red_skin Wrote:lasa-l dracului de cioroi...cine mai are nevoie de el acuma??? ce crede ca e UTA,vine cand are el chef???parca vad ca dupa cateva sa[ptamani nu ii convine nu stiu ce chestie si incepe sa faca gargara ca si la liliachii...mai terminati cu osei asta ca deja ma tampeste ..parca ar fi ceva mare fotbalist!!! in fond cine-i osei??? plus ca echipa arata bine "imaculata " :twisted:
Nu cred ca este cazul sa il atacam asa...nu are treaba culoarea lui..jucatorul trebuie apreciat dupa evolutie..probabil ca daca va veni nu va avea pregatire fizica.dar se va pune la punct..in ce a jucat pt cimisoara sa stii ca mie mi se pare un mijlocas defensiv bun..chiar peste ce avem noi(cei 2 sarbi).Este adevarat ca are unn comportament mai ciudat..dar..totusi ..sa vedem ce poate daca totusi vine.. ;-)
Deci ne-a cam dus de nas Osei asta, actele alea sau ce naiba o fi fost :rolleyes: da sunt curios ajunge ??? :lol: totusi :angry5:
"UTA a facut o oferta pentru „elvetieni"
Luni, 04 Septembrie 2006-Sportarad.com
Conducerea clubului fanion al Aradului nu pierde vremea si i-a facut o oferta lui Angelo Gandolfi pentru Cristian Todea, Adrian Pit si Cristian Ianu. Interesul „alb-rosiilor" a fost „zgandarit" in urma vizitei fulger al lui Ioan Naghi in Italia, acolo unde a asistat la amicalul dintre Mantova si echipa elvetiana a celor trei romani, Bellinzona. Chiar daca numai Todea a primit nota buna dupa evolutia de vineri seara, sefii „alb-rosiilor" s-au decis sa profite de bunele relatii dintre Marin Lupas, fostul presedinte al „Batranei Doamne" si italianul Gandolfi si sa-i readuca pe toti trei la Arad.
Chiar daca va fi dificil un transfer in acest moment al sezonului, UTA cauta o „portita", insa totul depinde de incheierea negocierilor cu Angelo Gandolfi. „Asteptam raspunsul partii italiene la oferta noastra. Nu va pot spune suma pentru transferul la <<pachet>>, dar important e ca negocierile au fost deschise." - a spus Marius Mitran, cel care impreuna cu Marcel Coras asigura interimatul postului de director executiv."
Curios cat a oferit UTA pentru cei 3 aradeni !
Din iarna va veni Panin la UTA ??????
Datorita faptului ca a pierdut postul de titular in echipa lui Dorinel Munteanu, zvonurile il dau din iarna pe Panin inapoi la UTA.
Intotdeauna UTA
probabil ca s`au interesat de panin... sincer eu cred ca este iesit din forma...o cam fost rezerva pe la cluj.. :roll:
As saluta transferul acestor fotbalisti dintr-un simplu punct de vedere: Ar compensa poate valoarea mai redusa in comparatie cu altii, prin ambitie si daruinta pt culorile alb-rosii la fel cum a fost acum 4 ani.
EU zica ca sunt expirati si sunt sunt sub valoarea majoritatii din lotul actual.Ar fi o afacere proasta pt UTA dar fiecare cheltuie banii cum doreste. :roll:
Nu sunt un adept al marilor reveniri la echipa, vedeti ce s-a intamplat la dinamo cu marile reveniri a fostilor jucatori care si-au petrecut un an prin China... Consider ca daca la Cluj nu are loc Panin, nu cred ca ar avea aici... Despre Ianu si Pit nu ma dau cu parerea deoarece nu cunosc situatia lor...
Todea poate fi o solutie pt mijloc. Panin insa nu e peste Balan...eventual daca poate juca si pe stanga, ceea ce ma cam indoiesc, sau nu mai tin minte daca a jucat si acolo. De Pit nu mai stiu ce sa zic, iar Ianu, poate a crescut, dar in 2002-2003 nu prea ne-a ajutat, si a avut destuel sanse.
S-a scurs mult timp de cand cei trei au jucat pentru noi. Cine stie care e stadiul lor actual de pregatire / performanta.
Cu amintirile de atunci, Todea ar fi o solutie ca tot n-avem inchizator bun si Osei e cine stie pe unde.
Pit era pe atunci un jucator de perspectiva. O fi crescut in joc sau nu, iarasi habar n-am. Oricum ar fi bun ca mijlocas stanga, Simion nu prea e mijlocas plus ca e doar imprumutat.
Ianu mi-e drag. Nu pot sa uit ca a dat golul decisiv cu Mediasul pentru ultima promovare. In A n-a avut sanse, doar nu era sa-l concureze pe Njock. Avea viteza si punea suflet. O fi progresat de atunci? O mai fi castigat in musculatura? In atac avem destule solutii, n-ar fi neaparat nevoie de el. Dar nu m-as supara defel sa-l revad in alb-rosu. Dar nu sunt obiectiv aici.
Ar fi benefice achizitiile celor 3, in special Todea care pentru UTA joaca cu sufletul. La fel de benefica ar fi numirea lui Lupas in functia de presedinte.
Sabin Ilie la UTA!
Fostul juc
[quote=RazvY92]Sabin Ilie la UTA!
Fostul juc
[quote="calincrt"][quote="RazvY92"]Sabin Ilie la UTA!
Fostul juc
Ce naspa, asta poate sa strice toata atmosfera la echipa e un jucator fara caracter si fara valoare.
de acord. pe unde a fost a creat doar tensiuni. nu avem nevoie de el !!!
In atac ii avem pe Mara, Apostu, Danalache si uneori Simion. Ce vor cu Sabin Ilie chiar nu intreleg. Un jucator neserios, fara caracterb si expirat. In plus ar putea strica atmosfera la echipa. Probabil Lacatus are nevoie de 2 ochi si 2 urechi in vestiar, altfel nu-mi explic aducerea lui Sabin Ilie.
Ma enervam doar cand il vedeam la tv, acum sunt nevoit sa-l vad in tricoul UTA-ei :smt011
EXACT de Sabin Ilie am avea nevoie acuma.........:(