Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Transferuri
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
sportarad.com
Chirurgu Wrote:Mihut si Todea...acestea sunt certitudinile...2 transferuri bunicele,care aduc un plus de valoare echipei.

Draga "Chirurgule", imi pare rau ca trebuie sa ma iau de tine, dar sincer nu mai pot rezista sa vad cum iti dai cu parerea de parca ai fii atotstiutor.

1. Spune-mi te rog cum arata Todea. L-ai vazut vreodata jucand pe acest jucator?

2. Repet, imi pare rau ca trebuie sa spun, dar se pare ca iti place sa te dai atotstiutor. Asta nu e un forum in care fiecare isi da cu presupusul, in care fiecare scrie ce-i trece prin cap, ce viseaza el noaptea...Iti recomand sa fii mai reticent cu aprecierile asupra unor jucatori pe care, sunt sigur, nu i-ai vazut jucand (sau i-ai vazut foarte putin).

3. Ai creat o isterie pe forum cu anuntul tau ca pleaca Mara 100%. Dupa cum vezi iarasi informatie gresita, doar din dorinta de a iesi in evidenta.

4. Citi ani ai ?

P.S. imi pare rau ca reactionez in asa fel impotriva unui membru al forumului dar ma enerveaza "vrajeala ieftina" a acestui "Chirurg". Daca moderatorii considera ca gresesc pot sa ma baneze...
petschovschi Wrote:pot sa ma baneze...

iti este dor ?!? :lol: :lol: :lol:

scuze , dar nu ma puteam abtine :lol: :lol: :lol:
petschovschi scuza-ma nu vreau sa ii iau apararea lui Chirurgu si cu parere de rau trebuie sa te contrazic ! sa fim sinceri stii tu care e valoarea actuala a lui Todea ? sau eu stiu ?iti spun sincer ca nu stiu! el a presupus ca este bun citind entuziasmul nostru si ce a citit pe forum despre el.el si-a format parerea care o avem si noi despre acest jucator ! nimeni nu stie la ora actuala de ce e in stare Todea ! poate sa faca spectacol sau poate sa dezamageasca crunt !
http://www.rapidisti.ro/index/VIDEO__Dum...aza_c.html uitati-va aici si ve`ti vedea ce jucator am pierdut....aradean de`al nostru! :cry:
robitzi Wrote:petschovschi scuza-ma nu vreau sa ii iau apararea lui Chirurgu si cu parere de rau trebuie sa te contrazic ! sa fim sinceri stii tu care e valoarea actuala a lui Todea ? sau eu stiu ?iti spun sincer ca nu stiu! el a presupus ca este bun citind entuziasmul nostru si ce a citit pe forum despre el.el si-a format parerea care o avem si noi despre acest jucator ! nimeni nu stie la ora actuala de ce e in stare Todea ! poate sa faca spectacol sau poate sa dezamageasca crunt !

Se pare ca n-ai inteles ce-am vrut sa spun. Si eu sunt de aceeasi parere cu tine in privinta lui Todea ( nu stim ce poate in acest moment).

"Chirurgul" a scris ca Todea (si Mihut) sunt 2 transferuri bunicele care aduc un salt calitativ.
Pe mine m-a deranjat aerul asta de atotstiutor pe care-l afiseaza "Chirurgul". Sunt sigur ca el nu l-a vazut jucand niciodata pe Todea, motiv pt. care nu vad cum isi poate da cu parerea despre el (la fel procedeaza si cind vine vorba despre alti jucatori, pe care de asemenea nu prea i-a vazut jucand).
Ca sa nu mai spun ca scrie tot felul de "verzi si uscate" gen plecarea lui Mara la Urziceni (pe care a anuntat-o glorios ca fiind sigura) sau pareri proprii despre tot felul de jucatori din tara ce ar trebui adusi la UTA...

razvanpsv

ady_tuning Wrote:http://www.rapidisti.ro/index/VIDEO__Dum...aza_c.html uitati-va aici si ve`ti vedea ce jucator am pierdut....aradean de`al nostru! :cry:

Bine ca are tricou cu UTA :lol:
razvanpsv Wrote:
ady_tuning Wrote:http://www.rapidisti.ro/index/VIDEO__Dum...aza_c.html uitati-va aici si ve`ti vedea ce jucator am pierdut....aradean de`al nostru! :cry:

Bine ca are tricou cu UTA :lol:
mda da pacat ca o zis ca`i cu rapid pana la moarte :cry:
uitati pascovici a zis ca vine,eze e la Arad,varga e pe drumul cel bun,ianu la fel ! vedeti ca nu se doarme la UTA ?si eu prefer jucatorii astia deat cei care iau dus alte echipe pe banda rulanta !!!!!!! ce conteaza ?calitatea sau cantitatea ?noi suntem UTA ! La noi nu poate fii vorba doar de calitate ! cand e vorba de cantitate vorbim despre cantitatea de trofee care le avem si care sa speram le vom avea nicidecum despre cantitatea de jucatori anonimi si fara valoarea toti sub media valorica ce o are UTA in momentul de fata ! asa ca cand e vorba de jucatori hai sa vorbim despre CALITATE nu despre cantiatate ! Daca mai tineti mine si in alti ani a fost cantitate mare si valoare 0 ! asa am ajuns anu trecut unde am ajuns luam 100 ca doar 3 or fi buni ! nu merge asa! iei 3-4 da toti sa fie buni ! pentru ca noi suntem UTA si nu luam toate ciurucurile ! Noi nu ne batem pentru ce vor altii ... noi ne batem pentru ce nu isi permit altii sa fie clar! Nu ne batem pentru jucatori ce vor alte echipe mici ci ne batem pentru jucatori la care echipele mici nici nu viseaza!!!!!!Asa trebuie sa gandim pentru ca suntem utisiti si iubim UTA ! 6 campionate si 2 cupe sunt ISTORIA ACESTE ECHIPE ! sI SA SPERAM LA O CANTITATE CAT MAI MARE DE TROFEE!
petschovschi si eu critic acel anunt care a starnit cotroverese aici pe forum ! Din moment ce Mara a zis ca vine la reunirea lot`ului si negociaza cu Bara si Sandu ma gandesc ca vrea sa ramana.ca altfel semna deja cu cine voia si dus era nu mai facea inca un drum aiurea pana la Arad ci mergea direct sa se acomodeze cu noua echipa !
Norbert Varga este foarte aproape de o revenire la UTA. Mijlocasul de 26 de ani a obtinut dezlegarea de la Wisla Cracovia si poate semna cu oricine pentru urmatoarele 18 luni de zile. Fotbalistul va fi imprumutat gratuit, clubul cu care va semna urmand sa-i plateasca doar salariul. „Am vorbit cu proaspatul antrenor al Wislei, nimeni altul decat un mai vechi conducator, care m-a inteles perfect. Mi-a spus ca decat sa vin in Polonia, iar gandul sa-mi ramana la Arad, la familie si la UTA, mai bine imi da dezlegarea." - ne-a marturisit jucatorul care mai are contract cu polonezii pana in 2010.

Fostul capitan al „Batranei Doamne" mai spune ca a mai avut o oferta si de la Korona Kielce, echipa care in acest moment se afla peste Wisla in clasamentul primei ligi poloneze, dar ca a refuzat-o pentru moment. „Desi formatia care ma vrea sta bine financiar, eu vreau sa ma intorc acasa. Aici am familia (n.a pe 23 decembrie 2006 a aparut pe lume primul copil al fotbalistului, Kevin) si dorinta mea este sa joc din nou pentru UTA. Deocamdata, nu m-a cautat nimeni din conducerea clubului aradean, dar acest lucru se poate intampla dintr-un moment intr-altul." - a spus Varga.
Puternicul jucator a imbracat tricoul „alb-rosu" perioada ianuarie 2003 - iunie 2005, dupa care s-a transferat la Sportul Studentesc, formatie pentru care nu a evoluat niciun minut. Dupa o jumatate de an, Varga a fost cumparat de Wisla, care era pregatita de Dan Petrescu, antrenor care si l-ar dori si acum la Unirea Urziceni.

sportarad.com
robitzi Wrote:uitati pascovici a zis ca vine,eze e la Arad,varga e pe drumul cel bun,ianu la fel ! vedeti ca nu se doarme la UTA ?si eu prefer jucatorii astia deat cei care iau dus alte echipe pe banda rulanta !!!!!!! ce conteaza ?calitatea sau cantitatea ?noi suntem UTA ! La noi nu poate fii vorba doar de calitate ! cand e vorba de cantitate vorbim despre cantitatea de trofee care le avem si care sa speram le vom avea nicidecum despre cantitatea de jucatori anonimi si fara valoarea toti sub media valorica ce o are UTA in momentul de fata ! asa ca cand e vorba de jucatori hai sa vorbim despre CALITATE nu despre cantiatate ! Daca mai tineti mine si in alti ani a fost cantitate mare si valoare 0 ! asa am ajuns anu trecut unde am ajuns luam 100 ca doar 3 or fi buni ! nu merge asa! iei 3-4 da toti sa fie buni ! pentru ca noi suntem UTA si nu luam toate ciurucurile ! Noi nu ne batem pentru ce vor altii ... noi ne batem pentru ce nu isi permit altii sa fie clar! Nu ne batem pentru jucatori ce vor alte echipe mici ci ne batem pentru jucatori la care echipele mici nici nu viseaza!!!!!!Asa trebuie sa gandim pentru ca suntem utisiti si iubim UTA ! 6 campionate si 2 cupe sunt ISTORIA ACESTE ECHIPE ! sI SA SPERAM LA O CANTITATE CAT MAI MARE DE TROFEE!

Frumos exemplu de patrotism local!
Dar din pacate nu-i cazul sa ne dam pretentiosi acum dupa ce in vara eram in Divizia C.
robitzi Wrote:uitati pascovici a zis ca vine,eze e la Arad,varga e pe drumul cel bun,ianu la fel ! vedeti ca nu se doarme la UTA ?si eu prefer jucatorii astia deat cei care iau dus alte echipe pe banda rulanta !!!!!!! ce conteaza ?calitatea sau cantitatea ?noi suntem UTA ! La noi nu poate fii vorba doar de calitate ! cand e vorba de cantitate vorbim despre cantitatea de trofee care le avem si care sa speram le vom avea nicidecum despre cantitatea de jucatori anonimi si fara valoarea toti sub media valorica ce o are UTA in momentul de fata ! asa ca cand e vorba de jucatori hai sa vorbim despre CALITATE nu despre cantiatate ! Daca mai tineti mine si in alti ani a fost cantitate mare si valoare 0 ! asa am ajuns anu trecut unde am ajuns luam 100 ca doar 3 or fi buni ! nu merge asa! iei 3-4 da toti sa fie buni ! pentru ca noi suntem UTA si nu luam toate ciurucurile ! Noi nu ne batem pentru ce vor altii ... noi ne batem pentru ce nu isi permit altii sa fie clar! Nu ne batem pentru jucatori ce vor alte echipe mici ci ne batem pentru jucatori la care echipele mici nici nu viseaza!!!!!!Asa trebuie sa gandim pentru ca suntem utisiti si iubim UTA ! 6 campionate si 2 cupe sunt ISTORIA ACESTE ECHIPE ! sI SA SPERAM LA O CANTITATE CAT MAI MARE DE TROFEE!

perfect de acord cu tine,a inceput bine anul ptr UTA
sa o tinem tot asa...sa le dea peste nas pesimistilor...sunt curios ce o sa mai zica ''chirurgul''cand o sa vada ca nici Mara nu va pleca....fiindca asa se va intampla ...se contureaza o mare echipa aici...chiar sunteti orbi,nu vedeti?vreti sa va fac primul 11:
mai asteptam cateva zile si o sa vedeti un 11 de vis..felicitari Conducerii UTEI
DE CE AI MENTALITATEA ASTA MEDIOCRA ????????????????ITI PLACE MEDIOCRITATEA ??? AVEM NOI LA UTA NEVOIE DE JUCATORII CE IAU LUAT ALTE ECHIPE CIURUCURIILE ALEA DE JUCATORI ???? ASTA E BAI LA UTA OAMENI CA TINE AU MENTALITATI MEDIOCRE ! DECE SA NU O VEDEM PE UTA CA PE O ECHIPA CU PRETENTII ?? CUM PUTEM CERE NOI ECHIPEI SA FACA PERFORMANTA CAND OAMENI CA TINE NICI NU SE GANDESC LA PERFORMANTA DOAR LA MEDIOCRITATE SI MOCIRLA ! CHIAR IMI PARE RAU CA AI MENTALITATEA ASTA ! AVEM NOI NEVOIE DE JUCATORI GEN GADO ? SAU NUJ CE ALTI JUCATORI DIN ASTIA ??? DUPA PAREREA TA SE PARE CA DA ! NU VOM AVEA NICIODATA PERFORMANTE ATATA TIMP CAT OAMENI CA TINE TRAIESC IN MEDIOCRITATE SI AICI MA REFER EXCLUSIV LA MENTALITATEA ASTA COMUNISTA ! CARE SE MULTUMESTE CU PUTIN! UTA ESTE SI VA FI MEREU O ECHIPA CU PRETENTII ORIUNDE S-AR AFLA EA IN ORICE ESALON EA VA FI O ECHIPA CU PRETENTII ! DACA FIECARE DINTRE NOI AM AVEA MENTALITATEA ASTA LE-AM MAI PUTEA CERE NOI JUCATORILOR SA AIBA ALTA MENTALITATE ?
robitzi Wrote:DE CE AI MENTALITATEA ASTA MEDIOCRA ????????????????ITI PLACE MEDIOCRITATEA ??? AVEM NOI LA UTA NEVOIE DE JUCATORII CE IAU LUAT ALTE ECHIPE CIURUCURIILE ALEA DE JUCATORI ???? ASTA E BAI LA UTA OAMENI CA TINE AU MENTALITATI MEDIOCRE ! DECE SA NU O VEDEM PE UTA CA PE O ECHIPA CU PRETENTII ?? CUM PUTEM CERE NOI ECHIPEI SA FACA PERFORMANTA CAND OAMENI CA TINE NICI NU SE GANDESC LA PERFORMANTA DOAR LA MEDIOCRITATE SI MOCIRLA ! CHIAR IMI PARE RAU CA AI MENTALITATEA ASTA ! AVEM NOI NEVOIE DE JUCATORI GEN GADO ? SAU NUJ CE ALTI JUCATORI DIN ASTIA ??? DUPA PAREREA TA SE PARE CA DA ! NU VOM AVEA NICIODATA PERFORMANTE ATATA TIMP CAT OAMENI CA TINE TRAIESC IN MEDIOCRITATE SI AICI MA REFER EXCLUSIV LA MENTALITATEA ASTA COMUNISTA ! CARE SE MULTUMESTE CU PUTIN! UTA ESTE SI VA FI MEREU O ECHIPA CU PRETENTII ORIUNDE S-AR AFLA EA IN ORICE ESALON EA VA FI O ECHIPA CU PRETENTII ! DACA FIECARE DINTRE NOI AM AVEA MENTALITATEA ASTA LE-AM MAI PUTEA CERE NOI JUCATORILOR SA AIBA ALTA MENTALITATE ?

despre cine vb?
robitzi Wrote:DE CE AI MENTALITATEA ASTA MEDIOCRA ????????????????ITI PLACE MEDIOCRITATEA ??? AVEM NOI LA UTA NEVOIE DE JUCATORII CE IAU LUAT ALTE ECHIPE CIURUCURIILE ALEA DE JUCATORI ???? ASTA E BAI LA UTA OAMENI CA TINE AU MENTALITATI MEDIOCRE ! DECE SA NU O VEDEM PE UTA CA PE O ECHIPA CU PRETENTII ?? CUM PUTEM CERE NOI ECHIPEI SA FACA PERFORMANTA CAND OAMENI CA TINE NICI NU SE GANDESC LA PERFORMANTA DOAR LA MEDIOCRITATE SI MOCIRLA ! CHIAR IMI PARE RAU CA AI MENTALITATEA ASTA ! AVEM NOI NEVOIE DE JUCATORI GEN GADO ? SAU NUJ CE ALTI JUCATORI DIN ASTIA ??? DUPA PAREREA TA SE PARE CA DA ! NU VOM AVEA NICIODATA PERFORMANTE ATATA TIMP CAT OAMENI CA TINE TRAIESC IN MEDIOCRITATE SI AICI MA REFER EXCLUSIV LA MENTALITATEA ASTA COMUNISTA ! CARE SE MULTUMESTE CU PUTIN! UTA ESTE SI VA FI MEREU O ECHIPA CU PRETENTII ORIUNDE S-AR AFLA EA IN ORICE ESALON EA VA FI O ECHIPA CU PRETENTII ! DACA FIECARE DINTRE NOI AM AVEA MENTALITATEA ASTA LE-AM MAI PUTEA CERE NOI JUCATORILOR SA AIBA ALTA MENTALITATE ?

Partial ai dreptate. E bine sa nu te multumesti cu putin in viata. Pe de alta parte trebuie sa-ti vezi si "lungul nasului".
Apropo, daca pomenesti de jucatori mediocrii, de ce crezi, de pilda, ca Mihut e mai bun decit Gado?

P.S.: ma intreb daca erai asa de inflacarat si aveai atitea pretentii si inainte de 8 iunie, data inscrierii tale in forum...
Nu swe poate face o astfel de comparatie ! Mihut zic eu ca este peste ce avem noi la mijlocul teren-ului dar in schimb Gado nu este peste ce avem noi in atac.nu il consider o solutie pentru atacul UTA-ei !poate ma insel dar asta e parerea mea !
inn legatura cu data pe care m-am inscris pe forum: daca sugerezi cumva ca inainte nu am fost inflacarat vreau sa iti spun ca am avut abonament si in divizia B si mergeam la fiecare meci ! si in legatura cu forumul nu am avut timp de internet ! doar citeam presa si inchideam calculatorul.cand am avut din nou timp a fost site-ul in constructie daca mai tii minte ! si nu cred ca dragostea fata de o echipa se poate manifesta doar pe forum!
robitzi Wrote:Mihut zic eu ca este peste ce avem noi la mijlocul teren-ului

E ultima mea postare in discutia asta (nu vreau sa intram intr-o polemica inutila), dar dupa cunostintele mele Mihut este fundas dreapta...

P.S. propun un vot referitor la fundasul dreapta al UTA-ei (ca o ironie la inflatia inutila de jucatori pe acest post). Pe cine preferati: Balan, Mihut, Loco, Codreanu sau Balint?
vei fi dezamagit...si in sondajul tau cred ca va iesi castigator tot mara...
Reference URL's