Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Transferuri
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Daca vine Ianu, si lui Lacatus nu o sa-i placa, o sa plece si el cum au plecat si Ganea, Petcu, Cristi Luca sau Gaman...decizia ii apartine lui Lacatus...Asa k daca Ianu ajunge la UTA Lacatus decide daca e bun sau nu

petschovschi

Pentru Real:

Eu ti-am raspuns ca in sezonul acela de Divizia A Ianu a dat tot atitea goluri ca si Manta (desi a jucat cite 5 minute pe final de meci).
Iar la Bellinzona are peste 50 de goluri in 3 sezoane.
Daca are in medie 16.67 de goluri pe sezon e tare tipul.
A fost titular?
:lol: :lol: :lol:
Am luat 10 la BAC la mate dar Ianu asta ma trage in jos!
Ma cam ingrozesc cand vad ca mai e o luna si incepe campionatu (28 iulie) iar noi nu avem aproape nimic. Cum vin jucatorii asa si pleaca, ce dreq se intampla oare? Gaman, Petcu, Ganea, Vochin, Negru etc. sa inebunesti nu alta. Poate ii asteapta pe Buga, Dica si Radoi si de aceea le-o dat drumu la astia. Oricum sa speram la mai bine!!!!!
Gaman, Petcu, Ganea, Vochin, Negru parca ar ca si baldovin, zaha, panaotescu, manta, vintila. dc tot am ajuns aici (asha cum am ajuns....)
macar sa nu ne facem de kkt cu jucatori de 2 bani. Lacatus chiar dc nu are experienta ca antrenor a jucat atatia ani la nivel inalt si cred ca-si da seama de calitatile unui jucator. Acu serios voi ati mai auzit ceva de vochin sau de ceilalti in ultimul timp. ?? is iar jucatori autopropusi sau cu impresari de kkt care nu urmaresc decat bani. parerea mea
Sunt de acord ok. Asa e dar eu spuneam ca sunt ingrijorat. Nu avem jucatori si timpul e foart scurt. Mie frica Sa nu cumva renunte si Lacatus pana incepe campionatu pentru ca nu are jucatori adevarati. Nu imi dau seama ce jucatori mari ar putea veni la UTA acum. Nu stiu ce sa zic si eu sper sa fie bine.
este foarte greu sa faci o echipa practic sa infintezi o echipa de la zero cu oameni complet noi intr-o luna de zile si mai ales cu un buget limitat dar cel mai important este ca noi aradenii toti chibitii din Arad indiferent cu ce echipa tinem o sa vedem meciuri de divizia A si pustii talentati ai aradului pot sa vada fotbal adevarat
victorch Wrote:este foarte greu sa faci o echipa practic sa infintezi o echipa de la zero cu oameni complet noi intr-o luna de zile si mai ales cu un buget limitat dar cel mai important este ca noi aradenii toti chibitii din Arad indiferent cu ce echipa tinem o sa vedem meciuri de divizia A si pustii talentati ai aradului pot sa vada fotbal adevarat

Bun venit pe forumul nostru!
Cred ca a fost foarte greu pentru tine sa stai departe de stadion si sa nu poti vedea echipa ta favorita.
Acum ca am promovat in prima liga datorita maretului nostru primar te asteptam sa iei locul din nou alaturi de favoriti! :D
Pe mine in priml rand ma inteseaza UTA si nu am chef sa patim iar ca si acum3 sezoane. Ar fi pacat. Daca tot jucam in A cum jucam (nemeritat) macar sa jucam bine si sa demonstram ca totusi locul Aradului e pe prima scena.
este foarte greu sa faci o echipa practic sa infintezi o echipa de la zero cu oameni complet noi intr-o luna de zile si mai ales cu un buget limitat dar cel mai important este ca noi aradenii toti chibitii din Arad indiferent cu ce echipa tinem o sa vedem meciuri de divizia A si pustii talentati ai aradului pot sa vada fotbal adevarat

Victorch,

Aici, noi nu ne bucuram doar pentru simplul fapt ca vom vedea echipe de Divizia A, ci ne bucuram pentru faptul ca UTA va face performanta in primul esalon, va reinvia succesele de altadata, clar? Cand v-aud ca va bucurati ca veti vedea Steaua, Dinamo sau Rapid, imi creste tensiunea, Aici exista doar UTA, Aradul tot e utist. Sa fie clar!!!!!! UTA Forever!!!!!!!
cea mai Potrivita propozitie ar fi > Ne bucuram ca o vedem pe UTA in A ... si nu ca o vedem pe steaua, rapid sau dinamo
sport Arad zice ca Apostu e imprumutat un an la UTA
Deci eu imi mentin parerea ca decat cu atata incertitudine, mai bine s-ar fi pastrat mai multi jucatori de la Liberty, si paote chiar si de la noi. Decat incertitudinea asta, mai bine un grup cat de cat de omogen. Lacatus spune ca " nu au valoare de A", dar pana la urma o sa aducem iar ce ramane de la altii. :?
eu asa zice ca ar trebui sa caute cativa jucatori de pe la U Cluj vreo 2-3 sigur ar fi buni de A mai voi 2-3 de pe Bihor si Medias si mai is si in celelalte serii cativa un ex ar fi Marinescu de la Petrolu si mai era si Pirse da a mers la Tiraspol da nush cine face campania de achizitii , decat sa aduc toti cioroii si sarbi mai bine ar cauta aicea la noi..... !
Poate confirma sarbii:)
Mijlocasul imprumutat de Cfr Cluj in returul sezonului trecut la Gloria Bistrita ar putea evolua din toamna la UTA:"Oncica si-a facut datoria pentru Cluj, asa ca nu i-am refuzat pe cei de la UTA si l-am lasat pe Soso sa plece de la noi liber de contract.Personal ma bucur ca si-a gasit echipa in primul esalon",a declarat ieri presedintele clujenilor, Iuliu Muresan.
Asta apare in Prosport...
Pauldinho` Wrote:Mijlocasul imprumutat de Cfr Cluj in returul sezonului trecut la Gloria Bistrita ar putea evolua din toamna la UTA:"Oncica si-a facut datoria pentru Cluj, asa ca nu i-am refuzat pe cei de la UTA si l-am lasat pe Soso sa plece de la noi liber de contract.Personal ma bucur ca si-a gasit echipa in primul esalon",a declarat ieri presedintele clujenilor, lkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkAsta apare in Prosport...
L
Ritza Wrote:eu as vrea sa incerce sai aduca pe : hutan , panin , marginean , panaitescu , ianu , pit , todea dece nu chiar pe Jeremy :D ! sper sa se faca o campanie buna chiar daca suntem presati de timp !
Si nu in ultimul rand sa nu il uitam pe acest jucator polivalent ''Ali Tombaye'' care cred eu ca va fi ''cireasa de pe tort'' :lol:
Reference URL's