Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Transferuri
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Manta??? :lol: cautati-l bine si sa-mi spuneti si mie cand il gasiti... :lol:
Manta? :lol: sper ca glumesti...
Rebuturile raman la voi miticiilor.Uitati-va la voi ce jegosi sunteti :lol:
iar pe langa asta v-au invadat ''chinezii'' asa zisa capitala plina de patrupede si de oameni fara simt civic
Auzi mai mai bine taci si totusi fa si tu ceva util macar pt tine ca altfel iti irosesti viata inutil
esti pastilat?
Ok a sosit Lacatus. Asta e ne convine sau nu.(eu am incredere) Haideti sa nu dam in el cand inca nici nu a inceput campionatu' oricum va avea nevoie de minune sa ii iasa aici la UTA. cat despre aberatiile alea cu ,, satelitu stelei'' cred ca aceia nu au nici o treaba cu sportu asta care afirma asa ceva. Sa nu uitam ca atunci cand fiara antrena Otelul i-a batut pe Steaua si sper sa reuseasca acest lucru si la noi. Pana atunci BAFTA LACA!!!!!!!!!!!!!!!! Si haideti sa-l sustinem ca are nevoie de noi.
Rezultatele vor demonstra daca e antrenor bun sau nu!
As fi mers pe mana lui Sunda dar dupa faza cu comisioanele luate de la jucatori mi-am schimbat parerea despre el.
Despre italienii aia nu cred ca ar fi o solutie.
Eu sunt de parere ca merita lasat sa probeze Lacatus-Nu este nimica rau in toata treaba asta ca a jucat la Steaua( si poate chiar mai trage in sufletul lui cu ochiul spre Steaua).Peste tot in lume vezi fosti jucatori sau antrenori care au evoluat sau antrenat la grupari rivale.Niciodata nu sti ce-ti rezerva viata.Ce e asa rau daca ai evoluat la Real si dupa la Barca-Juventus sau AC-Bayern sau Dortmund acesti oameni au fost tratati totusi cu respect peste tot unde au evoluat.Doar la noi in tara e mentalitatea asta ...daca e Polist,Stelist,Dinamovist---la dracu cu teoria asta.........Merita incercat poate,poate...si daca nu va veni altul in locul lui....dar sa fim sinceri la ce lot avem la ora actuala, nici Dumnezeu nu ar putea face nimica. ...
Forza UTA
DA!A recunoscut omu' ca Steaua are si va avea intotdeauna un loc aparte , in inima lui, DA' PUTEM OARE SA-L CONDAMNAM?Adica cuceresti Cupa Campionilor , si o arunci la gunoi , numa ca vrea careva de la UTA...PUTINA DECENTA!Si io zic ca are un +, pt. simplu fapt ca debordeaza de...SINCERITATE! Poate ca antrenor sa dea chics!, da' pana una alta avem nevoie de cineva care vrea, apoi care poate, iar mai apoi...om vedea. Parerea mea!

HAIDE UTA!!!
Ca tot vorbea Lacatus de cativa jucatori de la Steaua, cred ca vor "pica" la noi Drida, si sper Cristea ( care ar putea exploda aici, ar fi chiar o achizitite buna).

Secretomanie si in privinta jucatorilor... sa speram ca vor veni totusi fotbalisti. :)
I 929 Wrote:Ca tot vorbea Lacatus de cativa jucatori de la Steaua, cred ca vor "pica" la noi Drida, si sper Cristea ( care ar putea exploda aici, ar fi chiar o achizitite buna).

Secretomanie si in privinta jucatorilor... sa speram ca vor veni totusi fotbalisti. :)

cristea cred ca a ajuns la farul dar ar fi bine daca ni lar da sub forma de imprumut macar un sezon !
Cristea nu prea vrea sa semneze cu Farul, pe motiv ca e "echipa de pluton" :lol:
dupa parerea mea ar fii bine ca lacatus sa-l duca pe cristea macar un sezon in forma de imprumut poate face ceva la Arad asa cu a zis ritza!! :roll:
In gsp, Cristea zice ca ar vrea sa plece in strainatate, sanse mici sa vina la UTA, daca nu chiar nule...
ce naiba sa caute Cristea la UTA?? e o nulitate..ok a venit Lacatus dar el macar are ce sa ne ofere..acuma sa duci toate rebuturile de la stiaua doar ca a venit un om care e considerata legenda la stiaua e o greseala. nu stiu ce lista are el in minte dar totusi..

mai ales ca in cristea a intrat diavolu de cand umbla la club bamboo...uite asa ii face capu: ba ba bum, ba ba bum :lol: :lol:
C. Dragan va juca la National... :?
[Image: 3-149654105367a00e0e52d_217_125_.jpg]
\RIOIBII/ a scris: "C. Dragan va juca la National"
Corect ar fi fost: C. Dragan va FACE FIGURATIE la National!

bianco_rossi83

nu stiu de ce se merge pe mana jucatorilor care au mai activat la uta si nu au demonstrat mare lucru..is convins ca nu multi de pe acest forum au mai auzit cate ceva de Ianu sau Pit acolo la Belinzona..acuma se vor a fi solutia pt Uta..n-as crede ca e o idee buna...dc tot se investeste,acu ori niciodata..cu venirea lu Laca,...a si zis defapt omu' ca vrea jucatori tineri si ambitiosi-si cred ca are perfecta dreptate..Bafta Laca!!!
te inseli...tin sa te anunt k Ianu a facut chiar treaba buna la Belinzona sezonul asta...A inscris cateva goluri si a fost de folos echipei...crede-ma!
e golgheterul echipei .....
Eu zic k nu ar strica aducerea lui Ianu la echipa...mai ales acum k a mai crescut si a prins experienta...
Reference URL's