimarea sarbului Boban Stojanovic, UTA a putut bate in cuie numerele de pe tricouri pentru sezonul de primavara in Liga 1. Stafful adiministrativ a avut ceva treaba, fiindca in lot au sosit 13 jucatori noi, zece dintre ei „mostenind" numerele de la fotbalistii indepartati la inceputul anului. Astfel, noul Bogdan Mara, cel putin dupa cifra 20 ce o va purta pe spate este portughezul Bruno Simao, in timp ce numarul 10 a fost „acontat" de marea speranta adusa de la Lotus Felix, Lucian Todea. Un alt lusitan, Edson Da Sousa, a luat numarul purtat de Sorin Oncica (8), in timp ce numarul 1 a fost evitat si de Sebastian Hutan, portarul care a sosit in aceasta iarna de la Sheriff Tiraspol. Dar iata intregul lot al UTA-ei pentru partea a doua a sezonului 2006-2007 si numerele pe care le vor purta cei 30 de jucatori:

Portari

12. Marius Mirne
30. Daniel Tudor
40. Sebastian Hutan

Fundasi

2. Corneliu Codreanu
3. Nikola Vasiljevic
4. Doru Buican
5. Alexandru Tudose
6. Daniel Chirita
16. Adrian Rusu
17. Dorin Mihut
24. Laszlo Balint
25. Ionut Balan
29. Cosmin Pascovici

Mijlocasi

10. Lucian Todea
11. Florin Hidisan
13. Daniel Melinte
14. Tiago Ramos Fernandes
15. Ioan Hora
18. Cristian Todea
20. Martins Simao
21. Radu Anca
22. Ivan Djokovic
23. Norbert Varga
26. Iulian Stefan
99. Diogo Andrade

Atacanti

7. Bogdan Apostu
8. Edson Da Sousa
9. Valentin Simion
19. Cristian Danalache
28. Boban Stojanovic

vad ca acuma peste tot nr 99 este la moda
E un dezavantaj faptul ca ei au jucat deja doua meciuri oficiale in acest an, iar pentru voi va fi primul?
"Nici nu se pune problema. Pentru noi, este meciul vietii, cu o echipa la care cred ca oricare dintre noi si-ar dori sa ajunga si vor da totul sa arate ca au valoare. "

Norbert Varga-Interviu pentru spt.ro

Hm cel putin in fata mea si-a mai pierdut din popularitat cu declaratia aceasta.

razvanpsv

asa si ii toti vor sa ajunga in atentia lui steaua,dinamo si rapid......si din pacate mai nou poli ...mai tineti minte cand a vrut sa mearga la poli Varga nu? si ce a spus atunci......eu il iert da nu il uit:x

Quote:La ora actuală nici nu se mai pune problema de rivalităţi. UTA e prea jos să mai concureze cu Poli. E adevărat că înainte au fost, însă acum e prea mare diferenţa. Am mai fost la meciurile lui Poli şi am văzut că nici suporterii nu mai amintesc de vechile rivalităţi. Dacă va juca UTA din nou în prima divizie, va fi altceva.
....Varga
Si uite ca am revenit si eu...chiar ieri am trecut prin Arad,LUNA...

Pe hartie arata foarte bine campania de achizitii...ramane de vazut cum se vor comporta! Meciul cu steaua nu l-am vazut din pacate,dar e un rezultat foarte bun,un punct mare!
a plecat denis serban de lla Dinamo....exact postul care lipseste UTEi..oare nu s-a gandit nimeni la varianta asta?????
crristi Wrote:a plecat denis serban de lla Dinamo....exact postul care lipseste UTEi..oare nu s-a gandit nimeni la varianta asta?????

M-am gandit eu, dar ce folos?
perioada de transferari s-a incheiat!!!!

Miki

cip_leo Wrote:perioada de transferari s-a incheiat!!!!

dar un jucator liber de contract se poate legitima oricand!!!!
daca ar vrea l-ar putea legitima fara nici o problema la gloria(satelitul)...nu-mi fac sperante fiindca ala-i gunoi de mitic si fac pariu ca va merge la echipa gen national...

Miki

eu nu mi l-as dori... s-a vazut cat a stat si la dinamo... e un fel de sabin ilie !!!! multa lume m-a luat la misto cand l-am criticat si am zis ca nu va ramane ... dar se pare ca am avut dreptate... eu unu nu-l vreau pe denis serban!
Da....Dennis Serban ar fi ajutat mult UTA...pacat...
Reference URL's