Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Transferuri
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pai au anuntat un buget de 2-3 milioane de dolari. Si acum spun ca nu au bani de jucatori, cutare e prea scump etc. Asta e exact ca in 2002. Pai daca tu cauti jucatori liberi de contract si jucatori pe care nu ii vrea nimeni, ce naiba bagi bugete mirobolate la suporteri pe gat si te dai mare revolutionar.

Citeam acum pe aradon lista de jucatori. Pai ei nu sunt in stare sa cumpere rebuturile ce au fost la UTA acum 3 sezoane. Partea buna e ca il aduc pe Giuchici de la FCM Resita :? Si sa nu uitam de 3 nume consacrate in Divizia A, jucatori participanti la trialul de pe feze: Hora, Negru, Costisor si Cotan.

Petrus Manta pe unde mai ii? :lol:
In 2002-2003 cel putin in retur tin minte ca Roly Nagy nu a mai jucat asa bine. Cel putin cei care nu au jucat niciodata in A, cred ca vor dori sa confirme. Gheju cred ca e un jucator bun. Nu cred ca vom avea cel mai slab lot...dar sa vedem cine va fi totusi la timona. :o
daca am face acum pct de atunci nu cred ca am retrograda..

cirdois

si cu cine vrei tu sa faci punctele alea?ma refer la lotil de jucatori :smt004
...pai se vb ca multi dintre cei de atunci vor reveni la echipa...
Deci ne-am linistit, nu?Cartu ba, la fel si Bergodi.Parerea mea!Deci ramanem cu Aurica...Probabil ca se tem ,atat el cat si conducerea sa declare ceva , pana nu se termina contractu' cu Jiu'...Ca daca nici el. io atunci NU mai inteleg nimic...

HAIDE UTA!!!
EL CHE, Apostu a inscris mai multe goluri pt Farul, personal am vazut vreo 3. E adevarat, a fost mai mereu rezerva dar atunci cand a intrat, a jucat. Nu uita ca Farul e una din cele mai bune echipe din tara, asa ca nu e rusine sa fi rezerva la Farul.

Au fost mereu la UTA voci care l-au contestat desi el era unul dintre cei mai valorosi din echipa. Timpul o va demonstra, veti vedea. Are viteza, sut, sare bine la cap si impreuna cu Dragan ar putea forma un atac foarte bun.

In plus, a declarat ca a ramas atasat de Arad si de UTA si ca i-ar placea sa se intoarca.
Te corectez : cand a plecat de la UTA a spus ca abia a asteptat sa scape de aici si ca nu are de gand sa se mai intoarca curand!
Asa e cu fotbalistii astia , cand e vorba de verzisori isi schimba declaratiile.
Mie unul mi-a placut de el dar in divizia B , raman la parerea ca nu e de A.
Despre Dragan am o parere mai proasta decat de Apostu.
Jeremy ar fi o solutie in atac dar la ce bani vor sa bage astia in echipa raman sa visez ifrumos.
Se pare ca lotul cu care vom juca in A nu are sa aibe valoare nici de o promovare din B.
Se pare ca la UTA va ajunge inca un lot de "mercenari" dupa ce ne-am mai ars de foarte multe ori. Jucatori de peste 30 de ani, care au mai fost pe la mai multe de jumate din echipele de serie a sau b. Dupa "senatorii" lui Boruga, vin "senatorii" lui Sunda. Dara daca vien Lacatus? Nu se stie nimic...si in ciuda vremii frumoase de afara, la noi iar se aduna nori negri...
iara lacatus asta nu ii normal eu nu il vad bine in club!
Eu cred ca Lacatus va face treaba bun in cele din urma la UTA. Am totala incredere in el. :)
Desi nu am incredere, nu avem altceva de facut decat sa-l sustinem...

jack daniel

ati belit p**a daca acceptati cioara asta,satelitul lu steaua scrie pe voi....
nu stiu ce dracu toate rebuturiile din capitala trag spre vest :?
auzi da nush ce te tot fute pe tine grija de noi.....veziti de poli a ta ca si asa acolo vad ca faceti dinamo II :))) tot ce arunca ei luati voi ;) !! las ca e bine ...

jack daniel

Ritza Wrote:auzi da nush ce te tot fute pe tine grija de noi.....veziti de poli a ta ca si asa acolo vad ca faceti dinamo II :))) tot ce arunca ei luati voi ;) !! las ca e bine ...
pai aia subliniam desteptule,ca e trist ce se intampla si trebuie luat atitudine
Jack Daniel's: Atzi castigat un jucator de valoare, Grigorie, nu va plangeti. Si daca e tot vorba de antrenor uitate la antrenorul lui Poli. Nu a facut nimic la Fc Arges+spectacolul va fi inlocuit cu stilul italian-sistemul defensiv a lui Cartu.
"satelitul lu steaua scrie pe voi.... " Chiar crezi? Lacatus nu se intelege bine cu conducerea Stelei oricum. Si daca e stelist asta nu inseamna ca ne face satelitu stelei. Cartu e cu Univ Craiova. Din cate zici tu asta ar insemna ca el ar face din poli satelitu Craiovei nuh? Mai acuma sa fim seriosi.....:)
Jack Daniel : Mai bine uita-te cum toti dinamovistii se duc la aek :)) Auzi, dinamo III ? :)) Hai, ca n-are rost, decat sa vii sa ne faci pe noi sateliti mai bine te-ai uita in curtea ta...
mmmda Apostu e bun sa joace varf impins numai pe nocturna in Soho.Am observat ca alearga mult si face presing prin acel club 8)
Eu zic sa-l cautam pe Manta si sa-l aducem sa vedem totusi ce poate.
Oare tot mai are probleme cu stomacul?? :?: :roll: :roll:
Reference URL's