(22-07-2011 04:29 PM)Redpunk_One Wrote: [ -> ]pai si relatiile cu gloria si atletico sunt potrivnice datorita "italianului" sau "MARILOR aradeni si utisti" de la aceste cluburi ? sau cu acu ce vina are UTA sau "italianul" ? m-am saturat de atatia "utisti de fatada" care atunci cand a fost cazul sa puna umarul sa ajute , au pus doar piedici si au incercat din rasputeri sa faca in asa fel incat sa isi rupa UTA gatul ca ei sa ranjeasca parsiv de pe margine "atotstiutori".
ps. dragusin e draghici ?
Da Mister,e vorba de Draghici,scuze.In rest iti dau dreptate i ce spui.
in sfarsit niste decizii normale si la UTA :
http://sportarad.ro/uta/edson-s-a-cerut-la-uta/
Aflând, probabil, că fosta sa echipă este în căutarea unui atacant, Rolando Edson şi-a oferit serviciile preşedintelui utist. Atacantul de 28 de ani l-a sunat zilele trecute pe Giovanni Catanzariti, care a trebuit să-l refuze politicos. „În ultimul an a jucat doar în campionatul din Insula Capului Verde, a pierdut contactul cu fotbalul de performanţă. Un Edson pregătit şi conştient de calităţile sale ne-ar ajuta, însă nu cred că e cazul. Avem nevoie de un atacant care să facă diferenţa încă din prima etapă a campionatului”, a spus şeful „alb-roşiilor”. Portughezul a jucat în Calea Aurel Vlaicu două sezoane şi jumătate, reuşind să înscrie zece goluri, toate în Liga 1.
Din „categoria Edson” mai face parte şi Ionuţ Bâlbă. Fostul „vârf” al celor de la Poli Iaşi, cunoscut pentru desele escapade nocturne, ar fi dorit să-şi relanseze cariera la Arad, însă, la rândul său, a fost refuzat de conducerea utistă. Arădenii nu dezarmează şi au apucat mai multe piste pentru a-şi completa cât mai repede lotul cu un atacant de valoare. Printre zecile de DVD-uri sosite pe adresa grupării „textiliste” se află şi acela a unui atacant de culoare de la Lugano, care ar putea sosi în probe săptămâna viitoare.
Am vazut la comentarii ca multi plang dupa Edson. Si eu zic ca e terminat. Nici cand a jucat la UTA nu a fost cine stie ce dar acum nepregatit cred ca e varza.
Merita o saptamana de probe pentru tot ce-a facut la UTA! Asa cum am adus o multime de anonimi...Daca poate OK, daca nu merci frumos!
merita pe dracu. sa stea unde ii si el si balba si sabin ilie sau miu sau frasineanu si alti "jucatori minune" care au fost pe la noi doar ca sa frece menta si sa ne uste de bani. abia am scapat de mihut-spaima spitalelor si voi il vreti inapoi pe edson. azi maine vi dor de tudor in poarta sau de manta in atac.
ps. balba nu a fost la noi dar a demonstrat la iasi cat de "serios" este
@ alin21: Ce-a facut Edson la UTA?
Edson, aceasta legenda vie care a fost la un pas sa ma bage in spitalul de psihiatrie.
(25-07-2011 10:09 PM)edenbeast Wrote: [ -> ]@ alin21: Ce-a facut Edson la UTA?
A dat mai multe goluri decat Oprita, Zaharia, Simion, Ilie, Pecarov sau Dragan la un loc, a dat goluri de 3 puncte in liga I. Nu spuneam sa-l transfere ci doar sa-i ofere o saptamana de probe. Daca tie si lui WhiteShadow nu v-a placut Edson, e treaba voastra. Apropo, WhiteShadow: cand era sa te bage Edson in spital? Cand a marcat din plonjon cu capul in poarta movilor?
In primul rand cred ca tu nu ai prins si nici nu cunosti prima perioada a lui Dragan la UTA pentru ca altfel nu ai face o asemenea comparatie. Chiar si asa in momentul asta il consider pe Dragan sub nivelul UTA-ei si ar cam trebui sa ne strangem mainile si sa ne spunem la revedere. Cat despre ceilalti, toti o apa si un pamant, la fel ca Edson si nu vad sensul comparatiei deoarece nu a sustinut nimeni ca acei jucatori au fata de UTA.
Goluri de 3 puncte ale lui Edson pentru UTA? Asta e ca si DVD-urile cu jucatori pe care vrei sa-i vinzi. Alegi 10 faze din vreo 3 campionate si ajungi la concluzia ca e mare jucator si ii pacalesti pe fraieri sa ti-l cumpere. Eu iti propun sa faci un calcul al meciurilor jucate de Edson la UTA cu numarul de goluri marctate si apoi vei avea o imagine a felului in care si-a facut acest jucator meseria.
Prietene, de 32 de ani vin neintrerupt la stadion, am fost in galerie acum 25 de ani, nu se pune problema sa nu fi prins prima perioada a lui Dragan la UTA, insa acum nu mai e acelasi. Si cum lui i s-a oferit o noua sansa, sugeram ca as vrea sa i se ofere si lui Edson una. Era doar o parere, doar e un forum, nu?
Bineinteles, am spus eu ca nu ai dreptul la acea parere? Sau era obligatoriu sa fiu de acord cu ea? Sau daca nu sunt de acord cu ea nu e si dreptul meu sa ofer niste contraargumente sub forma de intrebari sau afirmatii? De exemplu, referitor la Dragan, cred ca numarul de goluri, evolutiile si devotamentul aratat de acesta la club in prima perioada au justificat mana intinsa de UTA. Edson nu a fost altceva decat un mercenar care a gasit in UTA o vaca buna de muls iar in Arad o sursa de necontenita distractie. In contrabalanta a oferit munca putina, respect aproape deloc iar cele cateva goluri marcate cred ca fac parte din fisa postului... fiind atacant era culmea sa nu le marcheze nici pe alea cateva.
Nu incerc sa te conving, imi spun doar punctul de vedere. Vorba ta, e un forum nu?
oameni buni, de salar nu zice nimeni nimic? voi chiar uitati despre cine-i vorba aici? ala lua 10 000 pe luna. el inca crede ca ii bara sponsor la uta

Desigur fiecare avem dreptul la o opinie.In privinta lui Edson eu cred ca la varsta lui,la ce genunchi are, la cit si cum a jucat dupa ce a plecat de la UTA nu e cazul sa mai fie incercat.A fost jucator,dar acum e terminat,in atac nu poti trai doar din lovitura cu capul,iar viteza nu a fost o latura la care sa fi stat bine atunci,dar acum ? Avem destui de varsta lui Edson.Respect alte opinii,dar eu asta cred.
Cat de sanatos e Edson cred ca se poate afla din analiza ultimei perioade petrecute in Romania. Dupa cum spunea si Leret pe forum: "la ce genunchi are". Altfel, intr-adevar, in unele momente a mai aratat ca stie ceva fotbal. Nu cred ca e o varianta viabila pentru UTA. Eventual numai daca ne mai propunem sa facem acte de caritate.
@Mario in ceea ce priveste "cazul Liuba" pot spune ca e cel mai bun lucru din vara asta si anume ca UTA incepe sa inteleaga ca nu mai e cazul sa luam jucatori pt un an carora sa le facem cota ca apoi sa plece gratis in alta parte. Si nu mai e cazul sa facem exceptii nici pt Voiculet si nici pt Liuba sau orice alt jucator.
Dap, ii clar ca ii un lucru bun ca nu se mai accepta contracte pe un an, dar sa avem si noi totusi un lot cat de cat.
Daca nu ma insel Liuba e fundas central, post pe care ii avem pe Pascariu, Pocuca si Varga. Pentru pozitia 4 nu cred ca e cazul sa facem astfel de compromisuri.
Liuba e mijlocas ofensiv . Aveam nevoie de un concurent pt Purece dar nu pe un an iar anul viitor sa plece gratis.
Daca Gio (conducerea clubului) nu va da dovada de seriozitate si siguranta pentru jucatori (salarii platite la timp, putin mai mari decat minimul pe economie), nu cred ca vom gasi jucatori buni care sa semneze in condiile dorite de club. Liuba asta poate a zis sa nu se lege la cap cu un club unde incertitudinea este inca la ea acasa. E un mercenar, nu zic nu, insa la ce putem oferi degeaba avem vise de jucatori buni.