Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Transferuri
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

cristi_

am auzit ca i-a mai crescut si bicepsu...

jack daniel

cristi_ Wrote:am auzit ca i-a mai crescut si bicepsu...
mda ,si-a luat si masina gunoiu dracu
De ce il numesti gunoi :?:

jack daniel

Rhyordian Wrote:De ce il numesti gunoi :?:
ii cunosc foarte bine caracterul ;-)
Eu nu stiu ce mai vreti...In ziua de azi nici un jucator nu va convine...ala nu, ala nu...ce vreti voi (unii) sunt figuranti.Aia vor avea impresii vor cere multe de la club nimic nu o sa le convina si or sa vrea si sa le plimbi pisica...Hai sa il lasam pe Lacatus sa vedem ce ne aduce la UTA si in functie de ce vor face pe teren sa comentati,sa spuneti daca sunt buni sau nu...
Ianu ar fi fost bun in divizia B , in A nu ne-a ajutat deloc.
Sa vedem poate i-a crescut bicepsul de atunci.
acuma am venit de la antrenament au fost cativa sarbi :) ....in rest iam stiut doar pe Hora si Rusu !
cum sau miscat sarbii?
mia placut portarul .... nush o sa merg si maine , sper sa aduca ceva jucatori care sunt mai cunoscuti !

petschovschi

EL CHE Wrote:Ianu ar fi fost bun in divizia B , in A nu ne-a ajutat deloc.
Sa vedem poate i-a crescut bicepsul de atunci.

In A Ianu a dat tot atitea goluri cite a dat si Manta. Si a jucat de 10 ori mai putin... Asta fiindca Ionut Popa crede ca 4-4-2 se joaca doar cu mingi lungi pe virfuri inalte (vezi Balba la Iasi).
Ianu a jucat f. bine in liga a doua elvetiana. A fost golgheter an de an la Bellinzona in primele doua sezoane a dat peste 20 de goluri pe sezon, iar in 05/06 a jucat 32 meciuri si a dat 12 goluri.
Eu nu-l vedeam bine la Uta pe Ianu pentru ca e de un metru si o scrumiera. E prea mic. Ca varf mai ales in Div A tre sa fi mai inalt ca altfel n-ai nici o sansa. Ziceti-mi un varf bun din div A de 1.60. Nu este . Si nu-l bagati pe Charlie, adica Jean, ca nici el no fo prea grozav....
Vroiam sa spun ca daca il avem pe Ianu varf nu putem lua campionatul !

petschovschi

Rui Baros, Owen, Rooney, Del Piero, Tevez, Miccoli..astia-s primii ce-mi vin in minte. Toti sunt mici de inaltime, dar sunt jucatori buni.
Eu zic ca Ianu ar fi ok, desigur langa un varf mai inalt...
Remember ca in 2002 cand am promovat ( ce vremuri :oops: ), cuplul nostru de atacanti Ianu si Miculescu erau timisoreni...de aia probabil are Ianu caracterul asta "naspa" ;-)
Alin G. cand au loc antrenamentele ?in ce zile si la ce ore ?
pai in fiecare zi de la ora 19 pe stadionu FZ ( Romvest , Atletico ) ...de luni se pleaca in Austria din cate stiu !
ma cica nu are nevoie laca de gaman...cum s-a miscat gaman in seara asta ???
Probabil k nu prea bine, cine stie cu ce chef si kg in plus s-a intros din Israel. Parerea mea.. :smt030
petschovschi Wrote:Rui Baros, Owen, Rooney, Del Piero, Tevez, Miccoli..astia-s primii ce-mi vin in minte. Toti sunt mici de inaltime, dar sunt jucatori buni.

In primul rand am zis div A . Citeste tot. In al doilea rand eu zic ca Rooney, sau del piero sunt mai inalti. In al treilea sa pastram proportiile IANU nu poate fi niciodata comparat cu Del Piero, Rooney, Micolli, Tevez, Saviola etc. In al patrulea rand a dat in 32 de meciuri 12 goluri. Liga a doua intr-un campionat poate mai slab ca al nostru.Sa fim seriosi. Nu zic acum ca e varza Ianu poate ar merge aici la UTA insa nu ii dau sanse prea mari.... :roll: :roll:
Reference URL's