@erectusraz superb avataru tau :))
trebuie intarita apararea si atacul...ne trebuie cel putin un fundas stanga si dreapta si un coordonator de joc...am spus cel putin
Sanse minime pentru Drida
Joi, 30 Noiembrie 2006-Sportarad.com
In ceea ce-l priveste pe Drida, care zilele trecute s-a autoinvitat la UTA, se pare ca portile Aradului ii sunt inchise. „Am discutat cu Steaua si cu el in vara. Mi-a promis ca vine la Arad. Dupa 5 minute, m-a sunat si mi-a spus ca i-a promis lui Alin Simota ca ramine la Jiul. Nu putem sa ne jucam de-a UTA, cu toate ca imi place foarte mult de el ca jucator. Caracterul unui om se vede in momentele grele. Noi eram descoperiti atunci si aveam nevoie de fotbalisti de calitate. A gandit, probabil, ca altii ca UTA va face sase puncte in tur...”, a explicat Lacatus, adaugand ca daca va fi nevoie, va fi si impresar pentru echipa fanion a orasului.
:lol: bravo Lacatus! :lol:
Cum se intoarce roata... 8)
crristi Wrote:echipa de cupele europene 100%:
Hutan-Botis,Chirita,Pascovici,N.Varga-Todea,Hidisan,Croitoru,T.Balan-Mara,Njock...ce ziceti ....cu asa echipa ne-am lupta la titlu....Bara si Sandu cautati-va de bani ....vreo 3 milioane de euro si aveti echipa asta...dar merita...garantat
:D lol pai ce facem cristi, jucam cu 4 fundasi la marcaj? :) botis nu-i fotbalist de cupe europene, la fel varga, todea, hidisan mai are de aratat mult pana sa devina un jucator valoros, dar e bine ca visam :P
Evolution Wrote:@erectusraz superb avataru tau :))
trebuie intarita apararea si atacul...ne trebuie cel putin un fundas stanga si dreapta si un coordonator de joc...am spus cel putin
ms ;) Inamicul public nr 1! arda-l focu vesnic! ;)
avem nevoie de multi jucatori valorosi :)
transfer bomba ...
UTA Fotbalistul aradean Dumitru Copil (foto) urmeaza sa semneze un contract pe cinci ani cu clubul scotian Celtic Glasgow. In v
Cum de n-a pus UTA mina pe el ?
erectusraz Wrote:crristi Wrote:echipa de cupele europene 100%:
Hutan-Botis,Chirita,Pascovici,N.Varga-Todea,Hidisan,Croitoru,T.Balan-Mara,Njock...ce ziceti ....cu asa echipa ne-am lupta la titlu....Bara si Sandu cautati-va de bani ....vreo 3 milioane de euro si aveti echipa asta...dar merita...garantat
:D lol pai ce facem cristi, jucam cu 4 fundasi la marcaj? :) botis nu-i fotbalist de cupe europene, la fel varga, todea, hidisan mai are de aratat mult pana sa devina un jucator valoros, dar e bine ca visam :P
Pascovici joaca fundas stanga. Imi place echipa, mai ales Croitoru si T Balan: 2 jucatori foarte tehnici si creativi. Impreuna cu Hidisan si un mijlocas defensiv foarte bun (sa zicem Todea...), am avea un mijloc excelent. Hutan cred ca va ajunge in 3-4 ani cel mai bun portar roman. In atac Mara cu un jucator gen Njock cred ca ar inscrie multe goluri. La linia de fund cred ca e loc de imbunatatiri. Mi-ar place sa vad aceasta echipa la Arad !
Pentru toti cei care tot spun ca nu se poate sa-l duci pe ala...nu se poate sa-l duci pe celalalt....hai sa fim seriosi: toti jucatorii enumerati in aceasta formatie pot fi dusi, totul e sa se doreasca acest lucru si sa se investeasca. Intotdeauna e loc de imbunatatiri, dar acesti jucatori sunt semi-accesibili si multi dintre ei ar pune suflet pentru UTA.
PS:...si totusi are rost sa ne facem iluzii...????!!!
Personal mi-as dori cat mai multi aradeni in echipa insa cu conditia sa fie de valoare. Cred ca Varga ar fi util echipei, iar tatonarile cu Poli de acum cativa ani si declaratiile de atunci nu i le-as lua prea in nume de rau. In fond nu a jignit cu nimic UTA si lucrurile chiar stateau cam asa cum a declarat el. Despre tripleta elvetiana numai de bine, in special Pit mi-a placut foarte mult in perioada cat a jucat la UTA.
Cat despre Drida... NO WAY! Asta ar fi bun eventual pentru fosta echipa "Fulgerul" (cei care stiu carui cartier ii apartinea aceasta echipa inteleg de ce)
Gabu Wrote:erectusraz Wrote:crristi Wrote:echipa de cupele europene 100%:
Pascovici joaca fundas stanga. Imi place echipa, mai ales Croitoru si T Balan: 2 jucatori foarte tehnici si creativi. Impreuna cu Hidisan si un mijlocas defensiv foarte bun (sa zicem Todea...), am avea un mijloc excelent. Hutan cred ca va ajunge in 3-4 ani cel mai bun portar roman. In atac Mara cu un jucator gen Njock cred ca ar inscrie multe goluri. La linia de fund cred ca e loc de imbunatatiri. Mi-ar place sa vad aceasta echipa la Arad !
Pentru toti cei care tot spun ca nu se poate sa-l duci pe ala...nu se poate sa-l duci pe celalalt....hai sa fim seriosi: toti jucatorii enumerati in aceasta formatie pot fi dusi, totul e sa se doreasca acest lucru si sa se investeasca. Intotdeauna e loc de imbunatatiri, dar acesti jucatori sunt semi-accesibili si multi dintre ei ar pune suflet pentru UTA.
PS:...si totusi are rost sa ne facem iluzii...????!!!
Balan e jucator de nationala, nu l-au putut aduce nici echipele din bucuresti, todea nu-i un mare jucator, daca era bun il tineau aia in italia macar in liga a 3-a , Jeremy nu stiu daca vine de la un salariu de 300 mii de euro la nimik, in fond ei din asta traiesc. Pe langa asta nici bani sa-i transferam nu avem. Fiti si voi mai cu picioarele pe pamant! Croitoru e cam inaccesibil, Ganditi-va la altii ;)
Ceva imi spune ca bugetul pentru transefruri e limitat...Cei mai ieftini vor veni. Fanteziile lasati-le de o parte...
[quote=belbe]transfer bomba ...
UTA Fotbalistul aradean Dumitru Copil (foto) urmeaza sa semneze un contract pe cinci ani cu clubul scotian Celtic Glasgow. In v
Nu stiu ce sa zic de bugetul de transferuri, in conditiile in care Lacatus declara ca:
- nu aduce jucatori mai batrani de 25 de ani
- vrea jucatori care au cat de cat experienta in A
- jucatori care trebuie sa vina sa dea probe.
In-afara de al 3-lea criteriu, jucatorii tineri si cu experienta in A sunt destul de scumpi.
A mai zis Lacatus ca va merge sa ii vada pe cei din Italia, ca va cauta locuri pt cantonamente in strainatate. Cel putin teoretic isi face treaba si se implica. Acum nu stiu cate roade vor da eforturile lui si ale finantatorilor.
P.S. Unde joaca Hutan acum?
Hutan joaca la Dynamo Moscova...
Eu stau in bloc cu Hutan si am vorbit cu tata lui si o duce bine acolo nu vine el in Romania.
Si sincer il prefer pe Tudor , a mai gafat el dar ne-a si scos de cateva ori.
Erectusraz, geniala poza! Felicitari...!
Ross Wrote:Erectusraz, geniala poza! Felicitari...!
ms 8) ;-)
[quote=razvanpsv]http://www.campionate.ro/index/Goluri_pentru_Mitea_si_Ianu_.html
[quote]Atacantul Cristian Ianu de la forma
cine zicea ca Hidisan nu e meseriash poate ca dupa meciul de ieri isi schimba parerea...iar cine zicea ca nu am fundasi laterali in echipa se insala,Botis si Pascovici sunt laterali,Botis joaca lateral in Ungaria daca nu stiati...iar pe Croitoru as da si 2 milioane de dolari fiindca face toti banii...cat despre Tibi Balan nu cred ca avem mijlocas ca el in campionat....pe langa Mara in atac mai alegeti si voi un varf...ca daca nici Jeremy nu ne-a uns pe suflet atunci cine?....vrem echipa....scoatem banii...dar in nici un caz nu mai aduceti fosile gen Sabin Striptease Ilie...
si inca ceva ptr d-nul Bara ...nu-l cedati pe Mara nici pe jumate de echipa de la CFR Cluj si mai uitati-va la juniorii Aradului gen Copil,Hora,Rivis,Mutu si altii pe care eu personal iam vazut si mi-au placut...personal am jucat cu fotbal cu Copil si e super talent..e pacat sa-i lasam sa plece si sa cumparam mercenari avizi de femei usoare care se unduiesc pe langa o bara...nu de fotbal
...salutare
3 puncte cu vaslui..obligatoriu
crristi Wrote:cine zicea ca Hidisan nu e meseriash poate ca dupa meciul de ieri isi schimba parerea...iar cine zicea ca nu am fundasi laterali in echipa se insala,Botis si Pascovici sunt laterali,Botis joaca lateral in Ungaria daca nu stiati...iar pe Croitoru as da si 2 milioane de dolari fiindca face toti banii...cat despre Tibi Balan nu cred ca avem mijlocas ca el in campionat....pe langa Mara in atac mai alegeti si voi un varf...ca daca nici Jeremy nu ne-a uns pe suflet atunci cine?....vrem echipa....scoatem banii...dar in nici un caz nu mai aduceti fosile gen Sabin Striptease Ilie...
si inca ceva ptr d-nul Bara ...nu-l cedati pe Mara nici pe jumate de echipa de la CFR Cluj si mai uitati-va la juniorii Aradului gen Copil,Hora,Rivis,Mutu si altii pe care eu personal iam vazut si mi-au placut...personal am jucat cu fotbal cu Copil si e super talent..e pacat sa-i lasam sa plece si sa cumparam mercenari avizi de femei usoare care se unduiesc pe langa o bara...nu de fotbal
...salutare
3 puncte cu vaslui..obligatoriu
cristi , daca botis joaca fundas lateral inseamna ca nu vorbim de fotbal! chiar daca l-ar baga in hungary fundas dreapta ceea ce nu cred, pt ca am vazut un meci saptamana asta si era fundas central, el nu poate face faza ofensiva. cat despre Croitoru, nu face 2 milioane nici sa stai in cap! daca ar fi atat de deosebit ar fi deja la o echipa care trage la titlu. Tibi Balan si N'jock sunt fotbalisti! Iar legat de juniorii Aradului, stim destule, nu faci fata diviziei A cu ei, sa fim realisti sunt slabuti. :(