Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Transferuri
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Daca si Simion a demonstrat ca are valoare de atacant, atunci....ne lasam cu totii de comentat fotbal!
mns Wrote:Am o presimtire, mai asta mai ne lipseste, daca vin panaramele alea doua (Hutan si Botis) probabil vor pleca Tudor si Chirita. Numai bine ne pregatim de retrogradare cu toti paralelii cu fotbalul care ne-au dus in B si in 2003.
La ce pret l-au luat comparativ cu valoarea lui e o afacere plus ca Hutan a venit la UTA si cu sufletul.E totusi greu sa gasesti un portar de valoare in momentul de fata asa ca e bine ca l-am luat.
Despre Botis insa nu cred ca e peste ce avem la ora asta in aparare plus ca avem o gramada de fundasi,ar fi doar un transfer sentimental.
In alta ordine de idei cand aducem mijlocasul ala staga sa nu mai jucam cu improvizatii si poate un atacant ca se pare ca Tiago nu va fi retinut in lot?

red11

Non-Phixion Wrote:Daca si Simion a demonstrat ca are valoare de atacant, atunci....ne lasam cu totii de comentat fotbal!

hmmm
Se tot vorbeşte de o discuţie, înainte de cantonament, între căpitanul echipei UTA şi finanţatorul Sandu Ion, după care se părea că drumurile lor se vor despărţi, mai ales că există o ofertă de la Unirea Urziceni pentru portar. Mai mult decât atât, chiar Tudor l-a anunţat pe Lăcătuş, în prima zi de cantonament, că ar dori să părăsească echipa, deoarece Sandu Ion are câteva semne de întrebare faţă de unele meciuri în care el ar fi fost învins prea uşor.

Ce pana mea v-am zis? Nesimtitul ala de Sandu Ion (cea mai mare ciuma care s-a putut abate asupra acestei echipe, probabil acum vrea sa distruga UTA si pentru a doua oara) il acuza pe Tudor ca nu si-a aparat corect sansele. Pe langa faptul ca Tudor a scos echipa din c***t de cateva ori, acum vine panarama asta sa-l dea afara.

Daca merge cineva pe la club, intrebati-l asa ca idee pe Sandu Ion, cati bani a bagat el in echipa si cati bani a bagat Bara. Nu cumva a venit el aici fara nici un leu cu dorinta de a scoate cat mai multi bani din transferuri de genul asta si din preturi uriase la bilete? Cine credeti ca a bagat preturile alea in tur?

In dizgratia cui din conducere credeti ca a ajuns Chirita si de ce e posibil sa vina Botis si cine credeti ca e mai schump dintre Chirita si Botis?
Hutan si Botis nu ne-ar vinde niciodata. Despe Tudor n-as baga mana in foc ca sa nu vorbesc de mercenarii pe care i-am avut in echipa in ultimul sezon de divizia A.
Cu Hutan si Marne la echipa, Tudor poate fi vandut daca primim un pret bun. In conditiile in care nu ai un centru dezvoltat de copii si juniori, e foarte greu sa transferi zeci de jucatori fara sa vinzi nimic. Trebuie doar sa speculezi momentele favorabile existente pe piata transferurilor. In conditiile in care il iei pe Hutan cu 150.000 si il vinzi pe Tudor cu 300.000, se poate spune ca ai facut o afacere buna pt ca sunt de valori apropiate si Hutan e mult mai tanar si aradean pe deasupra.
Bai mns nu mai vorbi daca nu cunosti, Sandu Ion a bagat bani in egala masura cati a bagat si Bara. Sunt de acord cu tine ca tipul are o problema de comunicare, este mai ignorant asa de felul lui, mai flegmatic uneori, dar sa nu uitam ca este om de afaceri si trebuie sa supravietuiasca in jungla aia.
Nu incerc sa ii iau apararea pt ca si mie mi-a fost la fel de antipatic, insa tu mergi prea departe si faci niste afirmatii grave fara sa te bazezi pe niciun fundament.
Tudorica este un portar bun dar are si el bubele lui, iar daca ar trebui sa aleg dintre el si Hutan si de 1000 de ori sa ma intrebi si nu as ezita niciodata sa il aleg pe Hutan.
mns Wrote:Se tot vorbeşte de o discuţie, înainte de cantonament, între căpitanul echipei UTA şi finanţatorul Sandu Ion, după care se părea că drumurile lor se vor despărţi, mai ales că există o ofertă de la Unirea Urziceni pentru portar. Mai mult decât atât, chiar Tudor l-a anunţat pe Lăcătuş, în prima zi de cantonament, că ar dori să părăsească echipa, deoarece Sandu Ion are câteva semne de întrebare faţă de unele meciuri în care el ar fi fost învins prea uşor.

Ce pana mea v-am zis? Nesimtitul ala de Sandu Ion (cea mai mare ciuma care s-a putut abate asupra acestei echipe, probabil acum vrea sa distruga UTA si pentru a doua oara) il acuza pe Tudor ca nu si-a aparat corect sansele. Pe langa faptul ca Tudor a scos echipa din c***t de cateva ori, acum vine panarama asta sa-l dea afara.

Daca merge cineva pe la club, intrebati-l asa ca idee pe Sandu Ion, cati bani a bagat el in echipa si cati bani a bagat Bara. Nu cumva a venit el aici fara nici un leu cu dorinta de a scoate cat mai multi bani din transferuri de genul asta si din preturi uriase la bilete? Cine credeti ca a bagat preturile alea in tur?

In dizgratia cui din conducere credeti ca a ajuns Chirita si de ce e posibil sa vina Botis si cine credeti ca e mai schump dintre Chirita si Botis?

Nu l-am agreat niciodata pe Sandu Ion dar de data asta s-ar putea sa aiba dreptate. Urmareste inca o data primul gol incasat cu Steaua, Poli, Galati si al doilea gol luat la Piatra Neamt si s-ar putea sa-ti schimbi parerea.
Dupa ce a inceput Liga I am avut unele cunostiinte ce se ocupau cu diverse probleme pentru club, iar cel putin la inceput, Sandu Ion a venit acolo doar asa sa se bage si el in seama, s-a numit investitor dar nu a bagat nimic, el e un fel de contact pentru Bara la Arad. Cel putin la inceput, Bara a fost singurul care a pus "banii jos", scopul lui Ion fiind acela de a investi dupa ce clubul scoate profit. Pe langa asta, mi se pare ciudat cum Tudor acum cateva zile afirma ceva, dar acum brusc vrea sa plece, mai ales ca i s-a pus pata lui Sandu Ion pe el.

Edit dupa mesajul lui albrosu:

E si el om, greseste, pe langa asta, am incredere in Lacatus si in faptul ca el ar fi fost primul om care l-ar fi dat afara in cazul in care l-ar fi gasit cu mata in sac. Si astea sunt 3 goluri din 19 meciuri, nu poti sa zici ca in unele cazuri nu a salvat echipa.
mns Wrote:Dupa ce a inceput Liga I am avut unele cunostiinte ce se ocupau cu diverse probleme pentru club, iar cel putin la inceput, Sandu Ion a venit acolo doar asa sa se bage si el in seama, s-a numit investitor dar nu a bagat nimic, el e un fel de contact pentru Bara la Arad. Cel putin la inceput, Bara a fost singurul care a pus "banii jos", scopul lui Ion fiind acela de a investi dupa ce clubul scoate profit. Pe langa asta, mi se pare ciudat cum Tudor acum cateva zile afirma ceva, dar acum brusc vrea sa plece, mai ales ca i s-a pus pata lui Sandu Ion pe el.

Edit dupa mesajul lui albrosu:

E si el om, greseste, pe langa asta, am incredere in Lacatus si in faptul ca el ar fi fost primul om care l-ar fi dat afara in cazul in care l-ar fi gasit cu mata in sac. Si astea sunt 3 goluri din 19 meciuri, nu poti sa zici ca in unele cazuri nu a salvat echipa.

4 meciuri :)

red11

si eu am unele semne de intrebare asupra unor interventii d-ale lui Tudor... dar nu pot spune ca au fost intentionate 100% sau au fost doar greseli , se observa si la el , ca de altfel cam la toti portarii romani, ca are probleme la iesirile pe centrari. Dar este totusi un portar cu reflexe foarte bune si cu o experienta foarte mare.
Sper sa ramana , cele spuse de voi sa ramana la stadiul de zvonuri , pt ca avem nevoie si de el si de Hutan, concurenta fiind intotdeauna benefica
razvanpsv Wrote:Eu il stiu cat de cat si stiu ca isi doreste sa se afirme .....intodeauna a crezut ca poate mai mult ....
Este ultimul aradean convocat la nationala mare .... al 3-lea portar dar a fost convocat , eu il vad peste Popa si Coman

Eu acuma am revenit in tara,nu prea mai sunt la curent cu ce s-a intamplat in fotbalul romanesc,dar daca l-a transferat pe Hutan a facut un tranfer foarte bun,este unul dintre cei mai buni tineri portari ai Romaniei dar nu se poate compara cu Coman sau Popa.....e inca foarte departe....in 2-3 ani ar putea....mai repede nu cred!
albrosu Wrote:
mns Wrote:Se tot vorbeşte de o discuţie, înainte de cantonament, între căpitanul echipei UTA şi finanţatorul Sandu Ion, după care se părea că drumurile lor se vor despărţi, mai ales că există o ofertă de la Unirea Urziceni pentru portar. Mai mult decât atât, chiar Tudor l-a anunţat pe Lăcătuş, în prima zi de cantonament, că ar dori să părăsească echipa, deoarece Sandu Ion are câteva semne de întrebare faţă de unele meciuri în care el ar fi fost învins prea uşor.

Nu l-am agreat niciodata pe Sandu Ion dar de data asta s-ar putea sa aiba dreptate. Urmareste inca o data primul gol incasat cu Steaua, Poli, Galati si al doilea gol luat la Piatra Neamt si s-ar putea sa-ti schimbi parerea.
Unele semne de intrebare sunt intradevar in dreptul lui Tudor dar sa nu-l facem imediat vanzator.Daca insa l-au luat pe Hutan doar sa-l vanda pe Tudor si vor sa faca la fel cu Chirita si sa-l aduca pe Botis nu cred ca e bine prea devreme ne intereseaza sa scoatem profit si daca ne intereseaza profitu nu prea mai e loc de performanta.Cat despre Sandu Ion nici eu personal nu am o parere buna despre el
mns Wrote:Dupa ce a inceput Liga I am avut unele cunostiinte ce se ocupau cu diverse probleme pentru club, iar cel putin la inceput, Sandu Ion a venit acolo doar asa sa se bage si el in seama, s-a numit investitor dar nu a bagat nimic, el e un fel de contact pentru Bara la Arad. Cel putin la inceput, Bara a fost singurul care a pus "banii jos", scopul lui Ion fiind acela de a investi dupa ce clubul scoate profit. Pe langa asta, mi se pare ciudat cum Tudor acum cateva zile afirma ceva, dar acum brusc vrea sa plece, mai ales ca i s-a pus pata lui Sandu Ion pe el.

Stai linistit ca si Mara dadea asigurari ca nu pleaca si unde-i acuma ? asa ca nu te prea poti lua dupa ce zic ei sau ce zice presa , mai bine astepti sa vezi ce se va intampla, pentru ca orice e posibil. Tudor a avut interventii ff bune, chiar miraculoase de cateva ori, tocmai de aceea e foarte ciudat cum a putut sa ia unele goluri de kkt, care si noi le puteam scoate...
Chirurgu Wrote:
razvanpsv Wrote:Eu il stiu cat de cat si stiu ca isi doreste sa se afirme .....intodeauna a crezut ca poate mai mult ....
Este ultimul aradean convocat la nationala mare .... al 3-lea portar dar a fost convocat , eu il vad peste Popa si Coman

Eu acuma am revenit in tara,nu prea mai sunt la curent cu ce s-a intamplat in fotbalul romanesc,dar daca l-a transferat pe Hutan a facut un tranfer foarte bun,este unul dintre cei mai buni tineri portari ai Romaniei dar nu se poate compara cu Coman sau Popa.....e inca foarte departe....in 2-3 ani ar putea....mai repede nu cred!

Daca zice si Chirurgu, atunci chiar putem sta linistiti pt ca am facut un transfer bun :)
si eu sunt de acord ca Hutan este Tudor dar nu asta e problema....cine a zis ca trebuie sa moara unul dintre cei doi,fratilor?e loc de amandoi la echipa,lacatus si tapos au datoria sa ii simta pe cei doi si sa-l introduca in teren pe cel mai in forma...cu toate ca si marius marne nu e un portar de neluat in calcul...e chiar f bun ....daca e sa-l judecam pe Tudor putem in general sa-l felicitam ptr ceea ce a facut la UTA..ptr ca a dat siguranta echipei,ptr ca ne-a scos de atatea ori...iar daca e sa-l acuz cu ceva este ca nu stie sa iasa pe centrari(din pacate un element esential ptr un portar)...si chestia asta ne-a costat de atatea ori in tur...aminiti-va ca majoritatea golurilor le-am luat avand la baza o faza fixa....in acest sens pe Hutan il vad peste Tudor ,Hutan mai e f bun la duelurile unu la unu,e mai tanar,e aradean...deci mi-am justificat optiunea...Bafta amandurora ,cel mai bun sa joace si sa ne bucuram impreuna de victoriile UTEI cu cat mai putine goluri primite!!!!!
daca e sa vb despre Botis nu e nici o indoiala ca el ar fi util echipei in conditiile in care intradevar avem multi fundasi dar ganditi-va ca aproape toti sunt LATERALI...nu avem centrali de meserie iar botis e un fundas central autentic care isi da viata ptr UTA plus de asta ca trebuie sa ne gandim ca vor aparea si accidentari inerente si atunci o sa plangem dupa el....e clar, e nevoie de Sorin Botis....eu insa cel mai mult ash vrea sa vad un VARF autentic la UTA....asta ne doare cel mai tare ....ne trebuie un atacant care sa faca diferenta iar daca vom aduce unul ma pot gandi lejer la cupe europene......si inca ceva ce nu am inteles in turul asta de campionat....apatia spectatorilor la meciurile de acasa...ce s-a intamplat cu atmosfera de acum 4 ani??????trebuie facut ceva in sensul asta...trebuie iarasi ca tribuna sa fie al 12-lea jucator...sa fie acel vulcan de acum 4 ani....asta mi-as dori sa vad(pacat ca s-au plantat scaune jos la tribuna a 2a,o greseala majora) ....FORZA UTA!!!!!!
eu nu stiu ce sa zic.probabil,uitandu-ma la Poli care transfera intruna fara rezultate,mai bine cred ca prefer aradeni la echipa,parca altfel suna...poate sunt putin conservator,dar am mai zis prefer sa ii vad pe Todea si pe Varga cum mor pe teren decat sa vad puturosi din alte orase jucand.nu contest ca toti joaca pe bani,e logic asa,dar ma simt eu mai bine sa vad aradeni in echipa.oricum,am sa mai meditez la punctul asta de vedere si poate mai vin cu completari.era clar ca Hutan de asta a aparut,sefii nostri nu arunca cu bani,sunt chiar zgarciti,Tudor va pleca.la fel si cu Botis...
Ma scoateti din minti cu Tudor asta...ca pleaca...Nu pleaca!!!stati linistiti!chiar daca Hutan va fi titular in locul lui.Eu ma bucur enorm ca a venit Hutan!motivele le-au spus si altii nu are rost sa le mai repet.Stim cu totii cine e Hutan si de ce capabil,in schimb ce tot atata va plageti de Tudor??Nu contest faptul ca e un portar bun si ca ne-a scapat de cateva ori de ocazii clare,dar totusi a avut si gafe care ne-au costat mult.Orice om greseste dar nu meci dupa meci ca atunci trebuie taxat cat de cat...Vom vedea ce va face si Hutan si care dintre ei va fi mai bun...calmativa! numarati pana la 5 si rasuflati adanc..Tudor nu pleaca...
"Căpitanul bănuieşte că se urmăreşte îndepărtarea sa de la UTA şi vrea să ceară rezilierea contractului cu echipa arădeană.Posibila sosire a lui Sebastian Huţan a declanşat o undă de şoc la UTA. În ultimele zile, la Arad s-a vorbit despre plecarea iminentă a actualului titular, Daniel Tudor, la Unirea Urziceni, clubul care l-a transferat în această iarnă şi pe Bogdan Mara. Tudor (32 de ani) nu s-a sfiit să-şi exprime bănuiala că e ţinta unei diversiuni. "Dacă se urmăreşte îndepărtarea mea, normal este să mi se spună. Îi sun pe conducători, să-mi reziliez contractul cu UTA!", a spus, extrem de supărat, jucătorul. "Nu plec unde vor ei, ci unde îmi este mie mai bine. Nu am oferte doar de la Unirea Urziceni. Sînt echipe din ţară şi din străinătate care mă vor. Nu stau eu în UTA şi nici UTA în mine", a adăugat Daniel Tudor.
Preşedintele "Bătrînei Doamne", Nicolae Bara, a afirmat, pe de altă parte, că nu doreşte să-l piardă pe Daniel Tudor. "Am reuşit să-l ţin cînd l-a dorit Dinamo, discutînd atît cu el, cît şi cu preşedintele Nicolae Badea. Nu cred că aceste zvonuri, legate de plecarea lui Tudor, au fost lansate din interiorul clubului. Nu toţi ne iubesc la Arad, e un atac", a declarat Bara, care s-a arătat convins că Lăcătuş va găsi argumente pentru a-l determina pe căpitan să rămînă."

GSP 24.01.2007

Deci e clar ca ceva se intampla......
eu sper sa ramana,deoarece trebuie sa ne scapam de retrogradare nu e momentul pentru teste cu hutan.sa-l lasam pe tudor returu asta si din campionatul viitor putem sa il folosim pe hutan ! Luna_suportera cat despre gafele lui tudor ....ce portar nu ia goluri stupide ?a luat si Taffarel,si Buffon si Van der Sar si Barthez si multi altii ...de lobont sa nu mai vb ...
Reference URL's