bah frate,voi sunteti nebuni.pai e clar ca omul pleaca acolo de unde vine banul mai mult.nu are nicio legatura traditia,palmaresul,etc.,astea sunt la timpul trecut,concret banu' conteaza,obisnuiti-va cu ideea asta.cine da banu' ala sta in fata.MARA NU TREBUIA LASAT SA PLECE.era singurul nostru jucator care putea face diferenta de unul singur intr-un meci.
Corect era ca Mara sa fi spus ferm,plec ca acolo primesc mai mult. transferurile sau facut in jurul lui si asta nu este corect. Nu discutam knd ma intorc cu conducerea si prostii de genul asta. Multumim Chirurgule pt informatii,se vede ca omul este informat. Ramaii prietenul nostru la fel ca si Mara eu il inteleg perfect. Dar condamn si Conducerea,nu lasi cel mai bun om ultimul pt negocieri ,asa se intmpla cand joci la ambele capete ...pierzi.. Dupa decizii bune ,totusi sau luat iarasi decizii proaste in cazul Mara.Aici s-a facut loc lui Hora,un junior deosebit de talentat,personal cred ca Hora va fi continuatorul lui Mara.Asta este istoria,a venit ne-a ajutat l-am ajutat si ne-am despartit nu tocmai bine,nu sant eu omul potrivit sa analizez acest caz.Pacat trebuie sa acceptam si asta.
A plecat, dus e. Personal nici nu mai vreau sa aud ceva despre acest caracter 0 pe nume: Bogdan Mara. A avut contract pe 1 an cu UTA nu pe 3,4 ani, deci si-l putea onora fara probleme. Intra in ultimele 6 luni atat mai putea rezista si el, iar din vara sunt sigur ca, conducerea ii facea o oferta mai buna mai ales daca obiectivul era indeplinit. Cred ca el va avea mai mult de suferit decat UTA dupa aceasta despartire. Nu sunt un om razbunator, si ii doresc numai bine de acum incolo!!
PS: in viata, oricand prefer un om cerebral cu potential, decat un mare talent dar cu caracter 0. Sa nu va para rau dupa el!!!
trebuie sa ducem neaparat vreo3-4 jucatori cu profil ofensiv si asta cit mai repede ca fundasi avem acuma destu-i
O sa-i rupa Todea( sau Varga ) picioarele...............de no` sa mai poata dansa nici la el in discoteca, darmite sa joace fotbal ;-)
sincer mi doresc pe amandoi in teren si pe Varga si pe Todea,si alti opt dulai ca ei...vreau daruire totala in returul asta...mi-ar place sa adoptam un stil englez...vedeti ca si Chelsea joaca in teren cu 3 inchizatori de meserie...Essien,Makelele si Balack,chiar...Avem spate dar nu avem DELOC fatza,atac ...urgent un conducator de joc si doua varfuri veritabile...asta sa fie marea prioritate..ATAT si nimic mai mult....(sigur ca nu-i usor sa-i gasesti dar aici isi vor da examenul Sandu si Bara...vom vedea....
PS chirurgule,o rugaminte,scoate poza cu Gunoiu,ca fac alergie numai cand vad reclama de la emisiunea Neveste de fotbalisti de la Antena1.....poti sa pui o poza cu Norbert Varga(sper sa vina)de ex...mersi
apropo de transferat atacanti ,hai sa facem ceva constructiv si sa propuna fiecare ceva atacanti...ce spuneti de un Anca si Chihaia(care sunt pe lista de transferari la CFR)sau Balba si Onofras de la Iasi...mai stiti alti atacanti TRANSFERABILI din Romania,nu SF-uri?
Apropo,am pierdut un excelent conducator de joc care era perfect la UTA dar a preferat Arges:Iulian Tames...pacat...
cu Todea trebe sa ne obisnuim ca tot al 3-lea meci va fi suspendat :lol: asa era si cand a evoluat ultima data la uta..foarte rar trecea un meci sa nu ia galben :P
aBsTraKt Wrote:cu Todea trebe sa ne obisnuim ca tot al 3-lea meci va fi suspendat :lol: asa era si cand a evoluat ultima data la UTA..foarte rar trecea un meci sa nu ia galben :P
Un jucator se suspenda la 4, 7, 9, 10, 11,12, 13...cartonase galbene.
Poate s-a mai corectat prin strainatate...
faza e ca ma tot gandeam la un potential conducator de joc ,mijlocas ofensiv roman daca tot l-am pierdut pe Tames ....credeti-ma nu prea sunt nume sonore transferabile...poate doar Pit sau V.Negru...sau....
crristi Wrote:faza e ca ma tot gandeam la un potential conducator de joc ,mijlocas ofensiv roman daca tot l-am pierdut pe Tames ....credeti-ma nu prea sunt nume sonore transferabile...poate doar Pit sau V.Negru...sau....
Tiberiu Balan!!!!!!!!!! acesta e juctorul de care are UTA nevoie la momentul de fata!!!!!! dar totusi, trebuie sa-i acorde incredere si lui Hora, si lui Mihai! pe Hora l-am vazut jucand de mai multe ori, si nu a facut-o rau, iar pe Mihai (de la Gloria) l-au remarcat cei din Fotbal vest! ramane de vazut
Reddy Wrote:crristi Wrote:faza e ca ma tot gandeam la un potential conducator de joc ,mijlocas ofensiv roman daca tot l-am pierdut pe Tames ....credeti-ma nu prea sunt nume sonore transferabile...poate doar Pit sau V.Negru...sau....
Tiberiu Balan!!!!!!!!!! acesta e juctorul de care are UTA nevoie la momentul de fata!!!!!! dar totusi, trebuie sa-i acorde incredere si lui Hora, si lui Mihai! pe Hora l-am vazut jucand de mai multe ori, si nu a facut-o rau, iar pe Mihai (de la Gloria) l-au remarcat cei din Fotbal vest! ramane de vazut
bravo,ai mare dreptate,daca l-ar aduce pe Tibi Balan ar fi cea mare bomba....dar sunt putin cam pesimist datorita pretului....Balan chiar ar fi excelent...astept alte propuneri...dar sa faca si Conducerea ceva
Dupa meciul cu Vasluiul am postat "Mara a jucat asa incat sa nu ne fie dor de el". Desi , unii nu ati fost de acord ,am avut dreptate.A fost ,a jucat, s-a dus,de morti numai de bine. Problema e ca am, ramas cu atac slab-Apostu si Simion,ca Dalalache,nu conteaza, dar vor veni si 2 atacanti. Nu apare, inca, un fundas central,inalt si bun,si asta e grav.Cu Todea si Varga,plus Stefan centrul mijlocului e acceptabil.Sa nu disperam ,se cauta solutii,dar acum e un pic tarziu,pentru piata interna.
lereter Wrote:Dupa meciul cu Vasluiul am postat "Mara a jucat asa incat sa nu ne fie dor de el". Desi , unii nu ati fost de acord ,am avut dreptate..
m-am minunat atunci si ma minunez si acuma: in meciul ala de trista amintire a fost cea mai buna repriza facuta de vreun fotbalist de-al nostru de cand umblu eu pe stadion (98). Eu am fost incantat de ce a facut mara pe teren atunci...ca a avut meciuri mai slabe, cand poate fara el in teren era mai bine, asta-i alta poveste, dar sa nu il acuzam pe nedrept..
Pe mine m-ar durea mai mult , un transfer al lui Proca, Neamtzu, OviLu`, Clau, Pictoru, Pintea, Gabu, Ritza, Oli, Cretzu, Shtefea, Luna, Razvanii
etc............ cu astia facem noi treaba, nu cu Mara........................
Printre toate zvonurile din ultima luna, si aprigele dispute iscate de plecarea unui jucator bun dar nu de neinlocuit, cred ca se cam uita un amanunt destul de important: in ciuda transferurilor bomba cu care ne ameninta conducerea la sfirsitul turului pina acum au venit jucatori din urmatoarele categorii: rezerve, internauti, foste talente. Poate ma insel, dar numiti-mi voi un jucator din cei transferati pina acum la UTA, sau care au mari sanse de a fi transferati pina la inceperea returului, care a jucat constant bine in ultimul an.
le rouge Wrote:Printre toate zvonurile din ultima luna, si aprigele dispute iscate de plecarea unui jucator bun dar nu de neinlocuit, cred ca se cam uita un amanunt destul de important: in ciuda transferurilor bomba cu care ne ameninta conducerea la sfirsitul turului pina acum au venit jucatori din urmatoarele categorii: rezerve, internauti, foste talente. Poate ma insel, dar numiti-mi voi un jucator din cei transferati pina acum la UTA, sau care au mari sanse de a fi transferati pina la inceperea returului, care a jucat constant bine in ultimul an.
Pascovic e foarte bun si stie toata lumea din ce cauza nu a jucat, Eze e bun, Varga vine sigur si e foarte bun, Loco e tare de tot,revine I. Stefan, si se pare ca se mai pregatesc trei transferuri.
eu zic ca stam chiar bine, mai putin in atac momentan, dar se va rezolva si problema asta
In atac eu as incerca sa-l aduc pe Tibi Moldovan si pe Cursaru. Si asa, ne mai trebuie un mijlocas central, cu profil ofensiv, bun pasator, care sa stie sa filtreze mingi catre atacanti. Un Tibi Balan...
calincrt Wrote:Pascovic e foarte bun si stie toata lumea din ce cauza nu a jucat, Eze e bun, Varga vine sigur si e foarte bun, Loco e tare de tot,revine I. Stefan, si se pare ca se mai pregatesc trei transferuri.
eu zic ca stam chiar bine, mai putin in atac momentan, dar se va rezolva si problema asta
M-as bucura sa ai dreptate. Eu sint putin mai pesimist. Probleme lui Pascovici nu s-au terminat din cite stiu eu, iar zvonurile de vinzator nu urmaresc degeaba un jucator. Eze a dat probe la Dinamo, dar cine l-a vazut ca e bun? Ca spun 3 ziaristi si un impresar despre el ca ar fi bun crezi ca e suficient? Varga era bun, fara sa straluceasca, in divizia B, sper sa fie bun in Liga 1, dar am rezerve totusi. Despre Loco, in afara de cele 3 (?) meciuri de la cupa mondiala ce altceva cunoastem? Si cine s-a uitat atent in timpul meciurilor din vara la fundasii Angolei ca sa imi poata confirma cit e de bun Loco?
Daca doar pe acestia ii avem, cu ei vom dansa, dar eu ma cam indoiesc de rozosinul situatiei. ;-)
cretzule, o sa avem cea mai buna aparare si cel mai mishto mijloc, , toate meciurile din retur se vor termina 0-0, batrana doamna va retrograda iar ca domnishoarele de liceu cu proportii ideale.......90-60-90.........................totusi sper sa ma insel.......