Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Transferuri
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
nu interpreta gresit te rog
nu am interpretat gresit....dar el a zis ca trebuie sa mai cumpere fundasi nu doar atacanti sau mijlocasi...iar u ai zis ca e atacul cea mai buna aparare...e adevarat si asta.Dar nu inseamna ca trebuie doar atacanti cumparat sau mijlocasi...Deci fiecare post trebuie sa fie dublat...in asa fel incat jucatorul sa stie ca(virgula)daca face un pas gresit i se ia locul in teren.
Eu sunt f entuziasmat de venirea lui Ciprian Vasilache. Mi s-a parut un mijlocas f bun la Raoid dar acolo concurenta e mare. El e tanar si nu avea loc intr-un lot unde mijlocasii sunt consacrati. Daca va juca la potentialul lui maxim, si nu va dovedi ca este mercenar UTA a pus mana pe un jucator f util, cu o tehnica buna, care va fi foarte folositor la mijloc. Tudose iarasi mi se pare un fundas bun, iar despre Litu am inteles ca ar fi cel mai bun atacant din lotul UTA-ei. Sunt prieten cu un suporter stelist si mi-a spus ca Litu e o pierdere pt Steaua deoarece ori de cate ori a jucat a facut-o bine pt militari. Si sa nu uitam ca Litu a crescut langa un alt atacant al UTA-ei Vali Simion. Sunt optimist, Succes UTA
Probleme cu Vasilache, vine Litu?
DuminicÃ, 23 Iulie 2006

Pe langa refuzul lui Drida de a se intoarce la clubul fanion al orasului unde a crescut fotbalistic, „oficialii" UTA-ei mai intampina o problema neprevazuta. De pe o zi pe alta, Razvan Lucescu s-a razgandit si nu mai e dispus sa renunte la Ciprian Vasilache, dar totul se va clarifica maine, cand Sandu Ion se va intalni cu seful „visiniilor", Dinu Gheorghe. „Nu stiu, sunt destul de confuzi cei de la Rapid. O sa ma deplasez la Bucuresti pentru a inregistra cateva contracte la Federatie si o sa ma duc si in Giluesti. Trebuie vazut exact ce vor. Oricum banii nu sunt o problema, atata timp cat Lacatus ne-a cerut fotbalistul." - a spus conducatorul „Batranei Doamne".

Pe de alta parte, acesta a admis ca transferul lui Vasilache poate sa cada, dar atunci va fi adus la Arad un al treilea stelist, dupa Simion si Tudose.

Pana acum, Alin Litu (foto) parea destinat Jiului din Petrosani, dar Lacatus are mai multa trecere la stafful „ros-albastru", asa ca tanarul atacant va fi redirectionat spre UTA daca e nevoie. Probabil, pana maine seara se va clarifica si acest aspect, asa cum pana marti lotul aradenilor ar trebui sa fie completat si cu un ultim fundas central si un mijlocas stanga (daca nu vine Vasilache).
Ultima actualizare ( DuminicÃ, 23 Iulie 2006 )
Sper din inima sa se rezolve transferul lui Cipri Vasilache, si cred ca se va concretiza deoarece jucatorul vrea sa joace nu sa stea pe banca de rezerve. UTA Forever
Si eu zic ca Vasilache si Osei ar fii extraordinari pentru noi. Doamne ajuta. :D
Sa speram ca va fi bine. Forever UTA !!!!!!!
citeam shi io mesajele voastre poate aflu ceva nou in legatura cu transferurile astea. :-o

sa fim serioshi acuma chiar credetzi ca osey ar fi rezolvarea .Adevarat ca ii bun da io cred ca nu ne trebuie fitzoshi la echipa. :roll:
UTA
Bombe la UTA
Conducerea aradenilor a reusit intr-un timp scurt sa aduca jucatori valorosi in fief-ul Batrinei Doamne. Suporterii ii vor putea urmari in acest sezon la lucru pe Bogdan Mara, Ciprian Vasilache, Daniel Chirita, Alexandru Tudose si Adrian Drida, in tricou alb-rosu. Suma pe care finantatorii au cheltuit-o pe transferuri se ridica la peste 500.000 de euro.
Oficialii clubului UTA au ales sa nu vorbeasca prea mult de transferurile pe care le vor face in aceasta vara. De cind au aflat ca echipa lor va juca din nou in Liga I, suporterii s-au tot intrebat cu cine va reusi Marius Lacatus sa mentina format ia pe prima scena fotbalistica. In tot acest timp, conduca torii clubului, Nicolae Bara sI Sandu Ion, impreuna cu antrenorul cautau solutii viabile pentru ca UTA sa nu apara in fata fanilor ca o echipa de mina a doua.

Cind toata lumea credea ca la Arad nu vor juca fotbalisti cu nume, bomba a explodat ieri. Oficialii aradeni au reusit sa convinga nu mai putin de cinci jucatori valorosi sa semneze un contract pe minimum un an cu Batrina Doamna, urmind ca la finalul sezonului intelegerile sa se prelungeasca in functie de optiunea fiecarui jucator in parte. Marius Lacatus ii va avea la antrenament incepind de azi pe Bogdan Mara, Ciprian Vasilache, Daniel Chirita, Alexandru Tudose si Adrian Drida.

"Este un inceput bun pentru noi si sper ca, prin aducerea acestor jucatori, sa reusim sa facem o figura frumoasa in campionat. Ne asteapta un drum greu, dar sintem convinsi ca il putem strabate daca toata lumea va fi trup si suflet pentru UTA", a declarat patronul aradenilor, Nicolae Bara.
Apai nu a fost cine stie ce bomba transferurile astea.
Eu m-as bucura ca acea figura frumoasa in campionat sa nu fie salvarea de la retrogradare.Ala nu e un obiectiv pentru care sa fi facut noi atatea sacrificii.

Apropo de Drida :

PRO Cum este Adi, te duci la UTA?
Drida Am vorbit cu Marius L
Daca vrea sa nu mai faca naveta, sa joace la Santana. :lol: :lol: :lol:
PRO Cum este Adi, te duci la UTA?
Drida Am vorbit cu Marius L
il nenorocesc.
Sunt foarte multumit de ultimul transfer al UTA-ei, Cipri Vasilache. Pt asta ii sunt recunoscator lui Sandu Ion. Veti vedea in scurt timp pe ce jucator a pus mana Batrana Doamna. ForzzaUTA
Super TRANSFER. ASTA E BOMBA. Vasilache va fi noua vedeta a echipei va spun eu. Foarte inspirat transferul.
ultima "bomba": cosmin barcauan
se discuta imprumutul pe un an
Nu mi se pare deloc bomba Cosmin Barcauan, nu agreez imprumuturile si nu imi place deloc Cosmin Barcauan sau genul de jucatori (caini pana la moarte etc)
Haide UTA number One!!! :twisted:
RED SHARK: bah baiatule si care-i problema daca ii caine pana la moarte? sa joace bine asta conteaza
Barcauan nu poate juca bine decat in tricoul lui Dinamo!!
Real_NG Wrote:Super TRANSFER. ASTA E BOMBA. Vasilache va fi noua vedeta a echipei va spun eu. Foarte inspirat transferul.
"bomba" din pacate este ca nu s-a realizat transferul...
cica s-a razgandit Rapid, mai exact RazvaN Lucescu a decis sa-l
retina in lot...
cam atat despre Vasilache :?

peace 8)
Reference URL's