Real_NG Wrote:Eu nu-l vedeam bine la UTA pe Ianu pentru ca e de un metru si o scrumiera. E prea mic. Ca varf mai ales in Div A tre sa fi mai inalt ca altfel n-ai nici o sansa. Ziceti-mi un varf bun din div A de 1.60. Nu este . Si nu-l bagati pe Charlie, adica Jean, ca nici el no fo prea grozav....
Chiar la ''braconierul'' de Jean m-am gandit si eu,iti mai aduci aminte cand a batut recordul de joc intr-un meci la nationala?.... :lol: :lol:
Parerea mea e ca Ianu ar face fata la UTA. Hai sa nu-l mai judecam dupa statura si sa-i dam totusi o sansa
Aici nu este vorba de statura,de ani sau mai stiu eu..cate kg are...este vorba de capacitatea si experienta jucatorilor de a juca in divizia A..asta trebuie sa analizam in primul rand...nu felul cum arata sau cat de inalt e :D
da inaltimea nu conteaza a avut UTA un fundas Crisan mic de statura dar nu cred ca voi mai vedea unul ca el de bun. era grozav nimic nu trecea de el era un adevarat luptator
In primul rand Luna imi pare rau presupun ca esti fata i e de inteles. In fotbal e foarte importanta statura si kilogramele. Repet foarte importanta. Statura, kg, viteza, detenta, tehnica, rezistenta, experienta, etc.iar Ianu ii scund, slabut fizic, iar expeienta de A, hai sa fim seriosi. Nu stiu poate ne va surprinde pe toti insa nu cred ca ar face fata ca titular in A.
Jucatorii de banda in schimb pot fi mai scunzi, fundas lateral sau mijlocas.
Cornel Codreanu: "Am batut palma cu UTA"
Cornel Codreanu a decis sa nu-si prelungeasca intelegerea cu FCM Bacau, scadenta azi, 1 iulie. Fundasul dreapta in v
Real_NG...stai k m-ai inteles gresit...sau poate nu m-am exprimat eu bine...in fine...ce e mai important?ce inaltime are sau daca are experienta necesara pt divizia A?pot exista jucatori scunzi dar care pot face multe pt echipa...bine..e adevarat k nu sunt multi atacanti scunzi...dar exista si exceptii..E adevarat ce ai zis tu si sunt in mare parte de acord..dar hai sa fim mai atenti la ultima parte:tehnica,rezistenta,experienta...eu zic k alea sunt cele mai importante..in fine...mai bine las zici tu dar inca ceva...sa stii k si fetele stiu fotbal dar problema e ca foarte putine stiu cu adevarat... :D
ultima data cind am promovat in A, cu doua saptamini inainte de inceperea campionatului, eram tot asa, fara echipa. acum mai avem o luna. dar teama mi-e ca echipa din anul asta o sa fie mai proasta ca cea din 2002. si cu jucatorii de atunci, care erau totusi jucatori buni, nu am fost decit doua etape pe locul 14. in rest tot pe ultimul loc, de la inceput pina la sfirsit. ne asteapta vremuri grele...
cica Apostu si Oncica schimba un pic datele echipei. Hai ca astia sunt fotbalisti
Parerea mea:
Si in ultima aventura in A, si acum o sa avem jucatori pentru Liga 1. Nu aceasta este problema. Problema este omogenitatea echipei; uitati-va la Poli Timisoara ce jucatori au avut. Trebuie lucrat la greu la omogenitate, la sudat relatiile intre jucatori. Sincer, nu stiu daca Lacatus este omul potrivit pentru asa ceva. NU stiu daca este antrenorul capabil sa construiasca o echipa sau cel ce poate sa conduca o echipa spre victorie.
Le rouge, tu esti un pesimist... Red_fight, tu nu ai nici o treaba.
UTA Forever !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cornel Codreanu ? :lol:
Avem in lot intemeietorul miscarii legionare in Europa :lol: :lol:
Cand vad lume pe forum cu atatea preconceptii, imi vine rau. Lasati echipa sa se intregeasca. Usor, usor se aduc si jucatori valorosi. Nu mai emiteti atatea judecati "de valoare".
Vortex Wrote:Le rouge, tu esti un pesimist...
sint mai degraba realist decit pesimist. iar daca mai citesc odata lotul de jucatori si ce antrenori avem, cred ca sint chiar optimist cind ma gindesc ca nu vom retrograda. daca as fi pesimist as spune ca nu facem nici macar baremul.
Vizitator sa sti ca acest Codreanu este poate cel mai bun transfer de pana acum al UTA-ei. Nu mai spun nimic insa o sa vedeti voi.
CELE MAI BUNE (RE) TRANSFERURI LE CONSIDER APOSTU SI RUSU JUCATORI CARE SIMT CEVA PENTRU UTA
CARE SUNT CELE MAI BUNE TRANSFERURI IN OPINIA VOASTRA?
Am avut sperante ceva mai mari in privinta transferurilor. Pina acum n-a venit niciun jucator de valoare si nu stiu cine ar mai putea veni in acest moment. Acum avem o echipa buna de Divizia B, nici vorba sa rezistam in A cu jucatorii astia. N-are rost sa ne facem iluzii...
de acord cu petschovschi. Din pacat acesta este adevarul. In afara de FC Vaslui (cu care cred ca o sa retrogradam), uitati-va ce jucatori au dus contracandidatele noastre.
Vad ca sansele ca Varga sa ajunga la UTA sunt din ce in ce mai mici.
Ori conducerea are un AS in maneca, ori sunt inconstienti.
P.S. Ne trebuie minimul 5 jucatori de valoarea Ligii 1. Campionatul este mult mai puternic anul acesta.
gsp scrie ca tudor de la fehervar s-a inteles cu UTA